Angel Selfhealings

Angel Selfhealings

Healing is voor iedereen beschikbaar, ook wanneer je nog twijfel voelt of het jou wel kan helpen. Dit is namelijk juist het moment ervoor. Ik geef al lange tijd 1-op-1 en groepshealings, en nooit eerder is hier zoveel vraag naar geweest. We leven in een bijzondere tijd, waarin we veelal worden uitgenodigd om oude stukken te helen. We worden gespiegeld op oude trauma’s en het lichaam wordt meer en meer gevoelig voor de (collectieve) energie. Op verzoek van de engelen heb ik meerdere begeleide healings opgenomen die je in jouw eigen sacred space en eigen tijd kunt volgen.

Elke healing heeft een eigen werking, welke staat omschreven bij de healing zelf.
Je ontvangt de healings van mij zodat je ze kunt opslaan en levenslang kunt gebruiken. In de healings werken we met alle lagen – mind body en soul. Maar ook met meerdere healing technieken zoals heling van de engelen, elohim, opgestegen meesters, vlammen, lichtstralen, ademhaling, visualisatie, en meditatie.

De healings zijn opgenomen op binaural beats, muziek waar twee tonen worden afgespeeld die maar een paar hertz van elkaar verschillen. Je brein maakt dan een balans en er ontstaat een verschiltoon. De toon die hierdoor ontstaat is een frequentie die erg lijkt op jouw hersengolven. In de healings werken we met theta golven. De theta golven zorgen voor een diepe ontspanning, creativiteit en trance.

Je hebt geen ervaring nodig met healing maar het is wel fijn om een basiskennis te hebben, bijvoorbeeld dat je weet waar jouw chakra’s zich bevinden. Ik geef deze basiskennis mee in een aparte audio die je vooraf kunt luisteren zodat je een fijne voorbereiding hebt.

Vaak hoor ik dat mensen healings spannend vinden, en dat begrijp ik best..
Het ego vindt het helemaal niet zo fijn als er iets buiten de comfortzone gebeurt en al helemaal niet als daar mogelijk verandering bij komt kijken. Toch wil ik je uitnodigen om te voelen in je hart of de healings nu voor jou zijn, los van de mogelijke angst.
Healings met aartsengelen zijn namelijk heel liefdevol, zacht en harmonieus. Natuurlijk kun je altijd lichamelijke sensaties voelen zoals tintelingen, warmte of licht gerommel. In de uitleg die je ontvangt bij de healing deel ik hier meer over.

 • 𖥸 Voor iedereen beschikbaar
 • 𖥸 Ook wanneer je nog geen ervaring met healings hebt
 • 𖥸 Verschillende healings met ieder een eigen werking
 • 𖥸 Voor alle lagen – mind, body & soul
 • 𖥸 Met technieken zoals healing van engelen, lichtstralen, ademhaling en visualisatie
 • 𖥸 Levenslang te gebruiken
 • 𖥸 Inclusief basiskennis vooraf en uitleg over de werking

De verschillende Angel Selfhealings

Selfhealing Bundel

Elke healing heeft een eigen thema, maar je zult vast zien dat alle thema’s actueel zijn voor het holistische helingsproces. Intuitie verder ontwikkelen is bijvoorbeeld weer verbonden met het innerlijk kind en de zorgen dat je energetisch “schoon” bent.

Juist omdat ik weet hoe fijn het is om altijd verschillende Healings beschikbaar te hebben, op elk tijdstip dat het voor jou schikt, heb ik een bundel gemaakt met alle Healings!

Voor altijd tot jouw beschikking en met een fijne korting.

€222,22  (incl btw)

Energetic Angel clearing

Een diepe clearing met een holistische visie, waarmee mind body & soul worden gereinigd. We maken ons huis, lichaam en omgeving fysiek schoon maar vergeten de energetische hygiene vaak. Als we energetisch vervuild raken stroomt niets meer fijn in ons leven. We verliezen het contact met ons hogere zelf, voelen ons vaak vermoeid, zwak, niet fit, maar ook onrustig slapen, een vol hoofd, en niet zuiver kunnen waarnemen (op zielsniveau en het aardse niveau) gaan hier vaak mee gepaard.

Tijdens de binaural beats, reinigen we niet alleen jouw lichaam van zware energie en blokkades in je chakra’s, maar ook de ruimte om je heen. Je ontvangt een mantel van bescherming, aarding en inzicht. We verbreken karma, contracten, eden, geloften en koorden die jou niet meer dienen en jou in dit leven belasten. Al je zielsdelen worden teruggebracht. We ontladen je van toxines en zware belasting. Deze Energetic Angel clearing kan je op verschillende momenten volgen: dagelijks aan het begin van je dag, wanneer je veel met mensen hebt gewerkt, als algehele clearing voor het slapengaan of juist wanneer je voelt dat het je allemaal even teveel is.

 

 • 𖥸 Diepe clearing & detox met holistische visie voor
  mind body & soul
 • 𖥸 Energetische reiniging van jouw lichaam en
  de energie om je heen
 • 𖥸 Perfect voor als jij met mensen werkt en zeker als je hooggevoelig bent
 • 𖥸 Voor ieder moment van de dag

€ 27,27

Deep sleep healing

Slapen lijkt zo vanzelfsprekend maar helaas is dat niet altijd zo. Als we overdag stress ervaren, spanning in het lichaam vasthouden, piekeren, energetische koorden open staan of als je energie bij je draagt die niet van jou is, kan slapen een struggle worden. Bovendien kan dit er ook voor zorgen dat je in de ochtend niet fit en vol energie wakker wordt, simpelweg omdat bijvoorbeeld het zelfgenezend vermogen niet aangesproken wordt in de nacht. De Deep sleep healing is een zeer rustgevende meditatieve healing voor eenfijne en helende nachtrust.We zorgen eerst dat alles wat jou mogelijk uit je slaap houdt, wordt verwijderd uit je systeem. We verbreken energetische koorden, verbinden je met moeder aarde en je ontvangt een mantel van bescherming. We lossen blokkades op en zuiveren zware emoties zoals angst, stress of zorgen die jou uit je slaap houden.

Jouw lichaam wordt in diepe rust gebracht en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd voor de nacht. Ik breng je door middel van ademhaling, binaural beats en bewustzijnsoefeningen in een lichte trance en diepe ontspanning. Luister deze healing wanneer je heerlijk in bed ligt, zodat je direct hierna kunt gaan slapen. Deze healing kun je elke avond volgen.

 

 • 𖥸 Voor een fijne en helende nachtrust
 • 𖥸 Lost blokkades op en zuivert zware emoties die jou weerhouden van een diepe slaap
 • 𖥸 Activeert jouw zelfgenezend vermogen tijdens je slaap
 • 𖥸 Perfect vlak voor het slapen gaan

€ 27,27

Energy healing

Een cadeautje voor je fysieke en energetisch lichaam.
Deze healing is een boost voor jouw energieniveau. Perfect als je een drukke dag hebt gehad met bijvoorbeeld veel indrukken, prikkels en ontmoetingen en daardoor vermoeid bent geworden. Maar ook zeker een aanrader voor hooggevoelige mensen. Zij ervaren sneller vermoeidheid door de energetische belasting.

We verbreken de energetische koorden en je ontvangt een mantel van bescherming en aarding. We reinigen je chakra’s en de energie om je heen en we heffen blokkades op zodat de energie goed kan doorstromen. Door middel van lichtstralen uit de elohim en helende vlammen geven we je een boost aan nieuwe energie vanuit de kosmos, zodat je de rest van de dag nog vol passie en levensenergie door kunt gaan. Deze healing kun je dagelijks volgen.

 

 • 𖥸 Geeft een boost nieuwe energie
 • 𖥸 Een cadeautje voor de ziel als jij hooggevoelig bent
 • 𖥸 Zorgt voor bescherming en aarding
 • 𖥸 Brengt de levenslust terug
 • 𖥸 Voor dagelijkse healing

€ 27,27

Inner Child healing

Dagelijks worden we bewust of onbewust beïnvloed door ons innerlijke kind. Dit uit zich in conflicten, strijd in jezelf of met andere, frustratie, verdriet en pijn. Iedereen draagt nog een deel van zijn of haar jeugd in zich mee en dit beïnvloedt de manier van denken, doen en laten. Dit is niet altijd dienend en om hier een balans in te vinden, is het fijn om de verbinding met jouw innerlijke kind te herstellen of versterken.

In deze healing ontmoet je jouw innerlijk kind en leer je je verbinden met het kind in jou, maar ook herstellen we die verbinding en geven we heling op alle plekken waar dat nodig is zodat jij in liefde met hem of haar kan zijn en je niet dagelijks in situaties komt waarin jullie beide niet prettig, verdrietig, boos of onzeker voelen.

Dit doen we door middel van visualisatie, trance, verbindingen en heling van aartsengelen, lichtmeesters, de elohim en vlammen. Deze healing kun je maximaal twee keer per week volgen.

 

 • 𖥸 Voor de verbinding met jouw innerlijke kind
 • 𖥸 Herstelt of versterkt die verbinding
 • 𖥸 Geeft heling op alle plekken waar dat nodig is
 • 𖥸 Maximaal twee keer per week gebruiken

€ 27,27

Self Love healing

Zelfliefde is de sleutel naar de ontwikkeling van de ziel. Zolang jij niet volledig van jezelf kunt houden zal je leven er niet uit te komen zien zoals jij dat graag wil omdat je simpelweg blokkeert op jouw hartsverlangen.Je kunt daardoor ook moeilijker liefde ontvangen – ‘people can only meet you, as deeply as they’ve meet themselves.’

In deze healing zuiveren we het hart van oude pijn en afwijzing, helen we de scheuren en verwijderen we mogelijke contracten, beloftes of geloftes die jou weerhouden om de liefde voor jezelf te ervaren (maar dus ook van andere). We brengen nieuwe kosmische energie terug in het hart en vullen je lichaam met liefde van jezelf en de kosmos. We openen je hart, en we maken je ontvankelijk voor kosmische wijsheid, inspiratie en licht. Je krijgt ook inzicht over wat jij nu nodig hebt en hoe jij je ziel kunt voeden.
Deze healing kun je maximaal een keer per week volgen.

 

 • 𖥸 Opent je hart en zuivert het van oude pijn en afwijzing
 • 𖥸 Heelt dat wat jou ervan weerhoudt om liefde voor jezelf te ervaren
 • 𖥸 Geeft inzicht over wat jij nu nodig hebt en hoe jij je ziel kunt voeden
 • 𖥸 Maximaal één keer per week gebruiken

€ 27,27

Moontime

Deze healing heeft niets met de maan te maken, maar alles met jouw eigen maantijd, oftewel jouw menstruatie. Een heilige periode vol vrouwelijke energie, intuïtie, ontvankelijkheid, creativiteit en wijsheid maar wordt niet vaak zo ervaren. Helaas gaat de menstruatie soms gepaard met ongemakken zoals kramp, hoofdpijn, moodswings en/of slecht slapen.

Tijdens deze healing helen we de ongemakken met visualisatie, ademhaling, heling van de aartsengelen, vlammen, licht vanuit de elohim en verbindingen. We heffen zware emoties op, zuiveren je energieveld, verbreken energetische koorden, vullen je met helend licht dat ook het zelfgenezend vermogen stimuleert, verminderen pijn en ongemak en nog veel meer. Alles zodat jij deze fase kunt ervaren zoals het hoort te zijn, vrouwelijk, wijs, intuïtief en creatief. Een healing die je dagelijks kunt doen tijdens je maanfase (menstruatie) voor een diepere verbinding met jezelf, je intuïtie en creatiekracht.

 

 • 𖥸 Heelt de ongemakken van jouw maanfase (menstruatie)
 • 𖥸 Heft zware emoties op en zuivert je energieveld
 • 𖥸 Vult je met helend licht dat ook het zelfgenezend vermogen stimuleert
 • 𖥸 Dagelijks tijdens jouw maanfase te gebruiken

€ 27,27

Intuition healing

Intuïtie is de taal van de ziel. Een goed ontwikkelde intuïtie brengt jouw leven in harmonie, laat jou het juiste pad bewandelen, laat jou de juiste keuzes maken, helpt je in je ontwikkeling, en maakt het leven simpelweg gemakkelijker en meer in flow. Helaas is de stem van de ziel niet voor iedereen duidelijk aanwezig. Dit kan komen door blokkades, oude overtuigingen, chakra’s die uit balans zijn, energie dat niet goed doorstroomt, maar ook verkalking van de pijnappelklier.

We heffen de blokkades en overtuigingen op, laten de energie weer goed doorstromen, brengen de chakra’s in balans en maken het kanaal schoon. Activeren het derde oog, vragen de engelen je intuïtie meer te openen en maken je ontvankelijk voor kosmische wijsheid. Je ontvangt inzicht in de gave(n) die jij hebt en wat je nodig hebt om dit verder te ontwikkelen. Deze healing kun je maximaal één keer per week gebruiken.

 

 • 𖥸 Heft blokkades en overtuigingen op die jouw intuïtie blokkeren
 • 𖥸 Laat energie weer goed doorstromen op de juiste plekken en brengt de chakra’s in balans
 • 𖥸 Activeert jouw intuïtie en het 3e oog
 • 𖥸 Geeft inzicht in jouw gave(n) en wat je daar verder bij nodig hebt
 • 𖥸 Maximaal één keer per week gebruiken

€ 27,27

Total Body healing

Het lichaam is onze tempel, maar die tempel heeft soms wat ‘gebreken’ waarbij wij worden uitgenodigd om dit te helen. Deze gebreken dienen zich niet zomaar aan, het is een signaal van het lichaam dat er iets niet goed stroomt en het vraagt je aandacht.

Deze Total body healing is voor degene die zulke ongemakken ervaart en waarbij het lichaam signalen afgeeft, een diep helende sessie die alles in je lichaam herstelt. We werken op alle lagen van bewustzijn, mind body & soul tot diep in de cellen. Je ontvangt een mantel van bescherming, goede aarding, zuivering van je geest, reiniging van je chakra’s en aura en een algehele body healing van de aartsengelen op de plekken waar dat bij jou nodig is (ziekte, pijn, ongemak). We spreken het zelfgenezend vermogen opnieuw aan in het lichaam en we vragen inzicht om jouw algehele gezondheid te verbeteren zodat je hier ook op de aardse laag mee aan de slag kan. Deze healing kun je maximaal drie keer per week volgen.

 

 • 𖥸 Een diep helende sessie die alles in je lichaam herstelt
 • 𖥸 Zorgt voor bescherming, aarding en reiniging
 • 𖥸 Spreekt het zelfgenezend vermogen aan en brengt inzicht voor verbetering van je algehele gezondheid
 • 𖥸 Maximaal drie keer per week volgen

€ 27,27

Stress relief healing

Een fijne healing die voelt als een warm bad voor jouw fysieke en energetisch lichaam. In deze Selfhealing neem ik je mee op reis voor een diepe ontspanning in elke vezel van je lichaam. Stress in het lichaam verstoort het bewustzijn. We kunnen niet meer helder voelen, nadenken, en handelen, daardoor maken we (ongezonde) keuzes die niet in lijn zijn met onze ziel en gaan we voorbij aan onze eigen behoeften. Stress is een blokker voor je intuïtie, je eigen wijsheid en hartverlangens. Deze healing is erg waardevol bij een druk bestaan of als je stressgevoelig bent. Door deze healing wekelijks of misschien wel dagelijks te doen, zul je veel meer rust in je systeem ervaren waardoor je ook meer plezier in je leven toelaat. We transmuteren zware emoties, energetische belasting en je ontvangt inzicht over de stress in je lichaam en wat je nodig hebt om dit te helen. We openen het hart, je ontvangt een inzicht of wijsheid.
We brengen je terug in je lichaam, laten je gronden en voeden je cellen met helend licht vanuit de Elohim zodat je je na de healing vitaal, krachtig, rustig voelt.

 

 • 𖥸 Bij een stressvol en druk bestaan of voor als je voelt dat je meer ontspanning wilt ervaren
 • 𖥸 Wijsheid vanuit je hart & inzicht over stress
 • 𖥸 Helend voor je algehele bewustzijn
 • 𖥸 Voeding voor elke vezel van je lichaam
 • 𖥸 Geschikt voor elk moment van de dag

€ 27,27

The womb healing

Een magische reis naar de wortels van jouw bestaan. In deze healing werken we met visualisatie waarin ik je meeneem naar jouw levensboom. Je ontvangt daar een heling op jouw voorouderlijke lijnen en zuiveren het veld. De baarmoeder, jouw heiligdom, de plek van vrouwelijke energie, creativiteit, intuïtie, wijsheid maar ook een plek waar trauma wordt opgeslagen, zal een diepe heling & reiniging ontvangen, zodat de energie vrij kan stromen door je lichaam en je jezelf ontdoet van energetische belasting. Je hebt de kans om inzicht of wijsheid te ontvangen vanuit je baarmoeder. Als laatst doen we een energetische familie opstelling zodat jij op de juiste plek staat en je het leven ten volste kunt leven.
Een cadeautje niet alleen voor jou als ziel met een menselijk bestaan, maar ook voor de 7 generaties voor jou en achter jou. Deze healing kun je op verschillende momenten doen, in de ochtend om je dag vol creativiteit en vrouwelijke energie te beginnen, net voor je menstruatie of tijdens je ovulatie voor vermindering van pijn, ongemak, of wanneer het voor jou prettig voelt. Deze healing kun je maximaal 2 keer per week doen, bij diep trauma of andere problemen rondom je bekkenbodem en baarmoeder kun je de healing 5 keer per week doen voor een periode van 4 weken. Let op: deze healing mag niet bij zwangerschap maar is wel een aanrader vooraf de zwangerschap of na de geboorte.

 

 • 𖥸 Voor meer vrouwelijke energie
 • 𖥸 Zeer waardevol voor jou maar ook voor de 7 generaties voor jou en achter jou
 • 𖥸 Zeer helend bij problemen rondom de bekken, yoni of baarmoeder
 • 𖥸 Een energetische familie opstelling voor een betere energie doorstroming
 • 𖥸 Voor ieder moment van de dag

€ 27,27

Gratis Earth Healing

Wij maken deel uit van moeder aarde.
Zij is ons, en wij zijn de aarde.
De aarde is een weerspiegeling van ons. Ons gedrag, onze energie, onze acties, onze visie en handelingen. De aarde vraagt om heling. Dat begint bij ons.

Daarom heb ik, samen met de aartsengelen, een healing opgenomen om licht, heling en zuivering naar de aarde te brengen, en niet alleen naar haar maar naar al haar wezens, daar waar jij deel van uitmaakt.

We beginnen met het verhogen van jouw frequentie, jouw aarding en bescherming.
We roepen we aartsengelen en opgestegen meesters op, zij zullen jouw ondersteunen tijdens deze healing voor moeder aarde in een cirkel van licht.

Je ontvangt licht vanuit de kosmos en de Elohim, eerst door jouw lichaam om alles te zuiveren om vervolgens door te gaan naar de aarde en haar wezens.

De healing is niet alleen een cadeautje voor jezelf en je omgeving maar dus vooral voor de aarde. Als wij ons werk doen, zal zij haar vruchten afwerpen (letterlijk en figuurlijk ;)).

Juist omdat het bij ons begint, sluiten we de healing af met aartsengel Raziel voor inzicht. Wat mag jij gaan doen om de eerste stappen te gaan maken? Wat kun jij doen om de nieuwe aarde te creëren? Vanuit je eigen huis en tuin.

De healing duurt exact 37:37 minuten en is opgenomen onder binaural beats dat ‘New earth’ heet. Toeval? Zo zou je het kunnen noemen maar daar geloof ik niet meer in. 37 staat voor een goddelijke leiding van opgestegen meesters en engelen die jouw helpen om het juiste pad te bewandelen. Getal 37 vraagt je om je tot hen te wenden en te vragen naar raad, inzicht, geruststelling en begeleiding.

Dit zeggen anderen over de Angel Selfhealings

{Ik heb de Angel Selfhealing bundel aangeschaft als een cadeautje voor mijzelf. En elke keer wanneer ik een healing doe, heb ik dan ook echt het gevoel dat ik een cadeautje aan mijzelf doe! In wat voor situatie dan ook komen de healings goed van pas. Om gewoon even te ontspannen of tot het helen van innerlijke kind stukken en krijgen van diepe inzichten. Na de healings voel ik mij altijd heel erg schoon en voel ik dat ik geshift ben in energie en ook dingen los heb gelaten. Ik sta dan op en voel mij weer nieuw en herboren. Ik heb dan ook het gevoel alsof het gewoon een Live sessie was, terwijl ik gewoon lekker in mijn eigen bed lag. Na een Total Body Healing heb ik zelfs weer beter kunnen proeven en ruiken!(post cxrxna symptomen) Ik zag dat iemand dit als comment achter had gelaten en zelf ervaarde ik dit dus ook. Ik ben echt heel blij met de bundel en doe de healings wekelijks. Het is een fijne ondersteuning en guidance om jezelf te helpen in deze gekke tijd en meer in contact met jezelf te komen. Dankjewel lieve Sahrona.️
Romy Apon
{
Niet alleen hebben de Angel Selfhealings mij geholpen, mijn dochters (8 en 6 jaar oud) hebben de Aartsengelen geïntegreerd in hun naar bed gaan ritueel. Ze vragen om de Deep Sleep healing en we vragen de source en Aartsengel Michael om rust en liefde. Onze verbinding heeft een extra liefdes laagje gekregen. Op intuïtie haal ik de juiste healing erbij. Een momentje voor mij. Ik voel me letterlijk energieker en dieper verbonden met mijn lichaam.
Sanneke
{Vorige maand ben ik gestart met 3 angel selfhealings, de total body healing, moontime en innerchild healing, en ik stond perplex met het resultaat en ook hoe snel dat ging. Ik heb al jaren een hernia in een van de onderste rugwervels en hierdoor ook heftige menstruatie krampen. Tijdens een 1 op 1 sessie van Sahrona kwam ook naar voren dat hier een verbinding is met het innerlijk kind (ook hiervoor dankjewel want die sessie was magie). En met deze uitkomst ben ik deze 3 healings gaan volgen dagelijks en ik kan eindelijk weer veel langer wandelen, niet meer zoveel pijn aan het einde van de dag, en mijn menstruatiepijnen zijn zo verminderd dat ik geen paracetamol meer hoef maar dat met wat warmte en rust, ik prima de dag doorkom. Uiteindelijk heb ik de hele bundel genomen, en geniet ik nu ook van de Energy healing bij korte nachten en doe ik elke avond de energetic clearing omdat ik met mensen overdag werk en ik zeer gevoelig ben voor energie.
Lin Vreezen
{In november ben ik gestart met de Healings om te werken aan de pijn van het innerlijk kind. Ik vond het best een investering en dus ook wel spannend. Omdat dat zich fysiek en emotioneel uitte koos ik om de bundel te nemen met de focus op Innerchild, Selflove, Energetic clearing en total body healing. Ik heb normaliter onwijs veel last van PMS en migraine, ik had in eerste instantie niet door dat dit hier aan verbonden was. Want toen ik begon met deze combinatie had ik binnen 2 weken geen migraine meer, geen PMS meer gehad, mijn relatie met mijzelf en mijn partner is veranderd. Ik heb veel meer energie en veel minder zwaarte in mijn lichaam. Ik maak sinds kort zelfs contact met mijn hogere zelf (ik dacht dat dit niet voor mij was weggelegd). Ik ben Sahrona heel erg dankbaar voor de Healings, het is mijn beste investering OOIT geweest. Deze Healings brachten mij meer dan 2 jaar psychotherapie. Dankjewel Sahrona
Kelly den Boer
{WAUW! Ik koos voor de total body healing ter ondersteuning van mijn lichaam na een infectie. De eerste keer was de healing heerlijk ontspannen. Een week later deed ik de healing voor de 2de keer en die was écht magisch! Er gebeurde zoveel in en om me heen. Zelfs na het aflopen van de opname, bleven de aartsengelen bij me en ging de healing nog ruim een uur door. Ik kreeg heel veel boodschappen en beelden door en lichamelijk is er van alles opgeruimd en opgeschoond. Lichamelijk voel ik me weer een stuk beter en het was onwijs gaaf om zo'n sterke verbinding en samenwerking met de aartsengelen te ervaren. Dankjewel Sahrona!
Marcella Eliveld
{Vanuit openheid kan je helen en groeien. Deze angel healings stellen je open om niet alleen te ontvangen maar ook jezelf een liefdevolle spiegel voor te houden om tot de kern te komen. De kern van jou innerlijke wijsheid en kompas. Ik voel zoveel meer liefde en openheid naar mezelf hierdoor. Tijdens de healing is jouw energie en die van de engelen voelbaar. Hierdoor creëer je een veilige haven om jezelf te zijn en bewust en onbewust te ontvangen. De innerchild healing was voor mij een hele mooie reis naar de kleine ik. Sinds de healing ben ik veel vrijer en open naar mezelf. Ik ben veel zachter voor mezelf, neem meer tijd voor mezelf en durf speelser en open te zijn zoals een kind dat ook is. Tijdens de self love healing was het moment dat je de liefde aan de ander geeft en vervolgens aan jezelf geeft zo voelbaar en doordringend, dat raakte me enorm. Dit omdat je je realiseert dat je zoveel te geven hebt en je daarin jezelf op de eerste plek mag zetten. Ik heb veel inzichten ontvangen uit de healing waarbij ik nu een duidelijk beeld heb van wat ik mag gaan doen om meer liefde voor mezelf te voelen en ervaren. Een magisch en vooral krachtige reis om te ervaren. Dankje wel voor je prachtige werk lieve Sahrona
Jane Akker
{Naar aanleiding van een ontzettend fijne groepshealing van Sahrona heb ik het Angel selfhealingpakket aangeschaft en wauw, wat ben ik hier dankbaar voor! Wekelijks kies ik er minimaal 1 uit. Voor mij is dit echt een selfcare moment. De ervaringen die ik heb gehad zijn echt zó magisch! Sahrona neemt je met haar fijne, liefdevolle stem echt mee de ervaring in waardoor het voor mij heel makkelijk is om me hieraan over te geven. De healings hebben ervoor gezorgd dat ik ook buiten deze selfcare momentjes om in het dagelijks leven veel nauwer contact voel met de aartsengelen. Dit heeft mijn leven echt enorm verrijkt! Super dankbaar hiervoor ❤️
Jelke Holistic
{Toen ik opeens niks meer kon ruiken of proeven, heb ik de total body healing van Sahrona gedaan. Ik had een lekker plekje voor mezelf gemaakt en wierrook aangestoken. Uit gewoonte want ik realiseerde me opeens dat ik er niet van kon genieten zonder mijn reuk . Tijdens de healing vertel je AE Rafaël waar je last van hebt. Ik gaf aan dat ik niks meer kon ruiken en proeven. Nog geen minuut later voelde ik een plopje in mijn neus en ik rook de wierrook!Ik ben zo dankbaar voor Sahrona's werk. Het heeft me al meerdere malen zo geholpen. Sahrona, je bent een engel!
Nancy Mélantois