Vanuit openheid kan je helen en groeien. Deze angel healings stellen je open om niet alleen te ontvangen maar ook jezelf een liefdevolle spiegel voor te houden om tot de kern te komen. De kern van jou innerlijke wijsheid en kompas. Ik voel zoveel meer liefde en openheid naar mezelf hierdoor. Tijdens de healing is jouw energie en die van de engelen voelbaar. Hierdoor creƫer je een veilige haven om jezelf te zijn en bewust en onbewust te ontvangen.
De innerchild healing was voor mij een hele mooie reis naar de kleine ik. Sinds de healing ben ik veel vrijer en open naar mezelf. Ik ben veel zachter voor mezelf, neem meer tijd voor mezelf en durf speelser en open te zijn zoals een kind dat ook is.
Tijdens de self love healing was het moment dat je de liefde aan de ander geeft en vervolgens aan jezelf geeft zo voelbaar en doordringend, dat raakte me enorm. Dit omdat je je realiseert dat je zoveel te geven hebt en je daarin jezelf op de eerste plek mag zetten. Ik heb veel inzichten ontvangen uit de healing waarbij ik nu een duidelijk beeld heb van wat ik mag gaan doen om meer liefde voor mezelf te voelen en ervaren. Een magisch en vooral krachtige reis om te ervaren.
Dankje wel voor je prachtige werk lieve Sahrona