Gratis

Daily meditation

Meditatie kan een hele heilzame manier zijn om je dag te starten, zeker als je jezelf de kans geeft om contact te maken met de ziel.

Afgelopen jaar heb ik voor The Rooted Intuition Course een nieuwe meditatie ontwikkeld die ik zelf al een lange tijd regelmatig doe. Een meditatie die je elke ochtend of avond kan doen, waarin je jezelf in de vortex plaatst, contact maakt met je ziel, contact maakt met de aarde, het goddelijke, en jezelf vult met helende levensenergie. De meditatie duurt 10 minuten!

Soul Nourishment healing meditation

Voel jij je regelmatig vermoeid, of onvervuld in het leven? Ben jij regelmatig bezig met heling maar voed je jezelf niet op alle lagen? Weet je soms niet wat jou gelukkig maakt, of heb je het gevoel dat je niet voldoende gevoed bent op alle lagen? Ik heb een prachtige heilzame meditatie voor jou gemaakt.

In deze helende meditatie neem ik je mee op reis naar het oneindige veld van bewustzijn en ontmoet je jezelf als ziel. Je kunt alle labels en overtuigingen over en van jezelf transmuteren en jezelf opnieuw voeden met helende energie. Je ontdekt wat jou als ziel voeding geeft, waar je zo naar verlangt en/of nodig hebt.
Tijdens de meditatie ontvang je zelf intuïtief inzicht of een boodschap, afgestemd op wat er nu nodig is voor jou. De reis duurt ca. 25 minuten, is opgenomen met Binaural beats en kun je zo vaak doen als je wilt!

Conscious Sleep Stories

Vind je het soms lastig om rust te vinden tijdens een meditatie? Of heb je behoefte aan wat extra ondersteuning om uit het piekeren te komen? Tijdens de Conscious Sleep Stories neem ik je mee op reis in bewuste en rustgevende verhalen. Zo neem ik je onder andere mee tijdens een boswandeling, de lavendelvelden, de boerenmarkt en mee de keuken in. Tijdens de verhalen kun je mee visualiseren zodat je niet gaat piekeren of in het denken stapt.