MEDICINE WATER

Water is life’s matter and matrix, mother and medium. There is no life without water.

Water became my spiritual teacher.

Water is leven. 
Water heeft bewustzijn en kan communiceren onder de juiste omstandigheden. 

In MEDICINE WATER ga je jouw relatie met water verdiepen. 
Water kan jouw bewustzijn verruimen, oude kennis en wijsheid activeren, jou ontvankelijker maken voor kosmische informatie & jouw zielsbewustzijn. 

Water is zo normaal geworden in het leven dat we zijn vergeten wat voor belangrijk onderdeel water is voor ons fysieke, emotionele, mentale en spirituele gezondheid. 

Oeroude kennis en wijsheid over water, dat wat al eeuwenlang voor ons verborgen blijft maar wat de inheemse volken nog steeds weten & leven. Het blijft niets voor niets zo geheim want hier ligt een grote sleutel voor ons bewustzijn en onze menselijke potentie. 

IN MEDICINE WATER LEER JE OVER:

 • Heilige geometrie & kristallen in jouw lichaam & water
 • Het bewustzijn van water
 • Hoe water met jou communiceert
 • Wat water kan doen voor jouw gezondheid
 • Hoe je je lichaam echt hydrateert 
 • Wat hydratatie doet met jouw fysieke, emotionele en spirituele gezondheid
 • Hoe water een kosmische antenne kan worden
 • Hoe jij contact maakt met het water in jou
 • Mineralen
 • Welk mineraal (tekort of teveel) welk energetisch stuk vertegenwoordigd 
 • Frequenties die impact hebben op water
 • Solfeggio 
 • Vortex
 • NNemf en wat dit met water (en dus jou) doet
 • Water vitaliseren 
 • Water rituelen die impact hebben op de kwaliteit van het water & jouw bewustzijn
 • & meer
holistic moon course

If there is magic on the planet, it is contained in water

 Water heeft meer impact op ons dan dat wij weten. Het bepaald onze gezondheid, onze spirituele ontwikkeling & bewustzijn & hoe we ons mentaal en emotioneel voelen. Zolang we dat niet inzien kunnen we de echte relatie met water niet aangaan, daar waar zoveel te ontdekken is. 

Water heeft het vermogen te communiceren wanneer het in de juiste omstandigheden is. Dit gaat veel verder dan de waterkristallen van Dr. Masaru Emoto. Zijn werk is prachtig en heeft veel bewustzijn gebracht. Toch is er veel meer en is dit nog steeds heel enkelzijdig van hoe water echt werkt & co-creeert. Water is dan ook niet voor niets een belangrijk element voor vrouwen die al langere tijd bezig zijn met hun spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Water heeft een bewustzijn en aangezien wij voor 99,95% moleculair uit water bestaan kunnen we er niet meer omheen dat dit veel impact heeft op ons als mens en ziel. In de juiste omstandigheden kan water heilige geometrie vormen in het water in en om jou heen. Buitenom dat dit veel doet met jouw spirituele en persoonlijke ontwikkeling, doet dit ook veel met onze gezondheid.

Waarom wordt hier zo weinig over gedeeld?

Het is gratis en dat is precies het probleem 😉 Het levert geen geld op in onze maatschappij..

Bovendien is er alles aan gedaan om ons mensen klein, afhankelijk, volgzaam en zwak te houden. Hoe zwakker de mens zal zijn, hoe meer macht en controle. Dit is waarom de kennis verloren is gegaan. 

Want let’s be honest, hoe krachtig zouden wij zijn als iedereen gebruik kan maken van deze energie en ons zelfgenezend vermogen hiermee weer activeren? In mijn optiek een van de grootste vormen van echte zelfvoorzienendheid naast intuitie en voorziening van levensbehoeften zoals voeding. 

Deze vorm van zelfvoorziening is niet iets dat bij jou blijft en bij jou wilt blijven. Dat is iets wat je doorgeeft, aan je ouders, je kinderen, je geliefden, de mensen om je heen. Om niet alleen jou veerkrachtig te maken maar juist jouw community.  De echte verandering op dit gebied maken we door het te leven en door te geven.

‘the physician treats, but nature heals’

Van wie leer je dit?

Sahrona is intuïtie expert en brengt natuurlijke wijsheid en de innerlijke stem terug. De afgelopen jaren heeft ze 1000e vrouwen mogen helpen met hun helende en intuïtieve reis. Door haar heldere gaves heeft zij zicht en gevoel voor wat er in de toekomst zal komen en waar we als mensheid naar toe gaan.

Ze is hier om de samenleving in tijden van spirituele revolutie te inspireren, gidsen en herinneren waar we als mensheid naar toe gaan en wat daarvoor nodig is. Door haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander dat echte innerlijke wijsheid & bewustzijn verbonden is met alles wat we zijn en alles wat om ons heen is.

Daarom zul je bij haar lessen vinden over thema’s zoals voeding, de bodem, spiritualiteit, ons bewustzijn, zelfvoorziening en heling.

 Reconnect with the healing powers of the earth, water and light & increase your self healing capacity

Medicine is een reeks aan audiolessen die jou de verloren kennis teruggeven. Het zijn hele informatieve lessen vol praktische tools die je kunt inzetten voor het activeren van je zelfgenezend vermogen, meer energie, het helpen van hooggevoelige kinderen, betere slaap, ondersteuning in je helingsproces, en veel meer.  Medicine is opgedeeld in 3 series: EARTH, WATER & LIGHT. 

Deze reeks is voor de vrouw die meer verbinding met water verlangt, zich wil verdiepen in helende kennis om toe te passen voor haarzelf en haar naasten. Deze reeks is dus te volgen als je iets hebt waar je aan wilt werken, of als je de verbinding met water terug wilt brengen als iets wat er altijd is.

MEDICINE WATER is voor de vrouw die:

 • Meer verbinding wil met het water
 • Sensitief en hooggevoelig zijn en daardoor onbewust gevoeliger voor de energie van water
 • Bezig is met haar spirituele en bewustzijnsontwikkeling
 • Verdieping verlangt in haar spirituele en bewustzijnsontwikkeling 
 • Verlangen heeft om meer in contact te komen met de diepere wijsheid in haar
 • Verantwoordelijkheid wilt nemen voor haar gezondheid & levensenergie
 • Haar heling en energie uit de natuur wilt ontvangen
 • Haar zelfgenezend vermogen weer wilt activeren
 • Weet en voelt dat dit haar geboorterecht is
 • Voorbereid wilt zijn op de toekomst
 • Kennis wil opdoen op het gebied van natuurlijke heling
 • De technieken wilt toepassen voor haar kind(eren)

We weten dat dit bestaat, we voelen het, we zijn wel de hoe en wat vergeten. Want in onze cultuur hebben we niet altijd de ruimte om hier mee bezig te zijn, daarom staat deze reeks ook vol met hele praktische toegankelijke tips die jou absoluut niets hoeven te kosten. Naja oke, alleen jouw aanmelding zodat je zelf niet maanden lang op onderzoek hoeft te gaan en van alles moet proberen 😉 Heb ik voor jou gedaan.

Na aanmelding krijg je toegang tot een online omgeving waar je altijd naar toe kunt of waar je de lessen kunt downloaden.

WATER – as medicine

Wat leer je in WATER?

In deze 4 audiolessen leer ik je hoe je heling en energie, antwoorden en helderheid ontvangt vanuit water.

In WATER zijn er 4 uitgebreide audiolessen:
Living Water
(o.a. wat is water echt, geometrische vormen, EZ water en meer)
Real Healing Hydration
(o.a. hoe je je lichaam echt hydrateert, hoe je water weer tot leven brengt, de vortex, mineralen + tekorten en meer)
– Water Frequencies
(o.a. het bewustzijn van water, wat frequenties met het water doen, hoe je daar op inspeelt, kristalvorming in water, onze invloed daar op, Solfeggio & meer)
Spirit Water
(o.a. waterrituelen, communiceren met water, vitaliseren van water en meer)

+ De lessen in transcript 

+ Afspeellijst met Schumann frequenties + Binaural

+ Verschillende documenten zoals: mineralen & emoties, waterprayer, geometrie, sole recept en werking van frequenties

En nu tijdelijk:

+ BONUS: ASK THE WATERS (vragen insturen) T.W.V. €44,44

Investering is €88,88

holistic moon course