MEDICINE EARTH

Healing energy from the earth, light & water

Voel jij het verlangen om weer contact te maken met de heilige en helende energie van de aarde?
Wil jij haar krachten inzetten voor heling en bewustzijn?
Wil jij jouw zelfgenezend vermogen activeren?

Heling & (levens)energie is altijd beschikbaar, het is ons geboorterecht. Verbind je opnieuw met de helende krachten van de aarde en heractiveer je zelfgenezend vermogen.

In MEDICINE deel ik oeroude natuurlijke regeneratie en zelfhelende technieken met je. Dingen die je dagelijks kunt toepassen om meer energie te hebben & je lichaam op een natuurlijke manier kan laten herstellen in een omgeving die daarin ook bevorderend zal zijn.  Onze voorouders gebruikte deze technieken al, en wij zijn de kennis verloren. Het kost je niets, altijd beschikbaar, onafhankelijk en afgestemd op jou.

 

 • Voor meer energie en natuurlijke regeneratie van jouw lichaam
 • Activeert het zelfgenezend vermorgen
 • De technieken hoeven je niets te kosten
 • Lessen vol informatie die je niet kunt missen in deze samenleving
 • Uitgebreide audiolessen vol kennis, levenslang toegang
 • Altijd beschikbaar, op elk moment van de dag
 • Toegankelijk met een druk bestaan
 • Iedereen kan dit volgen
 • Je bent niet afhankelijk van een therapeut, coach of healer
 • Alles is volledig afgestemd op jou
 • Ook heel helend voor (hooggevoelige) kinderen
holistic moon course

Van evolutionaire mismatch naar natuurlijke regeneratie

Heb jij je wel eens afgevraagd hoe het kan zijn dat zoveel van ons kampen met gezondheidsklachten, ziekte, weinig energie/vermoeidheid, slecht slapen, neerslachtigheid of andere moderne problemen? Of dat zoveel last hebben van elektro stress, hoofdpijn, zeer gevoelig voor collectieve energie of de energie van andere? En dat terwijl zoveel mensen bezig zijn met hun gezondheid? Zo gezond mogelijk leven en vaak nog van alles doen rondom alternatieve geneeswijze?

Ik wel, en mijn ontdekking was dat we een evolutionaire mismatch zijn. We leven in betonnen huizen, voornamelijk binnen, hebben schoenzolen onder onze voeten, leven in een ratrace, zijn bang voor de zon, en zo kan ik nog een hele lijst maken. Daardoor deactiveren we ons zelfgenezend vermogen en raken we afgeschermd voor de helende energie die de aarde vanuit nature kan geven. We kunnen nog zoveel doen en proberen, onszelf overbelasten met de 1000e verschillende adviezen, ‘eet dit, beweeg zo, slik dit, doe het zo’… tot je op het punt komt dat je het zelf niet eens meer weet. Maar wat als dat allemaal niet werkt omdat we een evolutionaire mismatch zijn en doordat we zo leven ons lichaam en ziel niet meer de kans krijgt om met ons zelfgenezend vermogen te werken.

Wanneer we de kennis en informatie weer bundelen en toepassen in onze dan wel moderne levensstijl kunnen we zorgen dat wij als mens en ziel op een natuurlijke manier kunnen regenereren en weer aansluiten op onze essentie. 

Niet om iets te fixen, maar omdat je het jezelf gunt om je goed te voelen, vitaal, veerkrachtiger. Jij weet net als ik dat dat van groot belang is voor de komende jaren die er zullen komen.  Deze oeroude manier van natuurlijke heling is er altijd al geweest maar door onze moderne aanpassingen hebben we er nog weinig toegang tot. Toch kun je al deze manieren in een modern, druk bestaan toepassen. Het is voor iedereen beschikbaar..

Bovendien brengen deze manieren je op een ander niveau in contact met de aarde en haar elementen. Zovele van ons missen dit echte contact, voelen dat verlangen. voelen dat ze meer afgestemd mogen zijn op dit ritme en cyclus, dat diepe oerverlangen, een gemis dat ook niet iedereen kan omschrijven. Jezelf herenigen met deze krachten brengt je meer dan je ooit kan omschrijven. 

Waarom wordt hier zo weinig over gedeeld?

Het is gratis en dat is precies het probleem 😉 Het levert geen geld op in onze maatschappij..

Bovendien is er alles aan gedaan om ons mensen klein, afhankelijk, volgzaam en zwak te houden. Hoe zwakker de mens zal zijn, hoe meer macht en controle. Dit is waarom de kennis verloren is gegaan. 

Want let’s be honest, hoe krachtig zouden wij zijn als iedereen gebruik kan maken van deze energie en ons zelfgenezend vermogen hiermee weer activeren? In mijn optiek een van de grootste vormen van echte zelfvoorzienendheid naast intuitie en voorziening van levensbehoeften zoals voeding. 

Deze vorm van zelfvoorziening is niet iets dat bij jou blijft en bij jou wilt blijven. Dat is iets wat je doorgeeft, aan je ouders, je kinderen, je geliefden, de mensen om je heen. Om niet alleen jou veerkrachtig te maken maar juist jouw community.  De echte verandering op dit gebied maken we door het te leven en door te geven.

‘the physician treats, but nature heals’

Van wie leer je dit?

Sahrona is intuïtie expert en brengt natuurlijke wijsheid en de innerlijke stem terug. De afgelopen jaren heeft ze 1000e vrouwen mogen helpen met hun helende en intuïtieve reis. Door haar heldere gaves heeft zij zicht en gevoel voor wat er in de toekomst zal komen en waar we als mensheid naar toe gaan.

Ze is hier om de samenleving in tijden van spirituele revolutie te inspireren, gidsen en herinneren waar we als mensheid naar toe gaan en wat daarvoor nodig is. Door haar jarenlange ervaring weet zij als geen ander dat echte innerlijke wijsheid & bewustzijn verbonden is met alles wat we zijn en alles wat om ons heen is.

Daarom zul je bij haar lessen vinden over thema’s zoals voeding, de bodem, spiritualiteit, ons bewustzijn, zelfvoorziening en heling.

{Prachtig programma, zet veel in beweging. Ben direct gestart en voel bijna geen pijn meer in mijn schouder (wat er al 4 jaar is), ook anchored soul maakte veel in me los. Ik vind dit programma elke euro waard.
5
Rosalie
{Medicine Earth activeert eindelijk weer de wilde vrouw in mij. De opnames doen veel met me en tijdens het luisteren komen er sterke herinneringen naar voren van mijn voorouders. Ik voel meer energie, creatiestroming voor mijn onderneming, inzichten komen tot me en wanneer ik me afstem op de schumann gaat mijn hele lijf tintelen. Dit is informatie wat ons bewustzijn zonder twijfel verruimd en nodig is voor de transformatie die we op aarde doormaken.  
5
Sanne bakker
{Absoluut een aanrader om te volgen, ik voelde me na 3 dagen al veel energieker en sterker in mijn lichaam. Sahrona maakt het heel toegankelijk zodat je alsnog in een busy life hier mee bezig kunt zijn en gebruik kunt maken van de helende energie. Pas het nu deels toe bij mijn zoontje en hij slaapt veel beter, eigenlijk net zoals ik. Ik voel me nu veel meer verbonden en gedragen. De lessen zijn heel rustgevend maar vol informatie.
5
Vienna

Bij een nieuwe samenleving hoort een nieuwe beweging 

Je hoort van alle kanten dat ‘er een nieuwe aarde komt’. Misschien moet ik je teleurstellen maar die komt er niet, wat er wel gebeurt is dat er een verschuiving plaatsvindt en transitie in ons bewustzijn en het bewustzijn van de aarde. Er is veel dat wilt veranderen, gezuiverd en opgeschoond wilt worden. Dat merken je. Innerlijke processen en transities, rouw, heling, patronen en mechanismes die aangekeken willen worden.

Dit maakt ook ruimte voor wat nieuws. Er ontstaat door die kracht een verlangen voor meer zelf/community redzaamheid, vitaliteit, meer levensenergie, werken met de krachten van de aarde en haar elementen.  Kun je je voorstellen hoe jouw leven eruit zou zien als je gebruik maakt van een onuitputtelijke bron van levensenergie? Dat je lichaam op een natuurlijke manier kan regenereren en regelmatig weer even ’terug kan in de oplader’? Zoals we met onze telefoons wel doen, doen we dat niet voor onszelf.  

In MEDICINE deel ik naast de informatie ook hoe je het heel praktisch kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik ben zelf maanden bezig geweest met het ervaren en uitzoeken van deze materie en weet inmiddels precies wat wel werkt en wat niet werkt. Ik heb alles voor jou gebundeld, dat bespaard je heel wat uitzoek tijd!

Alles is toegankelijk en praktisch inzetbaar in jouw dagelijks leven. Je kunt de technieken inzetten voor jezelf en het hele gezin (grote aanrader voor hooggevoelige kindjes) voor meer energie, meer veerkrachtig, meer inspiratie, en meer bewustzijn..

Want naast dat de technieken gericht zijn op fysieke heling en regeneratie, weet jij net zo goed als ik dat alles met elkaar verbonden is. Ik leg in deze reeks de linkjes van het fysieke stuk naar het energetische stuk. 

MEDICINE 

Reconnect with the healing powers of the earth, water and light & increase your self healing capacity

Medicine is een reeks aan audiolessen die jou de verloren kennis teruggeven. Het zijn hele informatieve lessen vol praktische tools die je kunt inzetten voor het activeren van je zelfgenezend vermogen, meer energie, het helpen van hooggevoelige kinderen, betere slaap, ondersteuning in je helingsproces, en veel meer. 

Deze reeks is voor de vrouw die meer verbinding met de aarde verlangt, zich wil verdiepen in helende kennis om toe te passen voor haarzelf en haar naasten. Deze reeks is dus te volgen als je iets hebt waar je aan wilt werken, of als je de verbinding met de natuur terug wilt brengen als iets wat er altijd is.

MEDICINE is voor de vrouw die:

 • Meer verbinding wil met de aarde, haar voeding, water en licht
 • Verantwoordelijkheid wilt nemen voor haar gezondheid & levensenergie
 • Haar heling en energie uit de natuur wilt ontvangen
 • Haar zelfgenezend vermogen weer wilt activeren
 • Weet en voelt dat dit haar geboorterecht is
 • Voorbereid wilt zijn op de toekomst
 • Kennis wil opdoen op het gebied van natuurlijke heling
 • De technieken wilt toepassen voor haar kind(eren)

We weten dat dit bestaat, we voelen het, we zijn wel de hoe en wat vergeten. Want in onze cultuur hebben we niet altijd de ruimte om hier mee bezig te zijn, daarom staat deze reeks ook vol met hele praktische toegankelijke tips die jou absoluut niets hoeven te kosten. Naja oke, alleen jouw aanmelding zodat je zelf niet maanden lang op onderzoek hoeft te gaan en van alles moet proberen 😉 Heb ik voor jou gedaan.

MEDICINE is verdeeld in 3 thema’s:  EARTH, WATER & LIGHT. Elk thema bevat haar eigen energie, haar eigen kennis, en uiteindelijk allemaal met elkaar verbonden.

WATER & LIGHT – AS MEDICINE ARE COMING SOON (als je EARTH volgt krijg je korting)

Na aanmelding krijg je toegang tot een online omgeving waar je altijd naar toe kunt of waar je de lessen kunt downloaden.

Earth – as medicine

Wat leer je in Earth?

In deze 4 audiolessen leer ik je hoe je heling en energie ontvangt vanuit en in samenwerking met de aarde.

In Earth zijn er 4 uitgebreide audiolessen:
Anchored soul
(o.a. energetische aarding, het zenuwstelsel, bewustzijn terugbrengen)
Earthing
(o.a. fysieke aarding, lichamelijke heling, praktische tools voor een druk bestaan)
Schumann resonance
(o.a. alles over de frequentie van de aarde, hoe je hier contact mee maakt, en hoe deze frequentie jou kan ondersteunen)
Forest Frequency
(o.a. de frequentie van landschappen, bosbaden, helende energie uit bomen, fytociden, negatieve ionen)

+ De lessen in transcript 

+ Afspeellijst met Schumann frequenties + Binaural

+ Document met optionele ondersteuningsproducten + korting

+ Replay webinar ‘meestgestelde vragen’  (t.w.v. €44,44)

Investering is €88,88

holistic moon course