Rooted Favorites

Voeding, producten en omgeving hebben een grote impact op ons welzijn, onze ontwikkeling en ons bewustzijn. 

We worden inmiddels goed geïnformeerd met de belangen voor ons fysieke en mentale welzijn.
Maar wist je dat de energie van voeding, levensstijl en welzijn ook veel impact heeft op jouw spirituele ontwikkeling?
Wist je bijvoorbeeld dat je pijnappelklier nog meer kan verkalken als je veel wordt blootgesteld aan medicatie, straling & voeding?
En wist je dat bepaalde e-nummers jouw brein dusdanig kunnen beïnvloeden dat je niet meer helder wijsheid kunt ontvangen?
Ook met het oog op een hoger bewustzijn zijn producten en voeding net zo belangrijk als je fysieke lichaam.

In mijn cursussen, in mijn story’s en posts op instagram deel ik regelmatig iets over een bepaald product en daarna heb ik een volle DM box: waar heb je dit gekocht? Hoe heet dit merk? Waar kan ik het vinden?
Met veel liefde deel ik daarom op deze pagina mijn favorieten.

Zoals je misschien weet, alles is energie. Waar jij je geld (energie) aan besteedt, is wat je in energie terug zult ontvangen. Mede daarom ben ik geen grote voorstander van massa bedrijven promoten, ik doe liever mijn bestellingen bij kleinere en oprechte webshops met een heldere & eerlijke visie.

Via de onderstaande linkjes kun je dus ook het product bestellen bij webshops die een vreugdedansje doen als ze een bestelling ontvangen.
Vragen over de desbetreffende producten kun je overigens wel beter bij de webshop zelf doen!

A Healthy Life

Een van mijn favoriete webshops als het gaat over gezondheidsproducten. Juglen (eigenaar) is zeer selectief met de producten op de webshop en zijn kennis resoneert met dat van mij. Hij heeft een heel breed assortiment en veel waardevolle informatie!
Producten die ik o.a. gebruik zijn:

  • Berkey Waterfilter
  • Luchtreiniger (progenion)
  • Stralinghoesje
  • Voedseldroger (wartmann rvs)
  • Greenpan (gezonde pannen)
  • Electrosmog meter
  • Blauw licht beschermbril (super fijn voor je pijnappelklier ook)
  • Daysy (cyclus tracker zonder chemische anticonceptie)
  • En nog veel meer…

Skin District

Skin District is mijn favoriete webshop als het gaat over huid, haar en lichaamsverzorging.
Ik ben zelf 8 jaar lang Holistisch schoonheidsspecialiste geweest en toen ik stopte heb ik iedereen doorgestuurd naar Marlous.
Wij delen dezelfde visie over de huid, producten en ingrediënten.
Je kunt dus met een gerust hart snuffelen door de webshop en kijken wat voor jou geschikt is.
Ik gebruik zelf de producten van Esse probiotic skincare (al 10 jaar!), Mas Newen & Merme
Met de code ‘Sahrona10’ ontvang je 10% korting op de producten!

Tallow Cosmetics

Sinds 2023 ben ik ook Tallow Cosmetics gaan gebruiken. Allereerst, dit is DE beste natuurlijke deodorant die ik ooit heb gehad. Overtreft elk merk! De creme’s zijn ook heel heilzaam. Zo hebben ze ook natuurlijke zonnebrandcreme (zonder troep), luierzalf en s.o.s. balm. De producten zijn op basis van Tallow van grasgevoerde nederlandse koeien, dat wat onze voorouders ook gebruikte. De producten zijn ook nog vrij van zaadolien en andere troep! 

Aarding.org

In 2022 ben ik gestart met meer aarding nadat ik vele studies hierover heb gelezen. Ik heb meerdere aardingsproducten getest met een lichaamsvoltage meter en meerdere producten van Aarding.org kwamen hierbij het beste uit. Ik heb een Earth Guide voor je gemaakt waar je alle producten die ik gebruik kan vinden. Tevens vindt je daar een kortingscode voor Aarding.org.

 

Via onderstaande button kun je in iedergeval de website van Aarding.org vinden. En via onderstaande link ook de Earthing guide.

 

Grutto – grasgevoerd vlees

Een minder populair thema omdat veel denken dat vlees eten niet spiritueel genoeg zou zijn ;). Die gaat er bij mij niet in omdat ik dit zelf heb mogen ervaren na jaren lang veganistisch eten en veel gezondheidskwalen kwam de wijsheid van onze voorouders tot mij. Ik leerde hoe zij aten, hoe zij met hun dieren omgingen en hun lichaam voedde. Ik heb tientallen boeken en studies gelezen over vlees eten (want ik was echt overtuigd veganist). Tot ik tot de conclusie kwam: het is niet de koe.. het is de hoe..

Ik verdiepte me verder in deze materie en volgde een opleiding voor regeneratief boeren om echt alle in’s en out’s te weten van regeneratief vlees. Grutto is de plek waar ik mijn vlees kan halen. Het is biologisch (GMO vrij), en grasgevoerd. En juist dat laatste is wat het vlees gezond maakt. Boeken zoals sacred cow en podcasts over vegan recovery hebben mij enorm geïnspireerd. Wij eten nu wekelijks wat vlees en echt alleen grasgevoerd en biologisch omdat elk anders vlees niet zuiver is. Koeien worden gevoed met (vaak GMO) graan en soja. Dit is wat het ongezond maakt. Onze gezondheid (zowel van mij, mijn man en zoon) is onwijs vooruit gegaan. We eten nu lokale en seizoensgebonden groente & fruit, grasgevoerd vlees, regeneratieve eieren & rauwe melk en kaas. 

Via onderstaande button kun je in iedergeval de website van grutto vinden. Als je de code SAHRONA10 gebruikt ontvang je €10,00 korting.