Rooted Favorites

Voeding, producten en omgeving hebben een grote impact op ons welzijn. 

We worden inmiddels goed geïnformeerd met de belangen voor ons fysieke en mentale welzijn.
Maar wist je dat de energie van voeding, levensstijl en welzijn ook veel impact heeft op jouw spirituele ontwikkeling?
Wist je bijvoorbeeld dat je pijnappelklier nog meer kan verkalken als je veel wordt blootgesteld aan medicatie, straling & voeding?
En wist je dat bepaalde e-nummers jouw brein dusdanig kunnen beïnvloeden dat je niet meer helder wijsheid kunt ontvangen?
Ook met het oog op een hoger bewustzijn zijn producten en voeding net zo belangrijk als je fysieke lichaam.

In mijn cursussen, in mijn story’s en posts op instagram deel ik regelmatig iets over een bepaald product en daarna heb ik een volle DM box: waar heb je dit gekocht? Hoe heet dit merk? Waar kan ik het vinden?
Met veel liefde deel ik daarom op deze pagina mijn favorieten.

Zoals je misschien weet, alles is energie. Waar jij je geld (energie) aan besteed, is wat je in energie terug zult ontvangen. Mede daarom ben ik geen grote voorstander van massa bedrijven promoten, ik doe liever mijn bestellingen bij kleinere en oprechte webshops met een heldere & eerlijke visie.

Via de onderstaande linkjes kun je dus ook het product bestellen bij webshops die een vreugdedansje doen als ze een bestelling ontvangen.
Vragen over de desbetreffende producten kun je overigens wel beter bij de webshop zelf doen!

A Healthy Life

Een van mijn favoriete webshops als het gaat over gezondheidsproducten. Juglen (eigenaar) is zeer selectief met de producten op de webshop en zijn kennis resoneert met dat van mij. Hij heeft een heel breed assortiment en veel waardevolle informatie!
Producten die ik o.a. gebruik zijn:

  • Berkey Waterfilter
  • Luchtreiniger (progenion)
  • Stralinghoesje
  • Aardingsmat + onderlaken (aanrader!)
  • Voedseldroger (wartmann rvs)
  • Greenpan (gezonde pannen)
  • Electrosmog meter
  • Blauw licht beschermbril (super fijn voor je pijnappelklier ook)
  • Daysy (cyclus tracker zonder chemische anticonceptie)
  • En nog veel meer…

Moen cards

Mijn favoriete kaartendeck!
Een heel mooi aards deck dat het kosmische er volledig in betrekt.
Duidelijk en helder maar ook activerend voor je bewustzijn.
44 intentiekaarten om dagelijks jouw energie af te stemmen op zelfliefde,
vertrouwen, gezondheid, overvloed, vrijheid, vergeving, heling en het verbinden met je essentie.

Skin District

Skin District is mijn favoriete webshop als het gaat over huid, haar en lichaamsverzorging.
Ik ben zelf 8 jaar lang Holistisch schoonheidsspecialiste geweest en toen ik stopte heb ik iedereen doorgestuurd naar Marlous.
Wij delen dezelfde visie over de huid, producten en ingrediënten.
Je kunt dus met een gerust hart snuffelen door de webshop en kijken wat voor jou geschikt is.
Ik gebruik zelf de producten van Esse probiotic skincare (al 10 jaar!), Mas Newen & Merme
Met de code ‘Sahrona10’ ontvang je 10% korting op de producten!

Daphne Rose Candles

Wist je dat kaarsen onwijs schadelijk voor je kunnen zijn? De meeste kaarsen zitten vol met gifstoffen. Dit adem je in, en is daarom schadelijk voor je longen.
Ik gebruik al een aantal jaar met veel plezier de koolzaadwas kaarsen van Daphne Rose.
Met de code ‘SAHRONA10’ ontvang je 10% korting op je bestelling.

Superfoodies

Oké misschien heb je het al eens voorbij zien komen, want Jesse (eigenaar van Superfoodies) heeft een grote boodschap voor de wereld, dus ik zie regelmatig advertenties voor bij komen. Maar de Greenjuice van superfoodies is onderdeel van mijn vaste ochtend routine. Elke ochtend neem ik op lege maag een zakje Greenjuice en ik ervaar veel meer energie. Bovendien zit er probiotica in, en verschillende stoffen (chlorofyl o.a.) die ondersteunend zijn in het ontkalken van je pijnappelklier (die zeer belangrijk is voor je intuïtie).
Naast de Greenjuice gebruik ik meerdere producten zoals: Luminous Beauty Shake voor mijn huid, de tandpasta, de cacao voor in mijn ontbijt of baksels, en de ashwaganda en maca poeder voor hormonen.

Vitakruid

Helaas krijgen we niet meer de hoeveelheid mineralen en vitamines binnen via onze voeding. Zelfs niet als je volledig biologisch eet en meer dan 500 gram groente eet. Bovendien krijgen we meer dan ooit een hoeveelheid aan chemische stoffen binnen, ook als je schone producten gebruikt. We ademen zoveel in, en ook het water dat we drinken bevat nog steeds genoeg ‘meuk’. Daarom neem ik al een aantal jaar supplementen om dit aan te vullen of juist om mijn lichaam te ondersteunen van ontgiften, en bepaalde processen.
In hele drukke periodes gebruik ik bijvoorbeeld Saffraan en GABA, ik neem dagelijks magnesium, en Ester C (vitamine C maar dan beter opneembaar).

Met de code Sahrona10 ontvang je 10% korting bij Vitakruid, mijn favoriete merk.
Tot nu toe is Vitakruid het meest zuivere merk qua ingrediënten die ik heb gevonden en mijn lichaam reageert hier het beste op! Ps. Ze hebben ook een hele fijne online test om te ontdekken welke supplementen voor jou geschikt zijn.