Rooted Intuition Course

Verhoog je bewustzijnsniveau, versterk het contact met de ziel & Spirit
Voor meer vertrouwen, energetische ondersteuning, levensenergie & psychic ability’s

Herken jij:

 • – Dat je lastig onderscheidt kunt maken tussen hoofd & intuitie?
 • – Een verlangen voor meer betekenis in je leven
  – Dat je het lastig vindt om echt te vertrouwen op dat wat je voelt of doorkrijgt?
 • – Dat je je wankel voelt wanneer iemand zijn/haar visie en mening met je deelt?
 • – Je lijkt iets door te krijgen, maar geen idee hoe je dit tot uiting moet brengen?
 • – Dat je verlangt naar die diepere verbinding met jezelf en het Goddelijke en de energetische ondersteuning kunt voelen?
 • – Dat je soms het gevoel hebt dat je wordt geleefd of dat je niet meer in contact staat met wie jij eigenlijk bent?
 • – Dat je niet helder kunt voelen/weten waarvoor je hier bent en welke keuzes je hebt te maken?
 • – Een verlangen om (makkelijker) in contact te komen met je ziel om te weten wat je mag doen?
 • – Dat je je aangetrokken voelt tot het ontwikkelen en ontdekken van jouw gave(s) en intuïtie?
 • – Heb jij al vaker een cursus gedaan om je intuïtie te ontwikkelen maar lijkt het alsof het nog niet lukt?

Als jij je in 1 of meer van deze situaties herkent, is The Rooted Intuition afgestemd op jou.

Mensen geholpen om in contact te komen met hun intuitie & de ziel

 Wat als alle antwoorden al in jou zitten?

Je intuïtie is de taal van de ziel. Jouw ziel weet welk pad er bewandeld mag worden, welke keuzes het beste bij jou passen, en wat belangrijk voor jou is, wat je nodig hebt en wat je te doen hebt om ergens te komen. De taal is altijd bij iedereen aanwezig maar kan door bepaalde omstandigheden niet meer helder zijn en niet meer herkenbaar.

Je intuitie kan worden overschaduwd door het hoofd/ego. Het ego is er om ons fysiek te beschermen en herhaalt patronen en ervaringen vanuit eerdere gebeurtenissen om jou te beschermen. Je intuïtie is er voor expansie, geluk, verdieping & voor het leven van je hogere potentie. Ze werken niet tegen elkaar, maar wanneer er een onjuiste balans is, neemt het hoofd het over en ben je niet meer in contact met de diepste lagen in jou. Er is dan weinig ruimte voor helder inzicht wat je hier te doen hebt, welke bezielde keuzes je mag maken, wat jou echt gelukkig en vervuld maakt & wat jij nodig hebt. Wanneer je vanuit het hoofd leeft ben je vooral bezig met overleven en maak je keuzes die niet aansluiten op de frequentie van jouw ziel en dan ontstaat er dissonantie.

Wanneer er dissonantie ontstaat ervaar je weinig levenskracht & energie, weinig vertrouwen, heb je het gevoel alsof je leven stroperig is, alsof je continue met je neus tegen de muur aanloopt, en blijf je zoekende.. zoekende buiten jezelf.

The Rooted Intuition Course brengt jou terug in contact met de ziel, met het Goddelijke, met jouw innerlijke stem en herstelt het vertrouwen.

Ontdek jouw geopende gaves

In deze nieuwe tijd wordt er ook van ons verlangd om samen te werken met onze intuïtie. Zoveel van ons ervaren continu uitdagingen om nog dichter bij zichzelf te komen en nog meer laagjes los te laten. Je intuïtie draagt daar veel aan bij. Simpelweg door helder te kunnen waarnemen, horen, of voelen wat voor jou dienend is, welke stappen je mag maken en welke richting je op mag gaan.

Het zou zo verlichtend zijn om je bezielde missie uit te werken vanuit je intuïtie i.p.v. uit het hoofd. Het zou zoveel meer verbinding geven als je relaties benaderd en aanvoelt vanuit je intuïtie i.p.v. uit het ego en je mechanismes. Je lichaam zou zoveel gezonder zijn als je haar behoeften zou volgen vanuit je intuïtie.

Iedereen heeft intuïtie, en iedereen heeft een individuele gave. Het is niet moeilijk om dit te ontwikkelen, om dit te ontdekken en leren herkennen. Het vraagt wel de juiste tools, inzet en helderheid om dit weer terug te brengen.

Dit is exact wat we gaan doen in de Rooted Intuition Course. 

The Rooted Intuition Course heeft niet zomaar de naam ‘Rooted’. In tegenstelling tot andere opleidingen en cursussen gaan we hier absoluut niet ontstijgen, ergens daarboven vliegen en werken met entiteiten en andere energieen waarvan je niet weet wat de echte intentie is.  We werken geaard, gegrond, vanuit het hier en nu met jouw heldere bewustzijn. We maken de kanalen weer helder IN jou, we zorgen dat er ruimte is voor innerlijke wijsheid en de stem van de ziel (intuitie). Dit doen we o.a. door ons te verbinden met het pad dat jij bewandeld als ziel, lichaamsbewustzijn, bedding & capaciteit creëren om antwoorden te ontvangen, om je gave helder te maken, vertrouwen te krijgen in de antwoorden die je krijgt, om je kanaal schoon te maken (overtuigingen, levensstijl, voeding, pijnappelklier), je heldere lijntje met het Goddelijke terug te brengen en je te laten herinneren en ervaren dat je wordt ondersteund.

This is not your average intuition course, this is ROOTED intuition.

Hoe zou het zijn als je met gemak contact kunt maken met de ziel?

holistic moon course

Sahrona, Mother & Woman
Intuition expert & Leading voice in the Conscious revolution

Mijn hele leven lang ben ik al mediamiek & intuitief vermogend. Toch heb ik fases gekend dat ik het even kwijt was & het vertroebeld was. Zo ook toen ik ongeveer 16 jaar oud was, ik kwam op een plek in zuid Frankrijk waar ik herinnert werd dat ons bewustzijn beïnvloed wordt, ons menselijk potentie wordt onderdrukt & dat wat wij in de breedste zin consumeren impact heeft op ons. Ik begon met een natuurlijke levensstijl, bewustzijnsoefeningen, en het bekrachtigen van mijn verbinding met de Bron. Binnen enkele dagen kwam het contact met mijn ziel & de bron weer naar de voorgrond, en leerde ik opnieuw werken met mijn intuitie en bewustzijn. 

Toch durfde ik niet mijn kennis en intuïtieve kunnen te delen. Tot ik in 2019 zwanger werd van een ziel die niet van plan was fysiek te blijven. De boodschap die zij mij bracht was dat het tijd was om mij openlijk uit te spreken en te delen over mijn kennis en ervaring.

Dit was mijn Calling of the Soul (dat moment in je leven dat alles op z’n kop staat zodat je terug wordt gefloten naar dat wat je hier komt doen). Ik verkocht mijn voormalige onderneming en ben mijn kennis en doorgekregen wijsheid gaan delen.

Niet veel later veranderde de wereld en werd er veel angst verspreid. Mensen verloren het geloof in zichzelf, hun energetische ondersteuning en tegelijkertijd was daar meer behoefte aan dan ooit tevoren. Ik ben toen veel gaan delen over mijn ervaring en de informatie die ik doorkreeg vanuit de Bron en mocht daar 1000e mensen mee ondersteunen. 

Inmiddels heb ik deze kennis mogen bundelen in waardevolle en transformerende online programma’s, webinars & podcasts. Meer dan 3000 mensen heb ik mogen helpen het contact met de ziel & de bron terug te brengen d.m.v. de Intuition Code Methode.

The Rooted Intuition Course is dus ook mijn levenswerk.

Rooted Intuition gaat over zoveel meer dan alleen begrijpen hoe intuïtie werkt.

Rooted Intuition is een energetische samenwerking met jouw Ziel, met diepe wortels naar de aarde een heilige verbinding aangaan met de Ziel in volledig contact met de bron.

The Intuition Code Methode

Deze inmiddels ruim bewezen methode brengt je terug bij jouw meest pure essentie. Gebaseerd op een natuurlijke levensstijl, bewustwording van mind programmatie & ons menselijke potentie. Er zijn verschillende dingen die ervoor zorgen dat ons bewustzijn, ons potentieel en intuitieve gaves verborgen blijven, denk aan oude overtuigingen, angst, verlies van vertrouwen, verkalkte pijnappelklier, maar ook bepaalde voedingsmiddelen die impact hebben op ons heldere kanaal en bewustzijn. We zijn de essentie van ons mens-zijn verloren en de echte verandering zal plaatsvinden wanneer we terugkomen bij deze spirituele en verbonden autonomie. 

Ik noem dat ook wel, het opschonen van jouw kanaal. Zie het als een vies raam waar je niet meer doorheen kunt kijken. Wij zullen samen jouw innerlijke raam schoonmaken zodat jij jezelf en de wereld weer helder kunt zien. 

Contact met jouw intuïtie, en leven met jouw intuïtie geeft op alle vlakken rust, helderheid, een diep vertrouwen, voldoening & contact in jezelf. 
Het helpt je ook om:

– Het overzicht in je leven terug te brengen
Gronding & lichaamsbewustzijn
– Keuzes te maken die aansluiten op het verlangen en doel van de Ziel i.p.v. het hoofd
Vertrouwen in energetische ondersteuning
– Het contact maken met de Bron
Meer betekenis te hebben in je leven
Voelen waarvoor je hier bent en welke keuzes je hebt te maken
– Het herkennen en bekrachtigen van sychroniciteiten & signalen
– Verdieping in jouw spirituele en persoonlijke groei
Innerlijke rust en het stoppen van eeuwig zoeken van antwoorden buiten jezelf

Je kunt in alle vlakken van het leven werken met je intuïtie. Je intuïtie helpt je je zielsmissie tot uiting te brengen & om relaties beter te begrijpen. Om jezelf op diepere lagen te leren kennen. Om je spiritueel en persoonlijk te ontwikkelen. In het bewuste ouderschap, bij (hooggevoelige) kindjes, maar ook in het werk als coach, healer of holistisch therapeut.

Na het volgen van de Rooted Intuition Course

 • – Heb je de sleutel om je af te stemmen op je ziel & de Bron
 • – Met gemak intappen op je intuïtie (de stem van de ziel)
 • Voel je ruimte, kracht en bedding voor het bewandelen van jouw bezielde pad
 • – Onderscheid maken tussen hoofd & intuïtie
 • – Antwoorden krijgen op grote en kleine vragen
 • – Ben je niet afhankelijk van een ander en ben je spiritueel zelfvoorzienend
 • – Werken met jouw individuele geopende gave
 • – Kun je je intuïtie dagelijks inzetten
 • – Heb je diep vertrouwen in je ingevingen
 • – Heb je toegang tot een onuitputtelijke bron van bezielde creatie
 • Energetische ondersteuning voelen & ervaren
 • – Verschillende tools inzetten om je gave en intuïtie verder te ontwikkelen
 • – In vertrouwen keuzes maken op het pad dat jij als ziel bewandeld
 • – Kun je je eigen energieveld beheren, beschermen & versterken
  Kun je intuïtief opvoeden, leven en ondernemen
  – Ervaar je meer bezieling en rust in je leven

Wat krijg je?

 • 12 uitgebreide modules met videolessen over verschillende thema’s om jouw intuïtie te ontwikkelen
 • – 15+ intuïtieve helende meditaties
 • – Opdrachten en tools om je intuïtie & gave(s) te ontwikkelen en verder te openen
 • – Manieren en oefeningen om te werken met je intuïtie
 • – Ruimte voor integratie
 • – 4 intuïtieve en verdiepende masterclasses met Q&A
 • Replays van de Masterclasses
 • Levenslang toegang
 • – Toegang tot de besloten telegram groep met gelijkgestemde
 • Vraagmomenten in de telegram groep
  – Toegang tot de bonus module ‘Connect with your gifts’ 

“Commit to listening to your own wisdom and intuition”

Voor wie?

The Rooted Intuition course is ontwikkeld voor bewuste vrouwen die voelen en verlangen om meer met hun intuïtie te werken en leven.Voor haar die klaar is om voor zichzelf te gaan staan, keuzes te maken vanuit de ziel en kiezen voor het pad van Joy en liefde. Voor bezielde ondernemers die hun intuïtie in hun zielsmissie willen verwerken, of juist willen ontdekken. Voor intuïtieve coaches, holistisch therapeuten of facilitators die hun intuïtie nog krachtiger willen inzetten. Het kan zijn dat je al (wat) ervaring hebt, of helemaal niet.

{De Rooted Intuition Course is een mooie cursus om je intuïtie nog sterker te maken. Of je hier nou net mee begint of al een tijdje mee bezig bent, deze cursus heeft echt toegevoegde waarde. De uitleg van Sahrona via video's zijn heel prettig om naar te kijken/luisteren. Je krijgt veel tools & handvaten aangereikt om meteen mee aan de slag te gaan. Het is ook erg fijn dat je het op je eigen tempo kan volgen. Ik ben erg blij dat ik deze cursus ben gaan volgen. Het heeft me al veel gegeven!
Ester
{Geen validatie van extern maar in verbinding met je eigen intuïtie! RIC is voor mij een bevestiging van wat ik al wist, maar waar ik bang voor was en wegliep. Helder cursusmateriaal en zodra je weet dat je meedoet beginnen de eerste tekens zich al te laten zien! Nog nooit zoveel witte veertjes tegen gekomen :). Ik ben nog niet helemaal klaar met de cursus, maar ga hem zeker afmaken. Aanrader voor iedereen - net in aanraking met spiritualiteit of al wat verder gevorderd… je gaat er iets uithalen!
Tessa
{Met de RIC dacht ik mijn intuïtie te kunnen versterken. Maar wat heb ik ongelofelijk zoveel meer geleerd. RIC is niet zomaar een online cursus. Zo volledig, zoveel geleerd. De rode draad is je intuïtie en Sahrona laat je zien waar deze mee samen hangt. Life changing. Blij dat RIC leven lang toegang geeft, zodat je rustig de tijd hebt en altijd kan terugpakken op de lesstof. Innerlijk werk op zijn best. Bedankt Sahrona 🙂
Claudia Suijkerbuijk
{De RIC kwam precies op de juiste timing voor mij. Toen de cursus begon zat ik net "overspannen" thuis van mijn werk en ging ik door wat moeilijke stukken. Ik heb in deze cursus zo veel geleerd; van jezelf goed aarden en hoe belangrijk dit is(!), het herkennen en werken met innerlijk kind stukken tot de verschillende manieren om te kunnen intappen op je eigen intuïtie. Sahrona deelt in de modules haar wijsheid op een hele fijne en open manier en geeft je echt de tools om met je intuïtie te kunnen werken. Ik voel me enorm dankbaar voor deze cursus. Dus bij deze; dank je wel lieve Sahrona!
Soraya
{Mijn intentie was om mij stevig gegrond te voelen, beter te kunnen interpreteren wat ik zag en voelde en wat ik binnen kreeg qua informatie in mijn leven te integreren, zodat het mij dient. Door de module over je gaves werd mij duidelijk welke gaves bij mij ‘open staan’ en hoe ik hier mee kan werken. Door de module over aarding voel ik mij zekerder over mijzelf en ontspannen. Ik vertrouw op mijn ingevingen en ben ook verrast door hoe ik mijn gaves heb ontwikkeld deze periode! Zo voel ik mij verbonden met en ondersteund door veel buiten te zijn en te verbinden met de natuur. Daarnaast kan ik door automatisch schrijven contact maken met mijn opa’s en oma’s en dat voelt heel fijn. Ik voel niet meer de angst voor wat ik doorkrijg en voel mij ondersteund en geliefd! Deze cursus was de investering voor mij zeker waard!
Xenia Lemmen
{
Ik wil hem eigenlijk richten aan jou, want geen een teacher heeft mij zoveel gebracht. Thuiskomen. Van ontstijgen met alle heftige dingen die ik heb gedaan zoals dagen lang ayahuasca, tot kundalini activaties Healings, was ik eigenlijk nog verder van mezelf af komen staan. Ik gooide alles op de spirituele laag en zag mezelf niet meer. Ik raakte mensen kwijt, voelde me vaker eenzaam, depressief en ongelukkig. Het leven was denk ik uit mij? Toen ik vorig jaar las over RIC voelde ik een Ja, maar ik dacht dat het veel te simpel en aards voor me was. Op een bepaalde avond heb ik mij na lang twijfelen toch ingeschreven. Je hebt in mij geschuurd. Ik heb me soms geïrriteerd. Ik was blijkbaar verslaafd aan de extreme dopamine kicks (bedankt nog voor je uitleg daarvan). Tot ik bij module 5 mijn hart voelde openen, toen pas begreep ik het. Ik zag het hele patroon en mechanisme voor me. Je woorden brachten me thuis. Ik heb zoveel gehuild en ook gelachen van geluk. Ik ben toen opnieuw begonnen vanaf module 1 met een open hart dit keer. En bij de intap oefening bij module 2 werd ik overspoeld met voor mijn idee een hele goddelijke liefde. Nooit eerder zo gevoeld. Ik ontdekte door jou dat ik heldervoelend en wetend ben en ik ontvang daardoor eindelijk de guidance waar ik naar opzoek was al die tijd. Ik voel dat ik nu niets meer nodig heb. Alleen die rust die jij mij bracht. Ik ben je heel erg dankbaar en je zal voor altijd een speciaal plekje voor mij hebben. Ik ben trouwens ook van instagram af, je liet mij ook inzien dat dit voor mij ruis gaf. Dus ben je niet gaan ontvolgen haha maar gewoon heel socials meer. Ik leef nu veel meer in het NU en in het leven en dat voelt heilig.
I’m home.
Lisa
{De RIC kan ik iedereen aanraden die graag meer verbinding wil met zijn of haar intuïtie op een gegronde manier. Dat maakt de RIC echt uniek. Courses over intuïtie kunnen nogal zweven. Sahrona weet het aards en gegrond te maken. Alles is goed zoals het is, er is geen druk. Zo krijgt het zachte stemmetje in je echt de kans meer gehoord te worden en durf je er stapje voor stapje meer op te vertrouwen. Mij heeft het heel veel gebracht!
Sjanine
{De RIC heeft mij heel veel (zelf)vertrouwen gebracht en mijn intuïtie ging met sprongen vooruit. Wat ik zo fijn vind van Sahrona buiten dat ze een fantastische, mooie zachte ziel is ook heel veel kennis, wijsheid, begrip heeft en deelt! Ze is heel praktisch van aard, heeft geweldige tips en bovenal een super spaceholder. De RIC heeft mij dichter bij mezelf mijn gaves en mijn hart gebracht. Het is echt de investering dubbel en dwars waard. Gun het jezelf.
Claudia
{De RIC heeft mij de weg gewezen naar mijn zielsmissie. Ik heb een hele sterke basis kunnen creëren om vanuit mijn intuïtie te kunnen gaan werken. Ik kan nu veel zachter en liefdevoller naar mijzelf kijken. Ik begrijp beter waar bepaalde gevoelens en sensaties vandaan komen. Op een hele normale, niet zweverige manier leert Sahrona je weer thuis komen bij jezelf. De RIC is niet zomaar een cursus. Het heeft mij echt diepe transformaties gebracht, en onbewust ook bij mijn gezin.
Anouk Nederhof
{Na 3 andere intuïtie cursussen was ik een tikkeltje sceptisch. Zal dit dan wel iets te weeg brengen of ben ik dan net de uitzondering dat er bij mij niets is? Na 3 modules uit The Rooted Intuition Course was ik een meditatie uit de course aan het doen om in te tappen op je intuïtie, en daar gebeurde het, ik stond tegenover mijzelf en alles stroomde. Al mijn vragen vielen bijna weg, terwijl het voelde alsof alle antwoorden gedownload werden, zo intens mooi was dit, geen woorden voor. Dit was de opening van mijn pad, die zich nu al 4 maanden lang aan het ontvouwen is, met meer en dieper contact. De Rooted Intuition Course is en heel aards, maar ook een intense zielsactivatie + healing op alle levels. De video's zijn geweldig, de webinars, de ondersteuning. Sahrona is een hele wijze vrouw die haar kennis belichaamd en dat is voelbaar. Ze forceert niets, nodigt jou elke keer opnieuw uit en staat wel klaar om je te helpen. Bij twijfel: DOEN!
Nadia

Noelle
Business manager, bewuste moeder & intuïtief ondernemer

Meikeminne
Filmregisseur, schrijver & levensalchemist

Ilse
Wereldreiziger & Conscious artist & creator

Praktisch

50Wat krijg je?

 • – 12 uitgebreide modules met videolessen over verschillende thema’s om jouw intuïtie te ontwikkelen
 • – 15+ intuïtieve helende meditaties
 • – Opdrachten en tools om je intuïtie & gave(s) te ontwikkelen en verder te openen
 • – Manieren en oefeningen om te werken met je intuïtie
 • – Ruimte voor integratie en verdieping
 • – 4 intuïtieve en verdiepende masterclasses met Q&A
 • – Replays van de Masterclasses
 • – Levenslang toegang
 • – Toegang tot de besloten telegram groep met gelijkgestemde
 • – Vraagmomenten in de telegram groep

+

BONUS  – Connect with your gifts t.w.v. €199,99
In deze bonus zitten 6 video lessen waarin ik je alles vertel over een specifieke gave. Iedereen heeft een of meer geopende kanalen (gaves), bijvoorbeeld heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend, helderproevend of helderuikend.
Je kunt ervoor kiezen om alle lessen te volgen, of alleen de les die gaat over jouw geopende gave.

 

Kosten € 499,99  € 2222,22

Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen te betalen van 125 euro per maand of in 2 termijnen van 250 euro per maand (de eerste termijn betaal je tijdens je inschrijving). De prijs is inclusief btw.

Duur

Het programma duurt 15 weken, en in deze 15 weken kun je ook 4x deelnemen aan de Masterclasses.  Na deze periode behoud je levenslang toegang tot cursus.
In de bonus zitten namelijk ook extra lessen om jouw gave te ontwikkelen. Het kan zijn dat (mede door de cursus) er nieuwe gaves ontwikkeld worden naar mate van tijd, het is fijn om de stof er dan weer bij te pakken en je verder te verdiepen in jouw nieuw geopende gave.

Syllabus

1. Conscious Intuition
2. Tune in
3. Opened Gifts
4. The Heart Vortex
5. The Wounded Soul
6. Grounding
7. Divine Trust
8. Pinealgland
9. Clean Channel
10. Soul & Body Capacity
11. Intuition Tools
12. Integration
13. Bonus Helderzien & heldervoelen
14. Bonus Helderhoren & helderweten
15. Bonus Helderproeven& helderruiken

Veelgestelde vragen

.
Wat als ik het in 4 maanden niet red?

Geen enkel probleem, je kunt de cursus op eigen tempo volgen, en de masterclasses later terug beluisteren.

Ik heb niet het idee dat ik een intuïtie, laat staan een gave heb

Ik zie en hoor je onzekerheid hierin, dat is ook niet zo gek, vanaf jongs af aan zijn we geleerd vooral niet te luisteren naar ons gevoel, hierdoor zijn we het vertrouwen verloren en is er ruis gekomen op de lijn met jouw intuïtie. Ik hoop dat je mij, en dit programma kunt vertrouwen om jou terug te brengen in contact met jouw gave en intuïtie.

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker, de eerste termijn betaal je direct en de volgende termijnen volgen aan het einde van elke maand. Je kunt ervoor kiezen om in 1, 2 of 4 termijnen te betalen.

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Met liefde help ik je verder. Als je even wilt sparren of dit bij je past, of als je nog wat wilt vragen mag je mij mailen naar info@sahrona.nl. Ik ben er voor je.