Rooted intuition course

This is not a simple intuition course – it’s Rooted

Hoe fijn zou het zijn als je dagelijks met gemak kunt intappen op je intuïtie? Dat je levensvragen maar ook de dagelijkse vragen kunt stellen aan je gidsen & beschermengelen? Dat je niet meer twijfelt of het nu uit je hoofd/ego komt of vanuit de ziel? Bijvoorbeeld welke keuze je kunt maken en wat jou het meeste dient op het pad dat jij bewandelt, wat de behoeften is van je kindje, wat je nodig hebt om je levensmissie meer tot uiting te brengen, of wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te zijn.

Je intuïtie is de taal van jouw ziel. Jouw ziel weet welk pad er bewandeld mag worden, welke keuzes het beste bij jou passen, en wat belangrijk voor jou is. De taal is altijd bij iedereen aanwezig maar kan door bepaalde omstandigheden niet meer helder zijn en niet meer herkenbaar.

In deze nieuwe tijd wordt er ook van ons verlangd om samen te werken met onze intuïtie. Zoveel van ons ervaren continue uitdagingen om nog dichter bij zichzelf te komen en nog meer laagjes los te laten. Je intuïtie draagt daar veel aan bij. Simpelweg door helder te kunnen waarnemen, horen, of voelen wat voor jou dienend is, welke stappen je mag maken en welke richting je op mag gaan.

Het zou zo verlichtend zijn om je zielsmissie uit te werken vanuit je intuïtie i.p.v. uit het hoofd. Het zou zoveel meer verbinding geven als je relaties benaderd en aanvoelt vanuit je intuïtie i.p.v. uit het ego en je mechanismes. Je lichaam zou zoveel gezonder zijn als je haar behoeften zou volgen vanuit je intuïtie.

Iedereen heeft een intuïtie, en iedereen heeft een individuele gave. Het is niet moeilijk om dit te ontwikkelen, om dit te ontdekken en leren herkennen. Het vraagt wel de juiste tools, inzet en helderheid om dit weer terug te brengen.

Dit is exact wat we gaan doen in de Rooted Intuition Course.

De deuren gaan midden juli open voor inschrijvingen – de course start 1 september!

This is not a simple intuition course, this is ROOTED intuition.

Because it’s Rooted

holistic moon course

Wie ben ik?

Ik ben Sahrona, en ben medium, spiritual teacher en healer.

Hoewel ik met een helder en open kanaal ben geboren, heb ik ook jaren gekend waarin mijn intuïtie vervaagd was. Er zat angst om dingen te zien en voelen die ik niet kon dragen, ik kon het onderscheid lastig maken tussen ego/hoofd & intuïtie, er was ruis op de lijn gekomen door o.a. een verkalkte pijnappelklier, mechanismes, verkeerde afstemming, een slechte verbinding met mijn hart en lichaam en ik had werkelijk geen idee hoe ik met mijn gave moest omgaan.

Tegelijkertijd ervaarde ik wel van alles. Ik was als een spons voor andermans energie, ik pikte haarfijn de emoties en gevoelens op van andere mensen. Ik dacht dat dit gewoon hooggevoeligheid was, maar had geen idee dat dit een onderdeel was van mijn gave. Tot ik dit door kreeg en hier mee ben gaan werken. Ik kwam er zelfs achter dat ik onbewust dingen deed die mijn intuïtie en gaves klein en onzichtbaar hielden. Nu deel ik al een aantal jaar met veel liefde mijn kennis via instagram, healings, soul memory sessions en zoveel meer.

The Rooted Intuition Course is dus ook mijn levenswerk.

Rooted Intuition gaat over zoveel meer dan alleen begrijpen hoe intuïtie werkt.

Rooted Intuition is een energetische samenwerking met jouw Ziel, met diepe wortels naar de aarde een heilige verbinding aangaan met de Ziel in volledig contact met de bron.

We pellen de laagjes van de ui (of in dit geval, de pijnappelklier).
We activeren het vergeten weten, en ik reik je tools en manieren aan om dichter in contact te komen met jouw intuïtie, zonder ruis van het ego.

Contact met jouw intuïtie, en leven met jouw intuïtie geeft op alle vlakken rust, helderheid, een diep vertrouwen, voldoening & contact in jezelf. Het overzicht komt terug, je weet waar je voor mag staan omdat je herkent wanneer je wordt geleid door een hoger bewustzijn.
Een diep vertrouwen in je innerlijk weten die je helpt de juiste keuzes te maken die jou ondersteunen op het pad die jij hier op aarde mag bewandelen.

Je kunt in alle vlakken van het leven werken met je intuïtie. Je intuïtie helpt je je zielsmissie tot uiting te brengen & om relaties beter te begrijpen. Het helpt je om antwoorden te krijgen op grote en kleine vragen & om contact te maken met jouw gidsen & (bescherm)engelen.
Er zijn mensen die hun intuïtie inzetten voor hun hoog gevoelige kindje(s), mensen die hun werk verdieping geven door hun intuïtie in te zetten & hun lichaam beter en vooral intuïtief willen ondersteunen en helen.

Je voelt een diep vertrouwen wanneer er situaties in het leven voordoen die minder prettig zijn omdat je weet dat je intuïtie je niet in de steek laat.
Because it’s ROOTED.

Na het volgen van de Rooted Intuition Course

 • 𖥸 Afstemmen op je ziel, gidsen & engelen
 • 𖥸 Met gemak intappen op je intuïtie
 • 𖥸 Onderscheid maken tussen hoofd & intuïtie
 • 𖥸 Antwoorden krijgen op grote en kleine vragen
 • 𖥸 Werken met jouw individuele gave
 • 𖥸 Je intuïtie dagelijks inzetten
 • 𖥸 Jezelf een healing geven
 • 𖥸 Afstemmen op (aarts)engelen
 • 𖥸 Jezelf helder waarnemen
 • 𖥸 Verschillende tools inzetten om je gave en intuïtie verder te ontwikkelen
 • 𖥸 In vertrouwen keuzes maken op het pad dat jij als ziel bewandeld
 • 𖥸 Veilig en beschermd contact maken met hogere energieën

“Commit to listening to your own wisdom and intuition”

Herken jij:

 • 𖥸 Dat je geen idee hebt wanneer jouw intuïtie spreekt, of wanneer jouw ego/hoofd aan het woord is?
 • 𖥸 Je lijkt iets door te krijgen, maar geen idee hoe je dit tot uiting moet brengen?
 • 𖥸 Je twijfelt of je het wel kunt, of dat je überhaupt in verbinding bent met je intuïtie?
 • 𖥸 Voel jij de behoefte om je intuïtie dagelijks te gaan gebruiken?
 • 𖥸 Voel je een verlangen om (makkelijker) in contact te komen met je gidsen & engelen?
 • 𖥸 Dat je je al langer aangetrokken voelt tot het ontwikkelen en ontdekken van jouw gave(s) en intuïtie?
 • 𖥸 Heb jij al vaker een cursus gedaan om je intuïtie te ontwikkelen maar lijkt het alsof het nog niet lukt?

Als jij je in 1 of meer van deze situaties herkent, is The Rooted Intuition afgestemd op jou.

Voor wie?

The Rooted Intuition course is ontwikkeld voor bewuste mensen die voelen en verlangen om meer met hun intuïtie te werken en leven. Voor bezielde ondernemers die hun intuïtie in hun zielsmissie willen verwerken, of juist willen ontdekken. Voor intuïtieve coaches die hun intuïtie nog krachtiger willen inzetten. Het kan zijn dat je al (wat) ervaring hebt, of helemaal niet.

{Na even persoonlijk contact met Sahrona over de cursus, gaf ze mij een oefening om direct in te tappen op mijn intuïtie en antwoord te krijgen of ik mee ga doen. Het antwoord was duidelijk. I’m in.
Sandra
{Na lang wikken en wegen koos ik ervoor om me in te schrijven. Sindsdien zie ik alleen maar dubbele getallen, vlinders en veertjes. Ik voel me gedragen.
Sara
{Ik doe mee omdat ik voel dat een nieuwe tijd van mij verlangt om mijn intuïtie volledig te volgen. Voor opbouw van een nieuwe wereld is geen ruimte voor ruis en ego gebaseerde keuzes.
Sabine
{Nadat Sahrona aankondigde dat deze cursus online kwam, voelde ik direct een ja. Na de ja kwamen de twijfels, maar precies daarvoor koos ik ervoor om mij in te schrijven.
Karin
{Het was even een flinke investering maar Sahrona heeft mij nog nooit teleurgesteld. Bovendien ben ik er klaar voor om mijn intuïtie te volgen I.p.v. mijn angsten en onzekerheden.
Lola
{Na lang wikken en wegen kwam ik erachter dat het mijn ego was die mij vertelde dat het allemaal teveel gedoe was, ik het niet kon enzovoort. Ik koos ervoor mijn intuïtie te volgen en hier begint de reis.
Kim
{Ik heb al zoveel bij Sahrona gevolgd, elke keer ben ik opnieuw omver geblazen. Vol vertrouwen voor de cursus aangemeld!
Sanne

Interesse?

Momenteel is de Rooted Intuition Course gestart. Wil je op de hoogte gehouden worden van nieuwe startdata? Vul dan, geheel vrijblijvend, hieronder jouw gegevens in.
(Je meldt je hiermee dus nog niet aan, maar ontvangt alleen een bericht van mij zodra er meer informatie over de nieuwe groep bekend is.)

Veelgestelde vragen

.
Welke thema’s komen aan bod?

Jouw gave ontdekken
– Herkennen van jouw intuïtie
Ego/intuïtie onderscheiding
– Innerwork
De pijnappelklier ontgiften
– Pijnappelklier & 3e oog activeren
– Daily intuition – hoe zet je je intuïtie dagelijks in?
Aartsengelen & lichtmeesters
Gidsen ontmoeten
– De ziel leren kennen
Antwoorden tot je krijgen
– Automatisch Schrift
– Bescherming
Vital Force Energy
Healing
– Leren hoe je je kunt afstemmen op hogere energieën, de bron, jouw gidsen, engelen en belangrijkste: jouw intuïtie
– Tools om je intuïtie in te zetten
– En zoveel meer

Wat als ik het in 4 maanden niet red?
Geen enkel probleem, je kunt de cursus op eigen tempo volgen, en de masterclasses later terug beluisteren.
Ik heb niet het idee dat ik een intuïtie, laat staan een gave heb
Ik zie en hoor je onzekerheid hierin, dat is ook niet zo gek, vanaf jongs af aan zijn we geleerd vooral niet te luisteren naar ons gevoel, hierdoor zijn we het vertrouwen verloren en is er ruis gekomen op de lijn met jouw intuïtie. Ik hoop dat je mij, en dit programma kunt vertrouwen om jou terug te brengen in contact met jouw gave en intuïtie.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja zeker, de eerste termijn betaal je direct en de volgende termijnen volgen aan het einde van elke maand.