Soil for Business

In 5 maanden een krachtige bodem voor jouw bezielde onderneming voor meer vrijheid, betekenis & stroming.

Ben jij ondernemer en…

– Heb je een prachtig bezielde missie maar komt er niets van de grond af?
1001 plannen maar vliegen ze na 2 weken weer weg?
– Heb je van alles in je etalage maar verkoop je niets of te weinig?
– Zien jouw ultieme, geweldige en voedende klanten jouw aanbod niet als hun wens?
– Wil je graag goed kunnen leven van je onderneming maar lukt dat nog niet?
– Heb je te weinig omzet om goed en bewust van te leven?
– Verlang je naar een balans tussen het mannelijke en vrouwelijke in je onderneming?
– Wil je graag een krachtig bezield bedrijf neerzetten die houdbaar is voor de toekomst?
– Wil je het niet langer in je eentje uitpuzzelen en gun je het jezelf & je missie om ondersteund te worden?

Yes dan is Soil for Business voor jou.

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

Soil for Business

Een diepgaand intensief traject van 5 maanden waarin we gaan zorgen dat de bodem van jouw bedrijf gevoed is, stevig staat en klopt op alle lagen. 
Dit in een groep gelijkgestemde vrouwen die allemaal hun authentieke bezielde missie willen uitdragen. De kracht van een mastermind, een groep gelijkgestemde wordt onwijs onderschat en is onmisbaar voor een bezielde en bewuste ondernemer. De tijd van alleen doen is voorbij, en het alleen doen is niet wat jij en je missie waard zijn.  In Soil for Business krijg je intensieve ondersteuning van mij door middel van online groepssessies, persoonlijke afstemmingen & wekelijkse incheckmomenten & hulp via whatsapp. Door mijn heldere visie, intuïtieve vermogen en mijn jarenlange ondernemers ervaring heb ik het vermogen snel te schakelen, dingen te zien die je zelf nog niet had gezien (zoals obstakels die nu op het pad liggen tot de potentie waar je naar toe mag bewegen), en daarop de juiste tools inzetten zodat jij een betere omzet draait, meer voedende klanten krijgt, een aanbod hebt waar je zelf heel erg gelukkig van wordt en meer tijd voor een vervullend LEVEN. 

Deze groep is voor vrouwen die net zijn begonnen met hun onderneming of al even bezig zijn maar waarbij het nog niet loopt (denk aan te weinig klanten/omzet/geen aanbod). Of je nu net start of al even onderweg bent en nog niet de juiste stroming ervaart, bij beide wil je zorgen dat je de bodem weer stevig maakt, gevoed en afgestemd zodat je met een bezielde drive je missie kan uitdragen. 

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

Sahrona, Mother & Woman
Intuïtie expert, ondernemer en visionair. 

Naast mijn expertise in intuitie, regeneratief leven & bewustzijn ben ik al meer dan 11 jaar bezield onderneemster. Ik heb alle kanten van het ondernemerschap mogen ontdekken, waardoor ik goede lading kennis en kunde heb ;). Dit in combinatie met mijn intuïtieve en mediamieke vermogen kan ik heel snel zien wat er nodig is, welke kant ik (of mijn klant) op mag gaan en wat er te doen is. Dit zorgt voor een geweldig bezield bedrijf die aan alle kanten stroomt. Ik werk maximaal 2,5 dag, heb een zeer goede omzet waardoor ik mijn gezin altijd kan voorzien van biologisch en kwalitatieve voeding/producten, maar ook de capaciteit heb om veel thuis te zijn voor het gezin, vele uren doorbreng in onze gigantische moestuin (+1100 m2) & de vrijheid heb om goed voor mijzelf te zorgen en het leven voluit te ervaren. Dit zien we nu ook bij vrouwen die het 1 op 1 mentorship bij mij volgen. 

Dat betekent niet dat het altijd zo is geweest, ik heb geploeterd, ben door de modder gegaan, heb het wiel zelf moeten uitvinden (kom niet uit een ondernemersgezin, ik begon met ondernemen toen ik 19 was en investeerde AL mijn spaargeld). Ik heb me lang verstopt voor mijn intuitieve vermogen tot ik erachter kwam dat dit de gouden sleutel was voor het balans waar ik zo naar opzoek was. Een gouden samensmelting van het mannelijke & vrouwelijke, de aardse & de energetische kant. 

 De afgelopen jaren heb ik meerdere ondernemers met een prachtige missie mogen ondersteunen waarbij de energetische uitwisseling weer in balans kwam, er meer ruimte was voor rust en plezier en het allerbelangrijkste: betekenis van het leven.

Ik wil, net als jij, voluit leven. Ik wil geen leven op de handrem, ik ben hier met een missie en elke dag kom ik opdagen (oke soms niet haha, maar die capaciteit is er).

Het meeste van mijn werk bundel ik in online programma’s en eens per jaar lanceer ik iets waarbij een specifieke groep al mijn aandacht krijgt. En daar is Soil for Business een onderdeel van.

holistic moon course

Mensen geholpen d.m.v. sessies, online programma's, webinars & live dagen

holistic moon course

Bezield ondernemerschap
De enige weg voor een stabiele basis in de toekomst

Bezield ondernemen vraagt meer dan een goede strategie en marketing. Het vraagt bezieling, het vraagt de juiste afstemming & balans in het mannelijke en vrouwelijke. Veel bewuste ondernemers met een prachtige missie zijn opzoek naar dit balans. Ze komen terecht in de standaard marketing loopjes, hard werken & knallen OF vervallen in het tegenovergestelde en hebben 1001 prachtige plannen, voelen precies wat de bedoeling is maar krijgen niets van de grond en hebben weinig klanten. Waar je naar opzoek bent is de verhouding tussen het energetische & het aardse, dat samenbrengen is het magische elixer waar alle bewuste en succesvolle ondernemers mee werken.

Het is niet alleen voor jezelf een uitputtende situatie maar ook voelbaar voor je klant wanneer er geen balans is en je bezielde afgestemde missie vanuit de verkeerde plek wordt uitgedragen. 

In Soil for Business gaan we al deze facetten langs en werken we op diepere lagen, we gaan o.a. onderzoeken wat er nog mist, waar meer balans in mag komen & hoe dat aansluit op jou. We willen je bodem krachtiger maken, voedend, sterk & florerend. 

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

 

Deze wereld vraagt wat anders.. 

De wereld is in een rap tempo aan het veranderen, ik twijfel er niet aan dat jij dat ook merkt. Dit heeft grote impact op het ondernemerschap, zo heb ik de afgelopen jaren veel vrouwen zien moeten stoppen met hun prachtige missie omdat ze simpelweg niet meer hun hoofd boven water konden houden. Er is een volle markt, mensen worden kritischer (thank god), en ondertussen gaan de kosten omhoog. Dat vraagt om je missie en jezelf next level serieus te nemen, precies zoals alle succesvolle en bezielde ondernemers dat doen. Omdat je het jezelf gunt deze ervaring op te doen (en niet achteraf spijt wilt hebben) EN omdat je missie impact zal maken op de wereld en dat is nodig.. 

Er is dan ook geen betere tijd om aan je onderneming te werken dan nu. Wanneer nu niet de tijd is, zal de tijd nooit komen, er zal namelijk altijd een overtuiging in de weg staan (het is echt zo, uitstel is afstel.. zeker in het ondernemerschap). Het is aan ons om onszelf liefdevol los te maken van die overtuiging en te kiezen voor geluk, expansie en vrijheid. 

We hoeven het wiel ook niet zelf te gaan uitvinden, die overtuiging dient je echt niet. Ik heb het zelf geprobeerd en als ik daar nu op terugkijk had ik het mezelf echt gegund om ondersteuning te ontvangen. Ondernemen is naast je prachtige missie gewoon een vak apart. 

Wat gaan we doen?

5 maanden lang maken we een deepdive, een transformerende reis voor jou als ondernemer en om je missie sterk en duurzaam neer te zetten. We beginnen met het super helder maken van je missie en je boodschap. Dat doen we al in onze 1 op 1 sessie (die plaatsvindt voor het traject met de groep start).  We stemmen ons af en voelen wat er gezien en gehoord mag worden, ik zal daarbij heldere boodschappen vertalen en samen maken we dit concreet. Hoe helderder jouw boodschap is, hoe beter jouw voedende klant dit kan ontvangen. Vervolgens maken we helder waar we aan gaan werken, wat er gecreëerd mag worden en wat er nodig is. Daar werk je het traject lang aan, en zullen we verfijnen en aanpassen waar nodig. Voor de een in de groep zal er meer energetisch werk komen, voor de ander meer aards. Dat maakt de mastermind zo waardevol want je raakt volop geïnspireerd door andere!

Het programma is rijk gevuld met sessies, vraagmomenten en audio masterclasses op basis van jullie vragen. Zo besteden we veel aandacht aan het balans creeren tussen het mannelijke en vrouwelijke (aardse & energetische) in jou en je onderneming, brengen we meer bezieling op de plekken waar leven wordt gemist, en brengen we aarde op de plekken die zweven.  Ik zorg dat alles praktisch toepasbaar is en dat je de handvaten krijgt die je nodig hebt. We voeden je bodem en gaan zien waar wat nodig is, wat je op de wereld mag brengen en in wat voor vorm. De vorm werken we uit, ik help je met bezielde marketing en strategie. Het belangrijkste is dat het jou voedt en dat het bestendig is voor de toekomst. We kijken ook waar we kunnen zorgen voor een inkomsten stroom waarbij je niet altijd maar aanwezig moet zijn, zodat je zelfs op vakantie nog omzet draait (dat is niet zo lastig maar je moet wel weten hoe EN het moet met jou matchen).  Dit geeft jou ook de kans om mee te gaan in je innerlijke seizoenen.

Een paar thema’s waar we mee werken: Soul Values, bezield ondernemerschap, intuïtief afstemmen, geld blokkades, bezielde marketing & strategie, passief inkomen, boodschap en missie helder maken, aanbod creeren, basis van onderneming neerzetten als een huis, lanceren, verkoop, social media en nog veel meer.

Voor wie is Soil for Business?

Soil for Business is voor startende ondernemers of voor vrouwen die al even ondernemer zijn maar waarbij nog niets stroomt. Het is voor de bewuste vrouw die voelt dat ze klaar is voor een krachtig veld en ruimte voor haar missie. Soil for business is voor vrouwen die online werken of in real life, voor therapeuten, coaches, healers, of een product verkopen. Voor vrouwen die klaar zijn om in beweging te komen, op de nourishing feminine way MET oog op hun innerlijke vuur en werken vanuit passie.

Ik ben geen therapeut, psycholoog of trauma werker, ik ben zeer visionair, helderziend & kan direct zien wat er nodig is, waar je naar toe mag en wat je hebt te doen. Daarom werk ik graag samen met vrouwen die oke zijn met zichzelf. Niet opzoek zijn naar een redder en verantwoordelijkheid nemen voor zichzelf en hun stukken. Vrouwen die niet opzoek zijn naar bevestiging en bereid zijn om knopen door te hakken. Vrouwen die hun missie helder hebben (misschien alleen de invulling daarvan niet), en willen staan voor hun kennis, visie en missie. Wanneer jij hier voor kunt staan, dan kan ik met jou bergen verzetten, magie creëren en je bedrijf in 5 maanden laten floreren.

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

Kun je je voorstellen hoeveel voldoening je zult ervaren als je missie krachtig de wereld in gebracht kan worden en ontvangen kan worden door voedende klanten?

Na het volgen van Soil for Business

 • Voel je je krachtig in je bedrijf en ken je je waarden
  Weet je wat je missie is en hoe je die gaat neerzetten
  Voel je veel meer bedding in het ondernemerschap omdat alle lagen kloppen
  – Ga je jezelf kunnen laten zien in je magisch mooie aanbod
 • – Heb je een helder plan voor jouw boodschap en hoe je je missie gaat uitdragen
  – Heb je een rijke etalage voor jouw aanbod die aansluit op je missie
  – Laat je jezelf niet langer meer saboteren met uitstel en verstopgedrag 😉
  – Heb je de juiste tools in handen voedende klanten aan te trekken die fan zijn van jouw aanbod
  – Is je grond waarop je gaat bouwen rijk gevuld en weet je wat je te doen hebt
  – Heb je een hele set nieuwe ondernemersskills op zak die je levenslang kunt inzetten
  – Ervaar je meer rust in jezelf omdat er inkomen stroomt en jij vol je missie uitdraagt.

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

Wat krijg je als exclusieve deelnemer van Soil for Business?

 • 5 maanden lang een rijk en waardevol programma dat jouw missie voorgoed op de kaart zet
  – 1x een 1 op 1 sessie (dit is de start) van 45 minuten waarin ik met je mee kijk, we ons afstemmen op je missie & maken je doel helder (t.w.v. 300 euro)
  – Business Screening – Vooraf bekijk ik je onderneming, website/socials en daar doe ik een kort verslag van van wat ik daar mis/niet resoneert/potentie zie op basis van onze 1 op 1 sessie (t.w.v. 199,99 euro)
  – 8 intuitieve en doelgerichte sessies met de mastermind groep waarin we jullie situaties aan bod komen (we werken daarnaast ook met thema’s) (t.w.v. 800 euro)
 • – Een whatsapp groep met mij en andere deelnemers (onbetaalbaar 😉)
 • Wekelijks moment van ondersteuning voor jouw bedrijf d.m.v. vraagmomenten (t.w.v. 400 euro)
 • 3 persoonlijke afstemmingen (t.w.v. 240 euro)
 • Audio masterclasses op basis van je vragendenk aan uitleg over instagram, emails, intuïtief ondernemen, creatie stroom aanzetten, juiste teksten en beeld gebruiken ect. (t.w.v. 600 euro)

Ps. Om echt te kunnen garanderen dat ik je kan helpen en om te zorgen dat de groep met elkaar matcht kun je je niet zomaar inschrijven, we starten met een vragenlijst en wanneer die is ingevuld kom ik binnen 48 uur bij je terug en kunnen we kennismaken! Het invullen van het vragenformulier is geheel vrijblijvend, dus bij twijfel: vul in.. dan weet je in iedergeval of er een match is 😉

“Commit to your purpose and freedom will follow”

Praktisch

NU 1999,99 euro i.p.v. 2750 euro!
(750 euro korting tot 6 juli)

Er is een mogelijkheid om in 6 termijnen te betalen van 339,00 euro per maand of in 2 termijnen van 1000 euro.
Deze kosten zijn inclusief btw.

We starten voor het traject met een 1 op 1 sessie om het veld helder te maken, om inzicht te brengen, je boodschap en missie te verscherpen en om ons energetisch af te stemmen op het traject. De start van Soil for Business is op 6 september. Het is fijn om aanwezig te zijn tijdens de sessies, mocht dit niet lukken weet dat je vooraf je vragen en situatie kunt doorgeven en je ontvangt de replay.

Datums van de sessies:
6 september 11:00 uur
27 september 11:00 uur
18 oktober 11:00 uur
8 november 11:00 uur
29 november 11:00 uur
20 december 11:00 uur
10 januari 11:00 uur
31 januari 11:00 uur

Veelgestelde vragen

.
Wat als ik niet bij de sessies kan zijn?

Het is fijn om er bij te zijn maar je kunt eventueel vooraf je vragen insturen en je situatie delen. Achteraf kunnen er nog vragen gesteld worden. Je ontvangt de replay binnen een paar uur dus geen zorgen!

Hoe weet ik of ik in de groep kan?

Wanneer je het vragenformulier invult kan ik de juiste groep samenstellen zodat ik zeker weet dat dit op alle lagen matcht. Wanneer je het formulier hebt ingevuld hoor je binnen 2 dagen van mij!

Kan ik in termijnen betalen?

Ja zeker, in 6 of in 2 termijnen. 

Staat jouw vraag hier niet tussen?

Met liefde help ik je verder. Als je even wilt sparren of dit bij je past, of als je nog wat wilt vragen mag je mij mailen naar info@sahrona.nl. Ik ben er voor je.