CONSCIOUS LIVING

With low costs

De wijze en bewuste vrouw die echt in verbinding staat met het universum, weet dat haar leven op aarde belangrijk is. Dat de voeding die zij (en eventueel haar gezin) tot zich krijgt, energie bevat en dat zij die energie nodig heeft voor haar missie. Dat haar (energetische) voetafdruk impact heeft. Dat haar verbinding met de aarde voeding is voor haar als ziel.

In deze workshop ‘Conscious living with low costs’ neem ik je mee op ontdekking, verrijk je met mijn ervaring en tips voor een bewust leven met minder kosten, vanuit wederkerigheid met de aarde.

Biologisch, bewust & lokaal eten, met bewuste/natuurlijke producten in huis en je badkamer, in je kledingkast en keuken is voor veel mensen bijna niet (meer) te veroorloven. De aarde heeft geen schaarste maar grotere systemen in onze samenleving zullen ons, zolang we in hun systemen vastzitten, de schaarste wel laten ervaren. Dit zal ten alle tijden een eigen keuze zijn, want er is geen schaarste en je kunt absoluut met minder geld heel bewust leven. Ik heb hier zelf een lange reis in gemaakt, maar wij als gezin hebben altijd 1 gezamenlijke visie gehad: ons geld (energie) gaat niet naar iets waar wij niet in geloven. Alles wat je energie geeft zal zich terug vormen in je leven (that’s a law). Wij hebben onze weg hierin gevonden, en met veel liefde deel ik al mijn manieren, tips en ervaringen zodat ook jij dit in je leven kunt brengen.

Deze workshop is niet voor de vrouw die opzoek is naar koopjes en korting bij massa webshops en grote supermarktketens. In deze workshop zal niet gedeeld worden hoe je met zoveel mogelijk korting boeren kunt uitputten, hoe je kunt over consumeren en een continu gevoel hebt van ‘te kort hebben’. Deze workshop is bedoeld voor de vrouw die voelt dat ze zichzelf (en eventueel haar gezin) wil voeden met de beste kwaliteit voeding, met de hoogste energiewaarden. Voor de vrouw die geen troep wil in haar huis, of in haar eigen tempel maar vanuit de wederkerigheid met de aarde een goedkopere vorm wil voor haar bewuste levensstijl.

In deze workshop geef ik tips hoe je lokaal kunt consumeren, hoe je goedkoper bewust en biologisch kunt eten (zonder stunt/korting achtige dingen bij grote supermarktketens), hoe je bewuster kunt omgaan met de giften van de aarde, met haar voeding en wezens. Hoe je je eigen producten kunt maken, hoe je bewuster omgaat met voeding, hoe je hierin kan besparen en zelf kan voorzien. Hoe je low toxic kunt leven met minder geld. Ik deel hele overzichten, lijsten met tips en manieren om zo te kunnen leven of wat verandering te brengen in de huidige situatie. Of je nu al volledig biologisch, bewust & low toxic leeft maar het goedkoper wilt doen, of als je de intentie hebt om zo te leven maar het nu niet kan veroorloven, zal deze workshop een verrijking zijn voor je leven, je lichaam en ziel.

Belangrijk: ik heb geen inkijk op wat jij wekelijks, maandelijks of jaarlijks te besteden hebt. Ik kan daarom nooit garanderen dat je deze hele weg & manier kan veroorloven. Ik weet wel dat, wat je inkomen ook zal zijn, je zonder twijfel meer manieren in je leven zult krijgen om minder toxisch te leven, met meer bewustzijn voor de aarde, en in wederkerigheid. Soms maar met wat kleine aanpassingen maar daarvoor heb je wel eerst de kennis nodig.

Wat leer je allemaal in Conscious living with low costs?

– Hoe je goedkoper aan bewuste en natuurlijke voeding kunt komen zonder een boer uit te putten
– Hoe je bent voorbereid op een toekomst met mogelijke voedselschaarste
– Hoe je je lichaam goed kunt hydrateren en aanvullen met mineralen en spoorelementen zonder dure supplementen potjes|
– Hoe je in wederkerigheid met de aarde leeft
– Hoe je je eigen voedsel kunt verbouwen
– Hoe je een eigen ‘voedsel commutity’ opzet of aansluit
– Welke schadelijke stoffen je wilt ontwijken in je huid en lichaamsverzorging
– Hoe je je eigen huishoudelijke schoonmaakmiddelen maakt
– Hoe je energie kunt besparen in huis zonder smart straling shizzle
– Bewustzijn rondom voeding 
– De energetische werking van voeding i.c.m lichtfrequenties
– En meer!

Wat krijg je?

  • 𖥸 Een geweldige online workshop van ca. 1,5 uur
  • 𖥸 Toegang tot een online omgeving waar alle informatie is samengevat
  • 𖥸 De replay zodat je de online workshop zo vaak als je wilt kunt terugkijken
  • 𖥸 Een uitgebreid verslag van de sessie + boordevol tips, websites, linkjes en recepten
  • 𖥸 Toegang tot de besloten Telegram groep, een plek om uit te wisselen & te verbinden

Je kunt je momenteel niet inschrijven voor de workshop. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.

{
Wat voor mij opvallend is, is dat welke workshop jij geeft het altijd meer is dan wat je aanbied. Dat vind ik moeilijk om in woorden te formuleren. Het geeft diepgang op veel meer lagen. De informatie over straling heeft mij wel een stuk bewustzijn gegeven. Door al jouw kennis ben ik ook begonnen met een klein moetuintje in mijn eigen tuin en ik heb mij ingeschreven voor een moestuin aan het einde van mijn straat. Ik heb komkommers gekregen en heeeel veel tomaten haha!
Deze workshop geeft vooral diepgang bewustzijn kennis. Ik doe wel alles in kleine stapjes zodat het ook meer een patroon wordt.
Dominique
{Hele fijne masterclass en goede leeromgeving met aanvullende kennis en tips. Ik ben iemand die snel dingen kan omschakelen en binnen een week had ik al de investering eruit. Ondanks ik hier al langer mee bezig ben gaf sahrona alsnog tips die ik gewoon niet eerder had kunnen zien, naast de tips ook veel verdiepende wijsheid die wij als vrouwen gewoon MOETEN hebben om in verbinding te komen met onszelf, dus heel fijn hoe ze die wijsheid verbond met praktische tips
Willemijn
{De workshop bracht me houvast en tips die er écht voor gezorgd hebben dat ik bewuster in mijn groentetuin bezig kon zijn, meer ‘in community’ ben gaan denken met de mensen om me heen, en nog meer kan gaan staan voor de manier waarop ik wil leven.
Chris Rutten
{Conscious living heeft mij voor nu vooral bewustzijn gebracht en tegelijkertijd ook bevestiging. Ik merk dat ik het heel fijn vind om soms te begrijpen waar een bepaald gevoel vandaan komt. Daarnaast concrete tips & handvatten om te implenteren in het dagelijks leven: zo FIJN!
Naomi Zoutman
{Conscious living heeft mij veel bewustzijn gebracht. Ik ben anders gaan kijken naar onze uitgaves en ik kwam tot de ontdekking dat er zoveel te besparen valt en dat we daardoor zelfs gezonder leven. De uitgave voor Conscious living had ik er al met 2 weken uit.
Samantha de Berg
{Ben erg blij dat ik CL heb gevolgd, ik zal niet ontkennen dat het soms even schuurde en dat het een ander perspectief verlangt om de verandering in te zetten maar als je het eenmaal onder de knie hebt dan is het geworteld in je leven en wordt het moeiteloos. Zo maak ik nu zelf schoonmaakmiddel vanuit de recepten, dat bespaart me al €25,00 per maand!
Aranka
{Ik heb flinke besparingen gemaakt sinds Conscious living. Ik hanteer een soortgelijke levensstijl als Sahrona, we eten grasgevoerd vlees, biologische eieren, biologische groente, maar ook low toxic, en door Sahrona hebben we wat nieuwe dingen toegepast en dit merken we absoluut in ons budget. Sommige dingen vragen wel een nieuwe blik maar gelukkig helpt Sahrona daarbij.
Kelly Peter
{Conscious living heeft me bewust gemaakt van hoe simpel het kan zijn. De moestuin is overzichtelijk met maar 2m² ipv veel te groot beginnen. Alles wat ik nieuw koop is gezond en gifvrij, en dat inspireert ook de mensen om me heen waardoor het goedkoper is om samen te bestellen.
Annabel de Jonge