CONSCIOUS LIVING

With low costs

De wijze en bewuste vrouw die echt in verbinding staat met het universum, weet dat haar leven op aarde belangrijk is. Dat de voeding die zij (en eventueel haar gezin) tot zich krijgt, energie bevat en dat zij die energie nodig heeft voor haar missie. Dat haar (energetische) voetafdruk impact heeft. Dat haar verbinding met de aarde voeding is voor haar als ziel.

In deze workshop ‘Conscious living with low costs’ neem ik je mee op ontdekking, verrijk je met mijn ervaring en tips voor een bewust leven met minder kosten, vanuit wederkerigheid met de aarde.

Biologisch, bewust & lokaal eten, met bewuste/natuurlijke producten in huis en je badkamer, in je kledingkast en keuken is voor veel mensen bijna niet (meer) te veroorloven. De aarde heeft geen schaarste maar grotere systemen in onze samenleving zullen ons, zolang we in hun systemen vastzitten, de schaarste wel laten ervaren. Dit zal ten alle tijden een eigen keuze zijn, want er is geen schaarste en je kunt absoluut met minder geld heel bewust leven. Ik heb hier zelf een lange reis in gemaakt, maar wij als gezin hebben altijd 1 gezamenlijke visie gehad: ons geld (energie) gaat niet naar iets waar wij niet in geloven. Alles wat je energie geeft zal zich terug vormen in je leven (that’s a law). Wij hebben onze weg hierin gevonden, en met veel liefde deel ik al mijn manieren, tips en ervaringen zodat ook jij dit in je leven kunt brengen.

Deze workshop is niet voor de vrouw die opzoek is naar koopjes en korting bij massa webshops en grote supermarktketens. In deze workshop zal niet gedeeld worden hoe je met zoveel mogelijk korting boeren kunt uitputten, hoe je kunt over consumeren en een continu gevoel hebt van ‘te kort hebben’. Deze workshop is bedoeld voor de vrouw die voelt dat ze zichzelf (en eventueel haar gezin) wil voeden met de beste kwaliteit voeding, met de hoogste energiewaarden. Voor de vrouw die geen troep wil in haar huis, of in haar eigen tempel maar vanuit de wederkerigheid met de aarde een goedkopere vorm wil voor haar bewuste levensstijl.

In deze workshop geef ik tips hoe je lokaal kunt consumeren, hoe je goedkoper bewust en biologisch kunt eten (zonder stunt/korting achtige dingen bij grote supermarktketens), hoe je bewuster kunt omgaan met de giften van de aarde, met haar voeding en wezens. Hoe je je eigen producten kunt maken, hoe je bewuster omgaat met voeding, hoe je hierin kan besparen en zelf kan voorzien. Hoe je low toxic kunt leven met minder geld. Ik deel hele overzichten, lijsten met tips en manieren om zo te kunnen leven of wat verandering te brengen in de huidige situatie. Of je nu al volledig biologisch, bewust & low toxic leeft maar het goedkoper wilt doen, of als je de intentie hebt om zo te leven maar het nu niet kan veroorloven, zal deze workshop een verrijking zijn voor je leven, je lichaam en ziel.

Belangrijk: ik heb geen inkijk op wat jij wekelijks, maandelijks of jaarlijks te besteden hebt. Ik kan daarom nooit garanderen dat je deze hele weg & manier kan veroorloven. Ik weet wel dat, wat je inkomen ook zal zijn, je zonder twijfel meer manieren in je leven zult krijgen om minder toxisch te leven, met meer bewustzijn voor de aarde, en in wederkerigheid. Soms maar met wat kleine aanpassingen maar daarvoor heb je wel eerst de kennis nodig.

Wat krijg je?

  • 𖥸 Een geweldige online workshop van ca. 1,5 uur
  • 𖥸 Toegang tot een online omgeving waar alle informatie is samengevat
  • 𖥸 De replay zodat je de online workshop zo vaak als je wilt kunt terugkijken
  • 𖥸 Een uitgebreid verslag van de sessie + boordevol tips, websites, linkjes en recepten
  • 𖥸 Toegang tot de besloten Telegram groep, een plek om uit te wisselen & te verbinden

Je kunt je momenteel niet inschrijven voor de workshop. Houd de website in de gaten voor nieuwe data.