REPARENT

Reconnect with your innerchild

Het innerlijk kind, je ziet het ter pas en onpas voorbijkomen.
Zeker als jij je verdiept in persoonlijke of spirituele ontwikkeling is deze term je niet onbekend. Het innerlijk kind is een deel van jouw onderbewustzijn, die geprogrammeerd is in een of meerdere situaties uit jouw jeugd. Dit kan al vanaf het moment van conceptie, tot ver in je pubertijd. Geen van ons wordt vlekkeloos opgevoed, dat is onmogelijk. Ergens in onze jeugd doen we trauma op. Trauma voelt voor veel als iets mega ingrijpends, maar soms kan een onschuldige situatie wel ingrijpend binnenkomen in de wereld van een kind. Denk aan een emotioneel afwezige ouder, een snauw, of misschien wel per ongeluk negeren.
Vanuit een trauma bouwen we als mens (indien dat op dat moment een weg leek te zijn) ‘coping mechanismes’ op. Deze coping mechanismes kunnen zich uiten in bijvoorbeeld terugtrekken & bevriezen, of juist over je eigen grens uitbundig worden, maar denk ook aan please gedrag, verslavingen, jezelf niet uit durven spreken, overmatig of juist helemaal niet eten, toxische relaties aangaan, uitstelgedrag, en veel meer.

Ooit heb jij als kind (of als volwassenen vele jaren later) het idee gewekt dat deze coping je helpt om niet te voelen wat daaronder zit. Bijvoorbeeld angst om niet gezien te worden, of juist een emotie weg eten, helemaal fluïde worden naar de ander (i.c.m. intuïtie wordt dit HSP genoemd), jezelf onzichtbaar maken of misschien wel bepaald gedrag laten zien wat de ander triggert zodat je reactie krijgt.

Deze coping heeft je ooit geholpen omdat je toen niet kon voelen wat daar zat, omdat je er toen niet bij kon of je je niet veilig genoeg voelde. Maar een zeer grote kans dat deze coping er nu ook voor zorgt dat je relaties niet fijn en voeden zijn, je jezelf saboteert, niet volledig gaat leven en authentieke keuzes maakt die in lijn liggen met je ziel.
Dat dieperliggende stuk waar trauma zit, is vaak ook de stem die je verward met je intuïtie, waardoor je niet meer helder hebt welke stem er nu daadwerkelijk spreekt en je daardoor keuzes kunt maken die je alleen maar verder van jezelf af brengen.

‘Reparenting is echt een groot geschenk geweest. Het stroomde niet in mijn leven en niet in mijn onderneming. In Reparent ontdekte ik wat hier speelde en door Sahrona haar praktische en fijne uitleg kreeg ik weer scherp in zicht wat ik te doen had. Nu na 7 weken voelt alles veel lichter en komt er meer uit mij. 

Michelle 't loo

“The wound is not my fault, but The healing is my responsibility.
I choose to reconnect and come back in trust & divine Guidance”

Het feit dat je dit leest en hier nu mee bezig bent is al de eerste stap in dit helingsproces.

Het innerlijk kind wil niet gefixt worden, wilt niet aan gesleuteld worden maar heeft juist bepaalde onderliggende behoeften die jij aan jezelf kunt geven. Je moet alleen wel eerst ontdekken wat die behoeften zijn, waar de pijn zit en waar het vandaan komt, hoe het zich uit en wat je nodig hebt om dit patroon niet meer overheersend te laten zijn.

Werken met het innerlijk kind zorgt voor een verandering op de voorste plekken van de auto.
Waar normaal het innerlijk kind aan het stuur zat, was jij, je volwassen zelf, de passengier.
Nu mogen deze posities verwisseld worden zodat je vanuit jouw volwassen bewustzijn die in contact is met je ziel en intuïtie keuzes kan maken, en je ondertussen met een hand op de knie van het innerlijk kind in jou aanwezig kan zijn bij zijn/haar verdriet en/of behoeften zonder dat te laten overheersen.

Maar oké, hoe? Want mogelijk ben je hier allang bewust van (of is dit helemaal nieuw voor je), maar veel hebben geen idee waar je kunt starten, wat je kunt doen om heling op deze dieper liggende stukken te krijgen..
We kunnen wel heel veel wijsheid en kennis opdoen, maar het daadwerkelijk toepassen is waar echte heling plaats zal vinden.

holistic moon course

REPARENT – innerchild bundle is een omgeving waarin jij ruimte kunt maken voor dit proces, waar jij helderheid zal krijgen over wat er in jou leeft en wat het kind in jou nodig heeft zodat jij niet meer je leven laat bepalen door coping mechanismes maar door jouw zielsverlangen.

In REPARENT vind je aan 6 uur video masterclasses (totaal 7) en 4 meditaties die jou direct helpen op het moment dat het nodig is. Een bundel aan informatie en toepasbare wijsheid en kennis die je direct kunt inzetten.

 

Deze thema’s komen aan bod:

 • Reparenting (heropvoeden van je innerlijk kind)
 • Kalmeren van je zenuwstelsel – nervus vagus
 • Polyvagaal
 • Capaciteit opbouwen
 • Trauma op de vrouwen (of mannen)lijn
 • (Liefdes)relaties, kinderen & opvoeding
 • Emoties doorvoelen
 • Trauma helen
 • De valkuil van de healingsloop
 • En nog veel meer

Dankzij Reparent voel ik meer rust als moeder. Mijn man werkt veel en dit zorgde ook voor de nodige irritaties van mij als moeder (fulltime met kindjes) en een man die veel weg is. In Reparent ontdekte ik hoe ik weer contact kon maken met de kleine nancy, en hoe ik haar kon geven wat ze nodig heeft. Voel meer kracht en energie en dat ik mezelf niet steeds weer verlies in situaties. 

Nancy Riedeman

Ik heb 4 prachtige en verdiepende masterclasses voor je, de basis introductie, reparenting, calming the nerves & capaciteit opbouwen. Uitgebreide lessen waar ik je heel praktisch laat zien de ‘hoe en wat’ en hoe je daar dan mee omgaat, hoe dat werkt en wat je kunt doen. En naast mijn eigen masterclasses heb ik nog 3 masterclasses met gespecialiseerde therapeuten die in de masterclass meer vertellen over deze thema’s en wat je ermee kunt doen. Zo heb ik een masterclass met Nicky Keijzer over moeder worden, vrouwenlijn en trauma, met Marlous Klomp van Rising relations over (liefdes)relaties en gezinsdynamiek en met Elody Hammelink over polyvagaal, trauma en heling.
In mijn eigen masterclass deel ik oefeningen voor het activeren van de nervus vagus, reparenting (stappenplan), hoe je jouw trauma’s en triggers ontdekt, hoe je in contact komt met jezelf en meer.

Heling is voor iedereen anders, voor mensen met dieperliggend trauma zullen in REPARENT de eerste stappen in kunnen zetten naar de verbinding met zichzelf, een veilige ervaring opdoen, helderheid krijgen en kunnen dit (dus indien nodig) verder uitwerken met een therapeut. Voor andere zal deze bundel alles omvatten wat zij op dit moment nodig hebben en ze meer dan voldoende geven om echt mee aan de slag te kunnen!

Reparent was exact wat ik nodig had om eindelijk te zien waar ik mee aan de slag kan. Ik had echt de praktische tools nodig om daadwerkelijk verandering te kunnen brenge i.p.v. alleen weten wat er precies met me gebeurt op momenten dat ik getriggerd wordt. Sinds ik Reparent volg is er veel meer rust en liefde in mijn relatie (terwijl mijn man niet mee doet). Ik voel me meer vrouw, rustiger en geaard. Absolute aanrader om te volgen.

Suzanne Bakkum

11 signalen dat REPARENT een match is voor jou:

 1. Je hebt weinig beheersing in je emoties, je wordt heel snel boos, gefrustreerd, of juist verdrietig, gedissocieerd of misschien juist heel vlak en koud.
 2. Je vindt het lastig om te ontvangen (hulp, liefde, geld, aandacht), je bent heel erg onafhankelijk, zoekt snel controle op en je hebt niemand nodig
 3. Je hebt destructieve coping mechanismes eigen gemaakt, zoals overmatig (of helemaal niet) eten of drinken, geld uitgeven, uitstelgedrag, andere pleasen en aanpassingsgedrag, zelfbeschadiging, verslavingen enzovoort.
 4. Je komt vaak dezelfde situaties tegen in je (liefdes)relaties, zoals ruzies en spanningen, jaloezie, weinig vertrouwen, verlatingsangst of bindingsangst, snel afsluiten voor de ander.
 5. Emotionele of mentale gezondheidsproblematiek, zoals angst, vermijdend gedrag, niet in slaap kunnen vallen door het piekeren, slechte concentratie, weinig motivatie, weinig levenslust, en zelfs PMS klachten (deze zijn bij mij compleet verdwenen nadat ik hiermee ben gaan werken)
 6. Je bevriest in gesprekken met andere, of gaat juist overcompenseren en de lolbroek uithangen
 7. Je zoekt bevestiging van buitenaf om keuzes te maken
 8. Je hebt wel eens ruzie met je partner omdat je vindt dat hij/zij zich zou moeten ontwikkelen
 9. Je hebt grote passies en verlangens maar je komt niet in beweging
 10. Je ervaart vaak boosheid en frustratie bij je kinderen of partner
 11. Je ontwijkt bepaalde situaties op bijvoorbeeld je werk
holistic moon course

Reparent is echt heel fijn om te volgen. Ik liep volledig vast door alle informatie maar weinig over hoe je iets kunt doen. Sahrona maakt het inzichtelijk en zoals ze is weet ze precies de juiste dingen te zeggen die alles in mij activeren. 

Macy

Wat krijg je:

 • 7 uitgebreide Masterclasses van totaal 6 uur, waarin je hele praktische tools krijgt en heldere uitleg
 • 4 meditaties waarvan er 2 inzetbaar op het moment dat je overloopt
 • Levenslang toegang
 • Direct inzetbare tools waar je ook gelijk iets van zult merken

                         Investering €99,99 

Veelgestelde vragen

.
Zijn er contact momenten?

Alleen als je gaat voor de uitgebreide bundle van €111,11 heb je een interactieve masterclass. Vooraf de masterclass krijg je een vragenlijst waarin je jouw situatie kunt delen. Sahrona gaat tijdens de Masterclass anoniem in op de stukken die zijn ingezonden. Ze zal de situaties niet 1 voor 1 belichten, maar samenvatten en diepgang geven over wat hier op de onderlaag speelt. Je hoeft niet aanwezig te zijn bij de Masterclass, je ontvangt de replay binnen 24 uur.

Hoelang heb ik toegang?

Levenslang, ik geloof in de kracht van ‘het er elke keer weer bij kunnen pakken wanneer het nodig is’, zeker met deze thema’s.

Waar kan ik de masterclasses vinden?

Alles is voor je gebundeld in een aparte leeromgeving (website).
Je kunt alles downloaden zodat je ook offline de meditaties kunt beluisteren

Is alles in video?

De masterclasses zijn met video, maar je kunt ze ook downloaden en met oortjes beluisteren zonder dat je het beeld bekijkt.