Mastermind

The Sacred Circle

Mastermind

1 oktober start ik met een nieuwe groep ‘The Sacred Circle’ Mastermind. Deze Sacred Circle Mastermind is voor jou als je voelt dat je je intuïtie verder wilt ontwikkelen en in dieper contact wilt komen met jouw intuïtie en eigen (ziels)wijsheid. 

3 maanden lang ga ik met een klein groepje vrouwen op reis (maximaal 10 maar als ik voel dat de Circle compleet is, zal de groep mogelijk kleiner zijn). We gaan 3 maanden lang de diepte in, laagjes afpellen die er nu nog voor zorgen dat je niet helder in contact bent met je intuïtie & zorgen dat je een schoon kanaal wordt waardoor je veel meer met je intuïtie kunt gaan werken (privé of als werk). We doen verschillende rituelen, heling & energiewerk, we gebruiken ons lichaam als kanaal en ik leer je afstemmen op de juiste energie.

Ik sta voor grounded spirituality, geen bypassing en een ‘beetje zweven’. Voor een heldere intuïtie dien je namelijk goed geaard te zijn en te weten waar je je exact op afstemt en vooral hoe.. Het is niet de bedoeling dat je ergens daarboven gaat zweven uit ongemak van het aardse bestaan, ik wil juist dat je volledig hier op aarde bent, veiligheid in je lichaam voelt en vanuit die plek jezelf als kanaal maakt tussen Vader kosmos en Moeder aarde.
De natuur zal dus ook een belangrijke facet zijn in dit proces. Jij bent namelijk onderdeel van de natuur en de aarde, en door dit niet volledig te omarmen zul je altijd een stukje afgescheiden blijven van jouw essentie.

 Wat je gaat leren:

– Het verschil tussen ego & intuitie
– Afstemmen op zuivere energie 
– Hoe je antwoorden & wijsheid tot je krijgt
– Hoe je jouw intuïtie meer ontwikkeld 
– Een helder en zuiver kanaal worden
– Hoe je jouw intuïtie en wijsheid tot je krijgt
– Hoe je andere kunt helpen door middel van channeling & afstemming
– Wat je kunt doen om jezelf te beschermen
Blokkades opheffen in jouw energetisch lichaam

De kracht van een groep is vaak onderschat. Juist doordat de coaching in de groep plaatsvindt kun je met elkaar mee leren. Zeker als jij zelf richting coaching of ondersteuning van andere vrouwen wilt gaan, is het zeer waardevol om met elkaar mee te kijken en luisteren. Soms raakt iemand een thema aan waar jij zelf nog niet bewust van was maar wat wel onderdeel is van jouw innerlijke wereld.

Wat krijg je?

 • 𖥸 Een welkomscadeautje
 • 𖥸 Een veilige plek van groei & ontwikkeling
 • 𖥸 4 keer live samenkomen (omgeving Castricum – Haarlem)
 • 𖥸 Een groepsapp met gelijkgestemde vrouwen
 • 𖥸 Tussentijds coaching via de whatsapp groep
 • 𖥸 5 channelingen op aanvraag (deze ontvang je in een spraakmemo)
 • 𖥸 Een bedding van verbinding & samenhorigheid waar alles aanwezig mag zijn
 • 𖥸 Tussendoor kan er meer ontstaan en is afhankelijk van de behoefte en benodigdheden van de groe

 

holistic moon course

Praktisch

 • 𖥸 We komen 3 keer samen in omgeving Castricum – Haarlem
 • 𖥸 De kosten zijn 1444,44 euro (eenmalig) of 3 termijnen van 488,88 euro
 • 𖥸 Hierna zal ik de whatsapp groep laten bestaan zodat jullie (indien gewenst) met elkaar kunnen blijven sparren & samenkomen
 • 𖥸 Het is fijn om enigszins wat kennis te hebben over het innerlijk kind. Je ontvangt vooraf een teaching hierover zodat je wat meer kennis hebt hierover.
 • 𖥸 We werken met wat er is. Dit is dus de basis, en indien nodig voor de groep zal er tussentijds meer plaats vinden zoals een groepshealing of samenkomen via Zoom.
 • 𖥸 Het is geen 1 op 1 coaching. Alles gaat dus in de groep, we leren van elkaar en met elkaar.
 • 𖥸 De mastermind start weer in Oktober. De exacte data zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan hieronder het formulier in.

Interesse?

Momenteel zit Mastermind groep vol. In Oktober 2022 start een nieuwe groep. De exacte data zijn nog niet bekend. Wil je op de hoogte gehouden worden? Vul dan, geheel vrijblijvend, hieronder jouw gegevens in en ontvang korting.
 (Je meldt je hiermee dus nog niet aan, maar ontvangt alleen een bericht van mij zodra er meer informatie over de nieuwe groep bekend is.)