Sister,
Voel jij ook de verbinding met de maan en haar energie? Wil jij ook ontdekken wat de Sacred energie voor jou kan betekenen?

Ontdek nu eindelijk hoe je de kracht van de maan voor je laat werken.

Leven met het ritme van de maan

De maan kan veel teweeg brengen kijk maar bijvoorbeeld naar water. De maan reguleert namelijk Eb & Vloed. En dan te bedenken dat wij voor ca. 60% uit water bestaan, we kunnen er niet meer omheen dat de maan daadwerkelijk invloed op ons heeft. Er zijn onwijs veel Holistische tools om met de krachtige energie van de maan te werken, een van deze manieren is jouw persoonlijke maanenergie. Elke maan valt in een bepaald dierenriem teken wat weer een persoonlijke invloed heeft op jou. In deze course neem ik je hier helemaal in mee, zo kun je je eigen persoonlijke maanenergie ontdekken, rijk ik je allemaal Holistische tools, rituelen en ceremonies aan en neem ik je mee in de universele maanenergie. Deze holistische tools helpen jou om dichter bij jezelf te komen, meer te begrijpen wat je voelt, wat je ermee kunt doen en hoe je het voor je kunt laten werken. Het geeft je een flinke boost persoonlijke ontwikkeling en zelfkennis maar ook verdieping in spiritualiteit en het alles omvattende.

 ‘Let the moon teach you the art of being a beautiful and mysterious woman’ 

holistic moon course

Over de Holistic Moon Course

Zo’n 7 jaar geleden begon ik mij te verdiepen in de maan, haar cycli, haar kracht en alle prachtige rituelen die je kunt uitvoeren. Ik ontdekte al snel dat ik de universele maanenergie wel fijn vond, maar niet pakkend genoeg was om direct iets mee te kunnen doen. Zo ben ik begonnen met het opzetten van persoonlijke maan energieën die je kunt uitrekenen d.m.v. jouw sterrenbeeld óf ascendant. Dit gaf mij onwijs veel bevestiging, rust en vertrouwen. Ik begon steeds meer te begrijpen waarom bepaalde thema’s zich aandiende en vooral wat ik ermee kon doen en hoe ik dit thema kon gebruiken om mezelf te ontwikkelen op persoonlijk en spiritueel vlak.

 Ik weet inmiddels dat ik niet de enige ben die duidelijk de energie van de maan aanvoelt. Ik spreek dagelijks zoveel vrouwen die zich echt niet fijn voelen tijdens bepaalde maanfases. Ze ervaren heftige emoties en zware energie die ze niet kunnen plaatsen. Dit maakt ze onzeker, machteloos en vermoeid. Er ontstaan conflicten in of buiten hunzelf, slapen slechter, voelen zich vermoeid waardoor er weer schuldgevoel ontstaat richting werkgevers, kinderen en partners. ZO NIET NODIG! Want als gaat samenwerken met het ritme van de maan, zal je de rust & magie ervaren maar ook de kracht om jou als persoon verder te ontwikkelen op alle vlakken.

Ik nodig je met veel liefde uit om mee te gaan in haar cycli!

De persoonlijke maanenergie staat centraal in de hele course. Ze zijn zeer uitgebreid (ca 3-4 a4tjes vol) en er staat onwijs veel waardevolle informatie in die je makkelijk kunt toepassen. In de persoonlijke maanenergie vind je welk thema deze maan(d) zich zal aanrijken, wat je daarmee kunt doen op een holistische manier, maar ook bijvoorbeeld welke kruiden, edelstenen, affirmaties, rituelen, aartsengelen, chakra’s en getallen je die maand kunnen ondersteunen. 

‘Explore the moon in you beautiful moonsister’

Wat krijg je allemaal?

 • 24 uitgewerkte persoonlijke maan energieën die je kunt gebruiken voor jezelf maar ook voor bijv. je coachklanten, partner of kinderen!
 • 6 uitgebreide modules vol maanwijsheid
 • Maanrituelen
 • 2 filmpjes met een maanceremonie
 • Meerdere meditaties
 • Maankalender
 • Manifestatie tools tijdens de nieuwe maan
 • 2 werkboeken
 • Universele maan energieën
 • Een uitgebreide uitleg + stappenplan hoe je zelf een maanceremonie kunt  organiseren als werk
 • Afspeellijsten voor prachtige maanmuziek
 • Ontdek hoe je kunt werken met kruiden, edelstenen en aartsengelen rondom de maanfases
 • Een bonusmodule met wijsheid van andere sisters (kaartendeck, skincare rituelen rondom de maan, selfhealing, cacao en nog meer!)
 • Levenslang toegang!

Dit brengt het jou:

 • Rust, vertrouwen en begrip
 • Tools om de energie in jou te begrijpen en naar te handelen
 • Je kunt de persoonlijke maan energieën voor iedereen gebruiken, je (coachings)klanten, familie, vrienden en collega’s
 • Tools om je eigen maanceremonie te organiseren als werk of privé
 • Maandelijkse me-time momenten
 • Een boost voor persoonlijke en spirituele ontwikkeling
 • Een krachtige bedding om goed te manifesteren
 • Verlichting door loslaat & vergevingsrituelen
 • Meer maanwijsheid

De prijs

Normaal

 €222,22

maar nu

€99,00
(incl. btw)
Levenslang toegang

Veelgestelde vragen

Is deze cursus alleen voor vrouwen?

Nee zeker niet, in de praktijk zien we dat vrouwen en kinderen sterker reageren op de maan (vrouwen bestaan ook voor 5% meer uit water) en daardoor sneller opzoek gaan naar tools om met het ritme van de maan te leven. Maar gelukkig zien we ook steeds meer mannen die zich verdiepen in deze prachtige stof! Dus lieve man, je bent super welkom!

Ik heb nog geen kennis van de maan, is deze cursus dan wel wat voor mij?

Ja, de cursus is zo opgebouwd dat het toegankelijk is voor ervaren of minder ervaren mensen, ik geef zowel de basis kennis als de verdiepende kennis van de maan. Als dit alles nieuw voor je is, dan wens ik je héél veel plezier tijdens deze prachtige ontdekkingsreis.

Ik ben al een langere tijd bezig met de maanfases en weet al veel over de maan, is deze cursus dan wel geschikt voor mij?

De cursus is zeker ook geschikt voor de mensen die zich al langere tijd verdiepen in de maan. Natuurlijk zul je minder leren bij de uitleg van maanfases, maar de persoonlijke maan energieën staan centraal en dat brengt onwijs veel verdieping in de stof. Verder staan er mooie rituelen in, manifestatie tools, meditaties en nog zoveel meer te ontdekken!

Hoe lang krijg ik toegang?

Voor altijd, en mocht ik ooit stoppen met de online cursus dan zal ik nog minimaal een jaar toegang geven tot de content zodat je alles kunt opslaan en downloaden.

Hoeveel tijd kost de online cursus?

Net zoveel als dat je er zelf in wilt stoppen, maar uit ervaring weet ik dat als je eenmaal bezig bent met deze fijne stof, je ontdekt hoeveel waarde het heeft en je maar al te graag je vrije uurtjes hier aan besteed. Je zult het vooral gebruiken tijdens de volle en nieuwe maan vanwege de rituelen en persoonlijke maan energieën, en dat kost je ca 1 uur per maan.
Verder staat er meer materiaal in wat je ook kunt gebruiken buiten de volle en nieuwe maan om.