The Intuition code masterclass

Een zeer voedende & activerende Masterclass waarin ik je vertel hoe je je intuitie kunt ontwikkelen & versterken

R

Ontdek jouw geopende gave

R

Leer onderscheid maken tussen hoofd & intuitie

R

Ontdek de blokkade tussen jou & de stem van de ziel

R

Krijg inzicht over waat het nu niet stroomt in je leven

R

Een uitgebreide masterclass gebaseerd op de bewezen methode ‘The Intuition Code’

R

Een werkboek met vragen die jouw bewustzijn activeren

R

Tijdelijk voor 18,88 euro i.p.v. 44,44 euro!

‘Wat een geweldige masterclass, zoveel zicht gekregen op mijn intuitie! Ik ben overduidelijk helderziend, ik dacht alleen dat het anders was. Nu kan ik er mee werken!’

Philou bakker

‘Aanrader om te volgen, Sahrona brengt zoveel wijsheid door, op een hele praktische en aardse manier waardoor je er echt wat mee kunt’

Karen Veldt

Natuurlijke sensitiviteit maar geen idee wat er doorkomt?

Zoveel vrouwen herkennen dit.. Je voelt van alles maar je hebt geen idee wat het betekent..
Je mist vertrouwen in dat wat er tot je komt omdat je jarenlang het gevoel hebt gehad ’teveel’ te zijn, ’teveel’ te voelen (of dat nu mega onderdrukt omdat het niet welkom was), maar wat als ik je vertel dat juist die sensitiviteit ook gekoppeld is aan een geopende gave (helderzien, helderweten, helderhoren, helderruiken, helderproeven of heldervoelen)?

Wanneer je eenmaal leert werken met die specifieke geopende gave & jouw intuitie ontstaat er een stroming van levensenergie, inzicht & synchroniciteiten. 

holistic moon course

The Intuition Code

De masterclass is gebasseerd op de (inmiddels ruim bewezen) Intuition code methode.
Alles is al in jou aanwezig, we hebben puur jou als kanaal weer zuiver & helder te maken en je intuïtie naar de voorgrond te brengen. 

Deze methode helpt je bij het ontwikkelen en versterken van je intuitie, om de stem van de ziel helder te maken, om het contact met de ziel & de Bron te versterken & met gemak antwoorden te krijgen op al je grote en kleine (levens)vragen. Het helpt je om weer helder te krijgen wat je hier te doen hebt, wat echt voedend is voor jou als mens en ziel & wat er van je wordt verlangt. 

Je intuitie is verbonden met de frequentie van de ziel, wanneer je dit niet volgt ontstaat er dissonantie. Die dissonantie zorgt ervoor dat dingen niet stromen in ons leven, dat we ons (levens)moe voelen, richting missen, betekenis van je leven missen, dingen gaan stroperig en lijken steeds vast te lopen, je durft geen keuzes te maken & weet ook eigenlijk niet zo goed waar je echt goed aan doet.

Maar wat als het anders kan? Wat als je met 1 klik dat bewustzijn kunt verruimen en antwoorden kunt krijgen op je vragen?

In de masterclass deel ik de ‘hoe’..

vrouwen geholpen met het contact met hun intuïtie & geopende gaves