Rooted intuition course

Turn up the wiser voice within

Hoe fijn zou het zijn als je dagelijks met gemak kunt intappen op je intuïtie? Dat je levensvragen maar ook de dagelijkse vragen kunt stellen aan je gidsen & beschermengelen? Dat je niet meer twijfelt of het nu uit je hoofd/ego komt of vanuit de ziel? Bijvoorbeeld welke keuze je kunt maken en wat jou het meeste dient op het pad dat jij bewandelt, wat de behoeften is van je kindje, wat je nodig hebt om je levensmissie meer tot uiting te brengen, of wat jouw lichaam nodig heeft om gezond te zijn.

Je intuïtie is de taal van jouw ziel. Jouw ziel weet welk pad er bewandeld mag worden, welke keuzes het beste bij jou passen, en wat belangrijk voor jou is. De taal is altijd bij iedereen aanwezig maar kan door bepaalde omstandigheden niet meer helder zijn en niet meer herkenbaar.

In deze nieuwe tijd wordt er ook van ons verlangd om samen te werken met onze intuïtie. Zoveel van ons ervaren continue uitdagingen om nog dichter bij zichzelf te komen en nog meer laagjes los te laten. Je intuïtie draagt daar veel aan bij. Simpelweg door helder te kunnen waarnemen, horen, of voelen wat voor jou dienend is, welke stappen je mag maken en welke richting je op mag gaan.

Het zou zo verlichtend zijn om je zielsmissie uit te werken vanuit je intuïtie i.p.v. uit het hoofd. Het zou zoveel meer verbinding geven als je relaties benaderd en aanvoelt vanuit je intuïtie i.p.v. uit het ego en je mechanismes. Je lichaam zou zoveel gezonder zijn als je haar behoeften zou volgen vanuit je intuïtie.

Iedereen heeft een intuïtie, en iedereen heeft een individuele gave. Het is niet moeilijk om dit te ontwikkelen, om dit te ontdekken en leren herkennen. Het vraagt wel de juiste tools, inzet en helderheid om dit weer terug te brengen.

Dit is exact wat we gaan doen in de Rooted Intuition Course.

This is not a simple intuition course, this is ROOTED intuition.

Because it’s Rooted

holistic moon course

Wie ben ik?

Ik ben Sahrona, en ben medium, spiritual teacher en healer.

Hoewel ik met een helder en open kanaal ben geboren, heb ik ook jaren gekend waarin mijn intuïtie vervaagd was. Er zat angst om dingen te zien en voelen die ik niet kon dragen, ik kon het onderscheid lastig maken tussen ego/hoofd & intuïtie, er was ruis op de lijn gekomen door o.a. een verkalkte pijnappelklier, mechanismes, verkeerde afstemming, een slechte verbinding met mijn hart en lichaam en ik had werkelijk geen idee hoe ik met mijn gave moest omgaan.

Tegelijkertijd ervaarde ik wel van alles. Ik was als een spons voor andermans energie, ik pikte haarfijn de emoties en gevoelens op van andere mensen. Ik dacht dat dit gewoon hooggevoeligheid was, maar had geen idee dat dit een onderdeel was van mijn gave. Tot ik dit door kreeg en hier mee ben gaan werken. Ik kwam er zelfs achter dat ik onbewust dingen deed die mijn intuïtie en gaves klein en onzichtbaar hielden. Nu deel ik al een aantal jaar met veel liefde mijn kennis via instagram, healings, soul memory sessions en zoveel meer.

The Rooted Intuition Course is dus ook mijn levenswerk.

Rooted Intuition gaat over zoveel meer dan alleen begrijpen hoe intuïtie werkt.

Rooted Intuition is een energetische samenwerking met jouw Ziel, met diepe wortels naar de aarde een heilige verbinding aangaan met de Ziel in volledig contact met de bron.

We pellen de laagjes van de ui (of in dit geval, de pijnappelklier).
We activeren het vergeten weten, en ik reik je tools en manieren aan om dichter in contact te komen met jouw intuïtie, zonder ruis van het ego.

Contact met jouw intuïtie, en leven met jouw intuïtie geeft op alle vlakken rust, helderheid, een diep vertrouwen, voldoening & contact in jezelf. Het overzicht komt terug, je weet waar je voor mag staan omdat je herkent wanneer je wordt geleid door een hoger bewustzijn.
Een diep vertrouwen in je innerlijk weten die je helpt de juiste keuzes te maken die jou ondersteunen op het pad die jij hier op aarde mag bewandelen.

Je kunt in alle vlakken van het leven werken met je intuïtie. Je intuïtie helpt je je zielsmissie tot uiting te brengen & om relaties beter te begrijpen. Het helpt je om antwoorden te krijgen op grote en kleine vragen & om contact te maken met jouw gidsen & (bescherm)engelen.
Er zijn mensen die hun intuïtie inzetten voor hun hoog gevoelige kindje(s), mensen die hun werk verdieping geven door hun intuïtie in te zetten & hun lichaam beter en vooral intuïtief willen ondersteunen en helen.

Je voelt een diep vertrouwen wanneer er situaties in het leven voordoen die minder prettig zijn omdat je weet dat je intuïtie je niet in de steek laat.
Because it’s ROOTED.

Na het volgen van de Rooted Intuition Course

 • 𖥸 Afstemmen op je ziel, gidsen & engelen
 • 𖥸 Met gemak intappen op je intuïtie
 • 𖥸 Onderscheid maken tussen hoofd & intuïtie
 • 𖥸 Antwoorden krijgen op grote en kleine vragen
 • 𖥸 Werken met jouw individuele gave
 • 𖥸 Je intuïtie dagelijks inzetten
 • 𖥸 Jezelf een healing geven
 • 𖥸 Afstemmen op (aarts)engelen
 • 𖥸 Jezelf helder waarnemen
 • 𖥸 Verschillende tools inzetten om je gave en intuïtie verder te ontwikkelen
 • 𖥸 In vertrouwen keuzes maken op het pad dat jij als ziel bewandeld
 • 𖥸 Veilig en beschermd contact maken met hogere energieën

“Commit to listening to your own wisdom and intuition”

Herken jij:

 • 𖥸 Dat je geen idee hebt wanneer jouw intuïtie spreekt, of wanneer jouw ego/hoofd aan het woord is?
 • 𖥸 Je lijkt iets door te krijgen, maar geen idee hoe je dit tot uiting moet brengen?
 • 𖥸 Je twijfelt of je het wel kunt, of dat je überhaupt in verbinding bent met je intuïtie?
 • 𖥸 Voel jij de behoefte om je intuïtie dagelijks te gaan gebruiken?
 • 𖥸 Voel je een verlangen om (makkelijker) in contact te komen met je gidsen & engelen?
 • 𖥸 Dat je je al langer aangetrokken voelt tot het ontwikkelen en ontdekken van jouw gave(s) en intuïtie?
 • 𖥸 Heb jij al vaker een cursus gedaan om je intuïtie te ontwikkelen maar lijkt het alsof het nog niet lukt?

Als jij je in 1 of meer van deze situaties herkent, is The Rooted Intuition afgestemd op jou.

Voor wie?

The Rooted Intuition course is ontwikkeld voor bewuste mensen die voelen en verlangen om meer met hun intuïtie te werken en leven. Voor bezielde ondernemers die hun intuïtie in hun zielsmissie willen verwerken, of juist willen ontdekken. Voor intuïtieve coaches die hun intuïtie nog krachtiger willen inzetten. Het kan zijn dat je al (wat) ervaring hebt, of helemaal niet.

{De Rooted Intuition Course is een mooie cursus om je intuïtie nog sterker te maken. Of je hier nou net mee begint of al een tijdje mee bezig bent, deze cursus heeft echt toegevoegde waarde. De uitleg van Sahrona via video's zijn heel prettig om naar te kijken/luisteren. Je krijgt veel tools & handvaten aangereikt om meteen mee aan de slag te gaan. Het is ook erg fijn dat je het op je eigen tempo kan volgen. Ik ben erg blij dat ik deze cursus ben gaan volgen. Het heeft me al veel gegeven!
Ester
{Geen validatie van extern maar in verbinding met je eigen intuïtie! RIC is voor mij een bevestiging van wat ik al wist, maar waar ik bang voor was en wegliep. Helder cursusmateriaal en zodra je weet dat je meedoet beginnen de eerste tekens zich al te laten zien! Nog nooit zoveel witte veertjes tegen gekomen :). Ik ben nog niet helemaal klaar met de cursus, maar ga hem zeker afmaken. Aanrader voor iedereen - net in aanraking met spiritualiteit of al wat verder gevorderd… je gaat er iets uithalen!
Tessa
{Met de RIC dacht ik mijn intuïtie te kunnen versterken. Maar wat heb ik ongelofelijk zoveel meer geleerd. RIC is niet zomaar een online cursus. Zo volledig, zoveel geleerd. De rode draad is je intuïtie en Sahrona laat je zien waar deze mee samen hangt. Life changing. Blij dat RIC leven lang toegang geeft, zodat je rustig de tijd hebt en altijd kan terugpakken op de lesstof. Innerlijk werk op zijn best. Bedankt Sahrona 🙂
Claudia Suijkerbuijk
{De RIC kwam precies op de juiste timing voor mij. Toen de cursus begon zat ik net "overspannen" thuis van mijn werk en ging ik door wat moeilijke stukken. Ik heb in deze cursus zo veel geleerd; van jezelf goed aarden en hoe belangrijk dit is(!), het herkennen en werken met innerlijk kind stukken tot de verschillende manieren om te kunnen intappen op je eigen intuïtie. Sahrona deelt in de modules haar wijsheid op een hele fijne en open manier en geeft je echt de tools om met je intuïtie te kunnen werken. Ik voel me enorm dankbaar voor deze cursus. Dus bij deze; dank je wel lieve Sahrona!
Soraya
{Mijn intentie was om mij stevig gegrond te voelen, beter te kunnen interpreteren wat ik zag en voelde en wat ik binnen kreeg qua informatie in mijn leven te integreren, zodat het mij dient. Door de module over je gaves werd mij duidelijk welke gaves bij mij ‘open staan’ en hoe ik hier mee kan werken. Door de module over aarding voel ik mij zekerder over mijzelf en ontspannen. Ik vertrouw op mijn ingevingen en ben ook verrast door hoe ik mijn gaves heb ontwikkeld deze periode! Zo voel ik mij verbonden met en ondersteund door veel buiten te zijn en te verbinden met de natuur. Daarnaast kan ik door automatisch schrijven contact maken met mijn opa’s en oma’s en dat voelt heel fijn. Ik voel niet meer de angst voor wat ik doorkrijg en voel mij ondersteund en geliefd! Deze cursus was de investering voor mij zeker waard!
Xenia Lemmen
{
Ik wil hem eigenlijk richten aan jou, want geen een teacher heeft mij zoveel gebracht. Thuiskomen. Van ontstijgen met alle heftige dingen die ik heb gedaan zoals dagen lang ayahuasca, tot kundalini activaties Healings, was ik eigenlijk nog verder van mezelf af komen staan. Ik gooide alles op de spirituele laag en zag mezelf niet meer. Ik raakte mensen kwijt, voelde me vaker eenzaam, depressief en ongelukkig. Het leven was denk ik uit mij? Toen ik vorig jaar las over RIC voelde ik een Ja, maar ik dacht dat het veel te simpel en aards voor me was. Op een bepaalde avond heb ik mij na lang twijfelen toch ingeschreven. Je hebt in mij geschuurd. Ik heb me soms geïrriteerd. Ik was blijkbaar verslaafd aan de extreme dopamine kicks (bedankt nog voor je uitleg daarvan). Tot ik bij module 5 mijn hart voelde openen, toen pas begreep ik het. Ik zag het hele patroon en mechanisme voor me. Je woorden brachten me thuis. Ik heb zoveel gehuild en ook gelachen van geluk. Ik ben toen opnieuw begonnen vanaf module 1 met een open hart dit keer. En bij de intap oefening bij module 2 werd ik overspoeld met voor mijn idee een hele goddelijke liefde. Nooit eerder zo gevoeld. Ik ontdekte door jou dat ik heldervoelend en wetend ben en ik ontvang daardoor eindelijk de guidance waar ik naar opzoek was al die tijd. Ik voel dat ik nu niets meer nodig heb. Alleen die rust die jij mij bracht. Ik ben je heel erg dankbaar en je zal voor altijd een speciaal plekje voor mij hebben. Ik ben trouwens ook van instagram af, je liet mij ook inzien dat dit voor mij ruis gaf. Dus ben je niet gaan ontvolgen haha maar gewoon heel socials meer. Ik leef nu veel meer in het NU en in het leven en dat voelt heilig.
I’m home.
Lisa
{De RIC kan ik iedereen aanraden die graag meer verbinding wil met zijn of haar intuïtie op een gegronde manier. Dat maakt de RIC echt uniek. Courses over intuïtie kunnen nogal zweven. Sahrona weet het aards en gegrond te maken. Alles is goed zoals het is, er is geen druk. Zo krijgt het zachte stemmetje in je echt de kans meer gehoord te worden en durf je er stapje voor stapje meer op te vertrouwen. Mij heeft het heel veel gebracht!
Sjanine
{De RIC heeft mij heel veel (zelf)vertrouwen gebracht en mijn intuïtie ging met sprongen vooruit. Wat ik zo fijn vind van Sahrona buiten dat ze een fantastische, mooie zachte ziel is ook heel veel kennis, wijsheid, begrip heeft en deelt! Ze is heel praktisch van aard, heeft geweldige tips en bovenal een super spaceholder. De RIC heeft mij dichter bij mezelf mijn gaves en mijn hart gebracht. Het is echt de investering dubbel en dwars waard. Gun het jezelf.
Claudia
{De RIC heeft mij de weg gewezen naar mijn zielsmissie. Ik heb een hele sterke basis kunnen creëren om vanuit mijn intuïtie te kunnen gaan werken. Ik kan nu veel zachter en liefdevoller naar mijzelf kijken. Ik begrijp beter waar bepaalde gevoelens en sensaties vandaan komen. Op een hele normale, niet zweverige manier leert Sahrona je weer thuis komen bij jezelf. De RIC is niet zomaar een cursus. Het heeft mij echt diepe transformaties gebracht, en onbewust ook bij mijn gezin.
Anouk Nederhof
{Na 3 andere intuïtie cursussen was ik een tikkeltje sceptisch. Zal dit dan wel iets te weeg brengen of ben ik dan net de uitzondering dat er bij mij niets is? Na 3 modules uit The Rooted Intuition Course was ik een meditatie uit de course aan het doen om in te tappen op je intuïtie, en daar gebeurde het, ik stond tegenover mijzelf en alles stroomde. Al mijn vragen vielen bijna weg, terwijl het voelde alsof alle antwoorden gedownload werden, zo intens mooi was dit, geen woorden voor. Dit was de opening van mijn pad, die zich nu al 4 maanden lang aan het ontvouwen is, met meer en dieper contact. De Rooted Intuition Course is en heel aards, maar ook een intense zielsactivatie + healing op alle levels. De video's zijn geweldig, de webinars, de ondersteuning. Sahrona is een hele wijze vrouw die haar kennis belichaamd en dat is voelbaar. Ze forceert niets, nodigt jou elke keer opnieuw uit en staat wel klaar om je te helpen. Bij twijfel: DOEN!
Nadia

Praktisch

Wat krijg je?

 • 𖥸 13 uitgebreide modules met videolessen over verschillende thema’s om jouw intuïtie te ontwikkelen
 • 𖥸 20+ intuïtieve helende meditaties
 • 𖥸 Opdrachten, & tools om je intuïtie & gave(s) te ontwikkelen en verder te openen
 • 𖥸 Manieren en oefeningen om te werken met je intuïtie
 • 𖥸 3 intuïtieve masterclasses met Q&A
 • 𖥸 Replays van de Masterclasses
 • 𖥸 Levenslang toegang
 • 𖥸 Toegang tot de besloten telegram groep met gelijkgestemde
 • 𖥸 Vraagmomenten in de telegram groep
 • 𖥸 Interactieve podcasts op basis van jullie vragen

+

BONUS  – Connect with your gifts t.w.v. €199,99
In deze bonus zitten 6 video lessen waarin ik je alles vertel over een specifieke gave. Iedereen heeft een of meer geopende kanalen (gaves), bijvoorbeeld heldervoelend, helderwetend, helderhorend, helderziend, helderproevend of helderuikend.
Je kunt ervoor kiezen om alle lessen te volgen, of alleen de les die gaat over jouw geopende gave.

+

De eerste 5 aanmeldingen ontvangen een persoonlijke Soul Channeling t.w.v. €44,44
Deze channeling neem ik op via een spraakrecorder en ontvang je via je mail. Je kunt zelf bepalen wanneer je hem wilt gebruiken en zelf bepalen welke vraag je aan mij (of eigenlijk aan Spirit – je ziel of je gidsen) wilt stellen.

+

Onder alle deelnemers verloot ik 5x de Angel Wisdom Course t.w.v. € 222,22
Een zeer exclusieve online belevingscourse waarin je in 18 opnames alles leert over de aartsengelen, hoe je ze kunt aanvragen, welke aartsengel je waarvoor kunt aanroepen, hoe je heling kunt ontvangen en hoe ze werken.

 

Kosten € 444,44  € 2222,22

Er is een mogelijkheid om in 4 termijnen te betalen van 115 euro per maand of in 2 termijnen van 225 euro per maand (de eerste termijn betaal je tijdens je inschrijving).
De kosten zijn zakelijk af te schrijven als studiekosten en inclusief BTW.

Duur

Het programma duurt 4 maanden, en in deze 4 maanden kun je ook 3x deelnemen aan de Masterclasses.
Je hoeft hier niet bij aanwezig te zijn, want je ontvangt een replay.
Na de 4 maanden behoud je levenslang toegang tot cursus.
In de bonus zitten namelijk ook extra lessen om jouw gave te ontwikkelen. Het kan zijn dat (mede door de cursus) er nieuwe gaves ontwikkeld worden naar mate van tijd, het is fijn om de stof er dan weer bij te pakken en je verder te verdiepen in jouw nieuw geopende gave.

Veelgestelde vragen

.
Welke thema’s komen aan bod?

Jouw gave ontdekken
– Herkennen van jouw intuïtie
Ego/intuïtie onderscheiding
– Innerwork
De pijnappelklier ontgiften
– Pijnappelklier & 3e oog activeren
– Daily intuition – hoe zet je je intuïtie dagelijks in?
Aartsengelen & lichtmeesters
Gidsen ontmoeten
– De ziel leren kennen
Antwoorden tot je krijgen
– Automatisch Schrift
– Bescherming
Vital Force Energy
Healing
– Leren hoe je je kunt afstemmen op hogere energieën, de bron, jouw gidsen, engelen en belangrijkste: jouw intuïtie
– Tools om je intuïtie in te zetten
– En zoveel meer

Wat als ik het in 4 maanden niet red?
Geen enkel probleem, je kunt de cursus op eigen tempo volgen, en de masterclasses later terug beluisteren.
Ik heb niet het idee dat ik een intuïtie, laat staan een gave heb
Ik zie en hoor je onzekerheid hierin, dat is ook niet zo gek, vanaf jongs af aan zijn we geleerd vooral niet te luisteren naar ons gevoel, hierdoor zijn we het vertrouwen verloren en is er ruis gekomen op de lijn met jouw intuïtie. Ik hoop dat je mij, en dit programma kunt vertrouwen om jou terug te brengen in contact met jouw gave en intuïtie.
Kan ik in termijnen betalen?
Ja zeker, de eerste termijn betaal je direct en de volgende termijnen volgen aan het einde van elke maand.