Rooted Intuition live dag

 

In een wereld die zo aan het veranderen is, waarin meningen en visies je om de oren vliegen, waarin je elke keer wordt uitgenodigd om een laagje dieper te gaan, is er maar 1 ding waar je elke keer op terug kunt vallen: je intuïtie, de stem van jouw ziel.

De stem van je ziel weet welk pad jij mag bewandelen, welke keuzes je mag gaan maken, wat goed voor jou is en wat jou echt gelukkig maakt. Het is lastig om deze stem te volgen omdat bij veel mensen hun intuitie vertroebeld is. Dit komt door meerdere dingen, een samenleving waarin het ratio overheerst, waarin veel mensen over hun eigen grenzen gaan om te voldoen aan de wereld, een opvoeding waarin jouw emotie en gevoel niet welkom was (emotioneel afwezige ouders), overtuigingen, mechanismes of door je levensstijl.  

Je bent de natuurlijke tools verleerd (die vroeger van grootmoeder tot kleindochter werden doorgegeven) en je kunt geen onderscheid meer maken tussen angst/ego/hoofd en intuïtie, je weet niet meer hoe je contact kunt maken met je ziel en hoe je antwoorden tot je krijgt. Dit zorgt ervoor dat je jezelf niet meer echt vertrouwt op jouw intuitie en je steeds meer het contact met je ziel verliest doordat je keuzes maakt en leeft vanuit het hoofd. Je bent de ‘hoe’ verloren maar het is een keuze om dit pad opnieuw te gaan bewandelen, het is een keuze om het pad opnieuw in te slaan en te ontdekken. 

En dat ‘hoe’ is mijn missie en expertise. Inmiddels heb ik meer dan 300 vrouwen op dit pad mogen begeleiden d.m.v. mentorships en het meest uitgebreide online programma tot nu toe, The Rooted Intuition Course. Hierin deel ik mijn eigen ontwikkelde methode gebaseerd op oude wijsheid, The Intuition Code. 

The Intuition Code brengt de aarde en het universum samen in jou. En door middel van een logische volgorde aan stappen zul je jouw intuïtie helderder maken dan ooit. We starten met het ontdekken hoe jouw intuïtie werkt, via welk geopend kanaal wijsheid en antwoorden tot jou komen, hoe je onderscheid kunt maken, en hoe je afstemt op de ziel. Vervolgens gaan we dit nog scherper maken door jou een helder kanaal te maken, dit doen we door te ontdekken waarom het ego/hoofd soms spreekt i.p.v. je intuïtie, hoe je jouw lijf als schoon kanaal kunt maken en leer je meerdere manieren hoe je je intuitie tot je kunt krijgen en wat voor jou het beste werkt. Door deze stappen langs te gaan krijg je vertrouwen in jezelf en ga je jezelf op een andere manier waarnemen. Dit is het meest waardevolle cadeau wat je jezelf maar vooral jij als ziel, kan geven. 

We gaan The Intuition Code nu beoefenen en belichamen op live dagen – Rooted Intuition live –
Op een live dag leer ik je de methode die je op jouw manier kunt gaan inzetten, thuis, als werk, in je opvoeding, in je relatie, bij grote of kleine levensvragen. Deze dag draait volledig om jou, om het contact met je eigen ziel. Ik neem de stappen met je door, ik geef wijsheid en help jou af te stemmen. Ik voel met je mee, ik sta aan je zijde en ik leer je onderscheid maken, wat jouw geopende gave is en welke tools je allemaal kunt gebruiken.

Je stapt in een magisch veld waarin je kunt herinneren hoe het is om energetisch gedragen te worden. Gedragen door de aarde en het universum. Je bent namelijk niet alleen, en er is altijd energetische hulp tot jouw beschikking. Wanneer je jezelf toegang geeft tot deze verbinding en meer zult gaan leunen op deze liefdevolle steun, zul je diep vertrouwen in het leven krijgen en zal magie, verwondering en geluk zich in je leven ontvouwen. Je zult naar huis gaan met een gevuld hart, vertrouwen, verbinding met je ziel en een notitieboek vol antwoorden die je kunt gaan belichamen.

We komen samen met een groepje vrouwen dat dezelfde verlangens heeft, een dieper contact met de ziel, meer vertrouwen en guidance. Soms deel ik wat praktische en theoretische wijsheid, maar je zult vooral onder mijn begeleiding gaan oefenen. Het is een cadeau voor jou als vrouw & ziel. Ik nodig je uit om te voelen, te ervaren, en vooral te leven. Ik hoop je te mogen ontmoeten op een van de live dagen! 

Praktisch

Data: op dit moment zijn er geen nieuwe data’s gepland

 

Veelgestelde vragen

.
Ik volg The Rooted Intuition Course al maar heb wel behoefte aan een live dag. Is deze dag ook voor mij?
Wat leuk dat je deelneemt aan The Rooted Intuition Course. Op deze live dag zullen we alle pijlers doornemen en flink gaan oefenen. Uit onze ervaring is gebleken dat dit voor sommige vrouwen juist erg helpt om hun intuïtie nog helderder te krijgen door live te oefenen.
Voel je dus welkom!
Ik heb een voedselallergie, kan daar rekening mee gehouden worden voor de snacks?

Ja zeker, het is fijn om direct na je aanmelding dit te mailen naar info@sahrona.nl

Kan ik meerdere keren een live dag volgen?
Dat kan maar is niet nodig! Op een live dag deel ik alle pijlers en wijsheid met je zodat je echt een krachtige fundering hebt om zelf thuis aan de slag te gaan.