Rooted Nourishment

Flowing back to your nourishing roots!

Rooted Nourishment is een one week journey maar geeft je de vruchten voor het leven. In 2022 heb ik deze week voor het eerst gedaan nadat ik merkte hoeveel vrouwen er eigenlijk uitgeput zijn. Op een (spirituele & persoonlijke) reis zitten en soms worden overspoeld met innerlijke processen en inzichten. Hoewel dit jou als ziel kan laten groeien, geloof ik dat de intensiteit valt en staat met hoe jij jezelf als vrouw voedt, hoe je met jezelf omgaat en met welke energie je dat doet.

Ik zag veel vrouwen het lastig vinden om te ontvangen, energie verhard, raken uitgeput en/of zien door de bomen het bos niet meer.

Als je jezelf goed (energetisch) voedt, kun je geluk echt ervaren en vooral voelen (i.p.v. weten), dan kun je een eventuele storm dragen en zelfs nog blijven lachen omdat je diep vertrouwen voelt, omdat je bedding goed is en omdat je weet dat je wordt gedragen. Ik heb deze reis zelf mogen maken en ik kan vertellen dat het allemaal hier start, dit is jouw bedding in dit leven. Niet streven naar het volgende, maar leven in het nu. Met jouw wortels diep de aarde in, jouw lijntje naar boven en je hart en ziel verbonden.

In 2022 heb ik Rooted Nourishment al eens gedaan en dit was een groot succes.
Ik ontvang nog regelmatig berichtjes van vrouwen die het als life changing hebben ervaren, nog steeds hierdoor inzichten ontvangen en dat de tools ze hebben geholpen om zichzelf beter te begrijpen en voeden. Ik kreeg ook meerdere malen de vraag: komt rooted Nourishment nog terug??

She’s back for you!!

holistic moon course

Dit jaar wil ik een stukje dieper gaan, zo gaan we een online breathwork session doen, deel ik meer over fysieke oefeningen om je zenuwstelsel te kalmeren, gaan we het hebben over fysieke aarding, krijgen jullie een Trauma Release Session (MEGA aanrader, soms kunnen we emotioneel, mentaal en spiritueel een trauma of stress loslaten, maar blijft het lichaam het vasthouden, tijdens deze sessie ga je die spanning loslaten), elke dag voedende recepten, dagelijks een video en meditaties.

We starten zondagavond 14 mei met een online sessie waarin ik je zal begeleiden. Vervolgens  ontvang je een week lang elke ochtend een video met rituelen, tools, oefeningen en inzichten die jou helpen meer te ontspannen, jezelf weer op te laden met zielsvoeding en levensenergie.

Op dinsdag avond 16 mei (19:00 uur) hebben we een online Breathwork session van Ghylene leonore, en op donderdag 18 mei ontvang je de TRS (tension release yoga session) als extra videoles.

De week staat helemaal in het teken van JOU.

Je hoeft geen vrij te nemen van je werk, je leven gaat gewoon door maar dan net even anders, met net wat meer ontspanning, net wat meer energie, net wat meer helderheid, inzichten, en vooral liefde voor jezelf.

Rooted Nourishment is voor de vrouw die diepe transformaties heeft doorgaan. De vrouw die voelt dat ze even een rust fase mag van voeding op elk gebied van haar leven. Die haar to-do en healing wishlist even aan de kant kan schuiven om zichzelf tot op celniveau te voeden.

Dit doen we door Rooted Rituals voor jouw lichaam & ziel, maar ook energetisch werk. Ik leer je hoe je met universeel licht je cellen kunt voeden, hoe je jezelf oplaad met Vital Force Energy, hoe je je zenuwstelsel tot rust kan brengen in fases van stress en zorgen, je ontvangt dinsdag avond 16 mei een ademsessie met Ghylene leonore, een TRS (tension release yoga Session) van Danielle (mijn vaste yoga docente) en elke dag rituelen en power oefeningen die jou direct helpen om terug te komen in je kern.

Deze week is niet voor de kennisjunkies maar juist voor de vrouw die een bedding voor haarzelf wil creëren. Het is niet voor de vrouw die opzoek is naar haar volgende transformatieproces, maar durft te vertrouwen op het leven. Deze week is voor jou als je verlangt naar rust, bezinning, (ziels)voeding, en welzijn op elke laag.

Deze week creëert de bedding voor jou, waar je elke keer opnieuw op kunt terugvallen. In fases van stress, zorgen, diepe innerlijke transformaties, vermoeidheid en neerslachtigheid. Zodat je elke keer opnieuw weet hoe je voor jou kan laten zorgen op energetisch vlak, hoe je kunt leunen op het leven en de bron.

Nourishing guidance krijg je van mij, een week lang! Ik stuur je elke ochtend om 05:00 een video met begeleiding, een uitnodiging, inzichten, tools, rituelen en oefeningen die jou helpen ruimte te creëren in je leven, je hoofd, lichaam en ziel. Door die ruimte is er letterlijk vrijheid voor je intuitie, bezieling, liefde voor jezelf, levenslust, energie, en kracht. Op sommige dagen ontvang je een meditatie erbij, en elke dag een heerlijk recept. In de recepten houd ik mijn nourishing ancestral lifestyle aan, denk dus aan gefermenteerd (kardemom) bananenbrood, prebiotische appels, kokos chili chicken broth en meer. Op zondag avond 14 om 19:00 uur starten we met een live sessie via Zoom, waarin ik je meeneem op een innerlijke reis voor inzichten, contact met jezelf als ziel en zal ik energetisch ondersteunen.

Tension Release Yoga sessions hebben mij onwijs geholpen om opgeslagen stress en trauma los te maken uit mijn lijf. Soms kun je emotioneel, spiritueel en mentaal een ervaring of stress helen, maar blijft het vastzitten in het lichaam in de psoas spier (spier van de ziel) en het bindweefsel. Tijdens een sessie ga je eerst wat lichte oefeningen doen om de spier spanning op te bouwen in je lijf, om vervolgens eerst deze spanning en daarna de oude spanning en trauma uit het lichaam te trillen. De sessie is zeer helend, en hebben mij geholpen om letterlijk de energie los te laten op alle lagen. Ik voelde vanaf het begin dat deze sessie een onderdeel moet zijn, juist omdat het mij (en zoveel andere) de echte diepe lichamelijke heling heeft gegeven en dat is onderdeel van een Nourishing life. Deze sessie ontvang je als opname op donderdag 18 mei!

De breathwork session van Ghylene Leonore zijn geweldig, zij is een ware spaceholder en helpt jou om binnen no time naar jouw diepste kern te gaan d.m.v. ademhaling. De voordelen van de sessie zijn eindeloos, zo helpt het je oude overtuigingen los te laten, inzichten te krijgen, je zenuwstelsel tot rust te brengen, helderheid op situaties in je leven, rust in je hoofd, vergroot je bewustzijn, verlicht angst en stress, losmaken van vastgezette energie, vermoeidheid, en zoveel meer. Deze sessie is op dinsdag 16 mei om 19:00 uur, je ontvangt de replay.

Wat krijg je bij Rooted Nourishment?

 • – Een live sessie op zondag avond 19:00 uur als start van Rooted Nourishment via Zoom
 • – 7 dagen lang video’s met helende kennis, rituelen en oefeningen t.w.v. €200,00
 • – Een liefdevolle ademsessie met Ghylene Leonore op dinsdag 16 mei t.w.v. €50,00 
(met replay)
 • – Een TRS (Tension release yoga session) Session van Danielle t.w.v. €50,00
 • – 1x Full Body Nourishment Healing meditation t.w.v. €27,27 (nieuwe)
 • – 1x Soul Nourishment Healing meditation t.w.v. €27,27 (nieuwe)
 • – 1x Mind release healing meditation t.w.v. €27,27
 • – Elke dag een nieuw nourishing recipe
 • – Afspeellijsten via Spotify met muziek die afgestemd zijn op de rituelen en oefeningen
 • – Een week FULL NOURISHMENT waar je een krachtige bedding voor jezelf creëert (onbetaalbaar)
 • – Exclusief voor deelnemers van Rooted Nourishment kun je die week een Soul Channeling aanvragen voor een bedrag dat voor jou goed voelt (vanaf €44,44)
 • – 1 jaar lang toegang tot de dagelijkse video’s en de TRS les!
 Je kunt alles er dus weer bij pakken wanneer je voelt dat daar behoefte aan is.

Thema’s die o.a. voorbijkomen:
Ademwerk • recepten • dans • nervus vagus • TRS • ontladen • opladen • zielsvoeding • deep relaxation • earthing • energetic guidance 

Prijs  –  €88,88

(of 2 termijnen van €45,00)

“Commit to listening to your own wisdom and intuition”