Soul Guidance

Waar je nu ook in het leven staat, waar je nu ook tegenaan loopt, wat er nu ook bij je speelt… Je bent niet alleen en je hoeft het niet alleen te doen.

Als er een situatie is dat onwijs in ons schuurt, pijn doet of ons laat twijfelen en onzeker maakt, dan zijn we te ver ingezoomd. Wanneer je uitzoomt, het perspectief op zielsniveau erbij legt en antwoorden krijgt over ‘hoe dan wel’, of ‘wat nu te doen’, ‘wat wordt er nu van mij gevraagd, ‘wat betekent dit voor mij’ ‘wat kan ik hier mee?’, ontstaat er weer helderheid en weet je waar je gericht je energie naar toe mag brengen. Soms hebben we een antwoord nodig om weer een nieuwe stap te kunnen maken, omdat het even te leeg voelt, omdat we het simpelweg even niet begrijpen of even niet meer weten hoe.

Ik heb al meer dan 500 vrouwen mogen helpen en ondersteunen met een Soul Guidance.

Tijdens een Soul Guidance stem ik mij af op jou als ziel, maar ook je gidsen en de bron.
Als het contact er is stel ik de vragen die jij mij hebt gestuurd, vervolgens krijg ik daar beelden bij te zien of krijg ik iets te horen. Tijdens het afstemmen spreek ik dit direct in via de audio opname, ik vertel je wat ik zie, wat je me doorgeeft en wat er naar voren komt.
Zo ontstaat er een helder beeld wat er nu daadwerkelijk speelt, wat er wordt verlangd, wat je te doen hebt of wat er gezien mag worden.

De audio opname duurt zo ongeveer een kwartier en ontvang je per email en kun je op je eigen tijd beluisteren.

Zo krijg ik vaak terug dat een Soul Guidance na zelfs een jaar opnieuw helderheid geeft, opnieuw een herinnering omdat het ergens resoneert met een andere situatie of iets wat ze daarvoor nooit hadden gehoord maar nu wel. Tijdens een Soul Guidance zul je veel aha.. ooohh… wauw.. momenten hebben, het zijn herinneringen, nieuwe perspectieven, verdieping en bekrachtigende woorden.

De boodschappen die ik doorgeef kunnen ook soms even schuren, ongemakkelijk zijn, omdat er soms een situatie is die we zelf niet willen zien en waarvoor we wegkijken. Weet dat ik altijd vanuit de frequentie van liefde kom en hier ben om jou te ondersteunen.

Ik krijg vaak de vraag waarom ik geen 1 op 1 sessies geef maar wel een Soul Guidance, dat is omdat ik snel en helder informatie doorkrijg, ik kan dus heel veel helderheid doorgeven in een korte tijd. Dit krijg ik vaak terug van vrouwen, dat ze uit een Soul Guidance meer hebben gehaald dan een andere sessie van al snel 1,5 uur. Hierdoor kan de prijs ook wat lager blijven en worden je vragen alsnog uitgebreid beantwoord
Bovendien werk ik zelf het beste wanneer ik helemaal vrij kan zijn in tijd en dus kan invoelen wanneer het moment is, in plaatst van maandag ochtend moet het. 😉

holistic moon course

Met welke thema’s kun je bij mij terecht:

 • Relaties
 • Opvoeding & kinderen
 • Werk/onderneming
 • Gezondheid (ik geef geen medisch advies)
 • Persoonlijke of spirituele ontwikkeling
 • Grote of kleine levensvragen

Ik doe niet aan toekomstvoorspellingen, vragen als ‘wanneer’ en ‘komt er’ zal ik dus niet beantwoorden. Ik ben er niet om je toekomst te voorspellen, maar om richting te geven aan de ziel om jouw authentieke bezielde pad te bewandelen. De toekomst voorspellen heeft weinig nut omdat het niet gaat om het eindstation, maar om de reis die we hier op aarde maken.

Ook maak ik geen contact met overledenen, en kan ik geen vragen beantwoorden voor iemand anders. Een vraag over je partner stellen, bijvoorbeeld waarom iets bij hem/haar speelt of iets waarvoor ik specifiek contact moet maken met een andere ziel is niet mogelijk, hiervoor heb ik toestemming nodig. Ik kan dit wel doen voor je kind als jouw kind jonger is dan 18 jaar. Ik zal hierbij altijd aangeven wat het kind aan jou wil doorgeven.

Praktisch

 • In de betalingsomgeving staat ‘opmerkingen’, in dit vakje mag je maximaal 3 vragen insturen. Vergeet dit niet in te vullen. Anders zal de Soul Guidance niet opgenomen kunnen worden.
 • Na het aanvragen van een Soul Guidance ontvang je binnen 5 werkdagen de Soul Guidance in je email.
 • Het is belangrijk om je vragen helder te maken. Hoe helderder je vraag, hoe helderder het antwoord zal zijn. Wees dus duidelijk over welk thema het gaat of wat er speelt.
 • Geef een korte context bij de vraag zodat het helder is maar ik hoef geen hele uitgewerkte omschrijving van de situatie.
 • Je kunt de vragen niet achteraf nog veranderen
 • Je mag als het nodig is nog een vraag stellen over de inhoud van de Soul Guidance als iets niet helemaal helder is maar geen nieuwe aanvullende vragen op wat ik heb gedeeld (dat zou een nieuwe Soul Guidance zijn namelijk)
 • De audio opname duurt gemiddeld 15 minuten, soms is het iets korter, soms iets langer (nooit onder de 12 minuten, nooit boven de 18 minuten)
 • Je hoeft niet op een bepaald moment ervoor te gaan zitten. Ik zal zelf invoelen wanneer het moment is en het stroomt daardoor altijd. Ik ga vooraf de Soul Guidance al in meditatie om mij af te stemmen op jou, je gidsen en de bron. Ik zal zo’n uur bezig zijn met voorbereiding, opname, afsluiting, en de Soul Guidance doorsturen naar jou.

Prijs: €88,88