Soul Memory Sessions

Nadat ik meer dan 1500 mensen heb mogen helpen tijdens een groepshealing kreeg ik in april 2022 het verzoek van Source om te stoppen met het geven van groepshealings en dit om te zetten naar Zelfheling – Soul Memory Sessions. Klik hier om een video hierover te bekijken.

Voor diepe heling heb je geen extern persoon nodig als kanaal. Jij bent namelijk het kanaal.
In dit tijdperk, op weg naar een hoger bewustzijn, is het belangrijk om te weten dat de healer altijd in jou zit. Een externe healer doet namelijk niets anders dan in jou iets aanraken en activeren wat daar al aanwezig was.

Door een healing door iemand anders uit te voeren ontstaat er een vorm van spirituele afhankelijkheid waarin van beide partijen iets anders wordt verlangd. Een healer beschikt namelijk wel over alle tools om de heling te activeren en uit te voeren, maar mag dit aan jou gaan doorgeven zodat jij niet afhankelijk bent van de Healer.

Van de ontvanger wordt verlangd om zijn/haar eigen (voorouderlijke) wijsheid te herinneren en het belang mag zien van deze vorm van autonomie.
Door je Inner healer te belichamen zul je veel meer resultaat bereiken, zul je je zelfverzekerder voelen, stabieler, en breng je meer kracht in jouw Zijn. Je zult makkelijker kunnen integreren, belichamen en inzicht ontvangen.

Om jouw inner healer te belichamen hoef je (nog) niet heel intuïtief te zijn, hoef je niet veel verstand te hebben van heling en hoef je helemaal niet ergens een cursus te hebben gevolgd voor healer. Het is namelijk allemaal in jou aanwezig, in jouw onderbewustzijn, zielskennis. Meegenomen uit vorige levens (gold) of uit jouw voorouderlijke lijn en opgeslagen in je DNA (gifts), samen met de oerwijsheid van de ziel, als onderdeel van het universum.

holistic moon course

Vanuit dit perspectief ben ik begonnen met het geven van Soul Memory Sessions. Online groepssessies waarin ik je help herinneren van jouw innerlijke wijsheid, hoe je bepaalde vlakken kunt helen, welke aartsengelen je kunt aanvragen, lichtmeesters en lichtstralen, maar ook wat je hedendaags kunt doen voor ondersteuning door bijvoorbeeld kruiden, voeding, plekken, drukpunten, prayers, vormen van meditatie, edelstenen en zoveel meer.

Want of je nu een oud trauma wilt helen, je pijnappelklier of een energiekanaal wilt reinigen, een activatie wilt ontvangen op je 3e oog, of het innerlijk kind in jou wilt helen, alles heeft een holistisch perspectief nodig, lichaam, hoofd en ziel.
Door een van deze onderdelen te ontkennen of geen aandacht aan te besteden zul je de cirkel van heling niet rond maken en zal het in jouw Zijn blijven sluimeren.

Deze sessies zullen dus vooral zijn voor mensen die voelen dat ze niet langer meer de autonomie buiten hunzelf willen leggen en voelen dat ze volledige verantwoordelijkheid willen nemen voor hun heling.

Ik laat je wijsheid herinneren, soms komt het je bekend voor, soms voelt het als nieuw. We gaan recht door de laagjes heen, geen spiritual bypassing dus het vraagt ook van jou om met een open en liefdevolle houding naar jezelf te kijken. Alles wat ik met je deel neem je een leven lang met je mee! Bovendien is geen een Soul Memory Session hetzelfde, we raken elke keer een nieuw thema aan, en er is voldoende ruimte om vragen te kunnen stellen.

 

 ROOTED NOURISHMENT

6.11.22 – 12.11.22

De volgende Soul Memory Session heeft een speciaal en belangrijk thema: Rooted Nourishment. Deze sessie zal een hele andere vorm krijgen en duurt geen 1,5 uur, maar 7 dagen. We starten zondag 6 november om 09:00 met een Soul Memory Session en vanaf dat moment zul je tot 12 november elke ochtend vroeg een mail ontvangen met een (korte) video waarin ik je tips geef, tools en oefeningen voor een diepe voeding voor jou als vrouw en ziel.

Rooted Nourishment is voor de vrouw die diepe transformaties heeft doorgaan. De vrouw die voelt dat ze even een rust fase mag van voeding op elk gebied van haar leven. Die haar to-do en healing wishlist even aan de kant kan schuiven om zichzelf tot op celniveau te voeden. Dit doen we door Rooted Rituals voor jouw lichaam & ziel, maar ook energetisch werk. Ik leer je hoe je met universeel licht je cellen kunt voeden, hoe je jezelf oplaad met Vital Force Energy, hoe je je zenuwstelsel tot rust kan brengen in fases van stress en zorgen en zoveel meer. 

Deze week is niet voor de kennisjunkies maar juist voor de vrouw die een bedding voor haarzelf wilt creëren.  Het is niet voor de vrouw die opzoek is naar haar volgende transformatie proces, maar durft te vertrouwen op het leven. Deze week is voor jou als je verlangt naar rust, bezinning, (ziels)voeding, en welzijn op elke laag.  

Deze week creëert de bedding voor jou, waar je elke keer opnieuw op kunt terugvallen. In fases van stress, zorgen, diepe innerlijke transformaties, vermoeidheid en neerslachtigheid. Zodat je elke keer opnieuw weet hoe je voor jou kan laten zorgen op energetisch vlak, hoe je kunt leunen op het leven en de bron.

Wat krijg je bij Rooted Nourishment:

– Een live Soul Memory Session t.w.v. €33,33
De replay van de Soul Memory Session 
6 mails met een filmpje vol inspiratie, tools, rituelen en tips t.w.v. €200,00
– 1x Body Nourishment Healing meditation t.w.v. €27,27
– 1x Soul Nourishment Healing meditation t.w.v. €27,27
Afspeellijsten via Spotify met muziek die afgestemd zijn op de rituelen en oefeningen
– Een week FULL NOURISHMENT waar je een krachtige bedding voor jezelf creëert (onbetaalbaar)

Levenslang toegang tot de content <3!
Je kunt alles er dus weer bijpakken wanneer je voelt dat daar behoefte aan is.

ROOTED NOURISHMENT

Na aanmelding ontvang je een mail met de instructies hoe je bij de Soul Memory Session kunt komen en de voorbereidingen voor de sessie

Indien je geen mail ontvangt na de betaling, controleer dan eerst even je Spam en stuur anders een mail naar info@sahrona.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik de tools toepassen op iemand anders?

Dat is zeker mogelijk (met toestemming), maar dit is niet de intentie van de sessies. Juist omdat we af willen van spirituele afhankelijkheid. De tools zijn fijn om door te geven aan je geliefden.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen enkel probleem, je kunt de opname later terugzien.

Ik ben zwanger, kan ik wel meedoen?

Wanneer er contra indicaties zijn voor een sessie zal ik dit vooraf altijd vertellen. Je kunt dus met een gerust hart mee doen.

Hoelang duren de sessies?

Ongeveer 75-90 minuten.