Soul Memory Sessions

Nadat ik meer dan 1500 mensen heb mogen helpen tijdens een groepshealing kreeg ik in april 2022 het verzoek van Source om te stoppen met het geven van groepshealings en dit om te zetten naar Zelfheling – Soul Memory Sessions. Klik hier om een video hierover te bekijken.

Voor diepe heling heb je geen extern persoon nodig als kanaal. Jij bent namelijk het kanaal.
In dit tijdperk, op weg naar een hoger bewustzijn, is het belangrijk om te weten dat de healer altijd in jou zit. Een externe healer doet namelijk niets anders dan in jou iets aanraken en activeren wat daar al aanwezig was.

Door een healing door iemand anders uit te voeren ontstaat er een vorm van spirituele afhankelijkheid waarin van beide partijen iets anders wordt verlangd. Een healer beschikt namelijk wel over alle tools om de heling te activeren en uit te voeren, maar mag dit aan jou gaan doorgeven zodat jij niet afhankelijk bent van de Healer.

Van de ontvanger wordt verlangd om zijn/haar eigen (voorouderlijke) wijsheid te herinneren en het belang mag zien van deze vorm van autonomie.
Door je Inner healer te belichamen zul je veel meer resultaat bereiken, zul je je zelfverzekerder voelen, stabieler, en breng je meer kracht in jouw Zijn. Je zult makkelijker kunnen integreren, belichamen en inzicht ontvangen.

Om jouw inner healer te belichamen hoef je (nog) niet heel intuïtief te zijn, hoef je niet veel verstand te hebben van heling en hoef je helemaal niet ergens een cursus te hebben gevolgd voor healer. Het is namelijk allemaal in jou aanwezig, in jouw onderbewustzijn, zielskennis. Meegenomen uit vorige levens (gold) of uit jouw voorouderlijke lijn en opgeslagen in je DNA (gifts), samen met de oerwijsheid van de ziel, als onderdeel van het universum.

holistic moon course

Vanuit dit perspectief ben ik begonnen met het geven van Soul Memory Sessions. Online groepssessies waarin ik je help herinneren van jouw innerlijke wijsheid, hoe je bepaalde vlakken kunt helen, welke aartsengelen je kunt aanvragen, lichtmeesters en lichtstralen, maar ook wat je hedendaags kunt doen voor ondersteuning door bijvoorbeeld kruiden, voeding, plekken, drukpunten, prayers, vormen van meditatie, edelstenen en zoveel meer.

Want of je nu een oud trauma wilt helen, je pijnappelklier of een energiekanaal wilt reinigen, een activatie wilt ontvangen op je 3e oog, of het innerlijk kind in jou wilt helen, alles heeft een holistisch perspectief nodig, lichaam, hoofd en ziel.
Door een van deze onderdelen te ontkennen of geen aandacht aan te besteden zul je de cirkel van heling niet rond maken en zal het in jouw Zijn blijven sluimeren.

Deze sessies zullen dus vooral zijn voor mensen die voelen dat ze niet langer meer de autonomie buiten hunzelf willen leggen en voelen dat ze volledige verantwoordelijkheid willen nemen voor hun heling.

Ik laat je wijsheid herinneren, soms komt het je bekend voor, soms voelt het als nieuw. We gaan recht door de laagjes heen, geen spiritual bypassing dus het vraagt ook van jou om met een open en liefdevolle houding naar jezelf te kijken. Alles wat ik met je deel neem je een leven lang met je mee! Bovendien is geen een Soul Memory Session hetzelfde, we raken elke keer een nieuw thema aan, en er is voldoende ruimte om vragen te kunnen stellen.

De eerstvolgende Soul Memory Session is nog niet gepland. Houd deze site in de gaten voor nieuwe data. 

 

Veelgestelde vragen

Kan ik de tools toepassen op iemand anders?

Dat is zeker mogelijk (met toestemming), maar dit is niet de intentie van de sessies. Juist omdat we af willen van spirituele afhankelijkheid. De tools zijn fijn om door te geven aan je geliefden.

Wat als ik er niet live bij kan zijn?

Geen enkel probleem, je kunt de opname later terugzien.

Ik ben zwanger, kan ik wel meedoen?

Wanneer er contra indicaties zijn voor een sessie zal ik dit vooraf altijd vertellen. Je kunt dus met een gerust hart mee doen.

Hoelang duren de sessies?

Ongeveer 75-90 minuten.