Soul Seeds

Wat is een Soul Seeds Session?

Vruchtbare en voedende zaadjes voor de ziel, inspiratie, guidance & wijsheid. We herkennen allemaal dat het nodig is om onszelf te voeden op alle lagen en regelmatig wat guidance en wijsheid te ontvangen zodat we, in een samenleving als deze, onze energie geankerd kunnen houden, ons lijntje naar de bron zuiver houden, en met een open hart richting onze stip op de horizon kunnen wandelen (i.p.v. rennen).

Met mijn heldere gaves kan ik zien wat je soms zelf nog niet kan/durft te zien en voelen en horen wat er nodig is, om jou met de juiste antwoorden te inspireren om jouw unieke zielenpad te bewandelen. Om je elke keer weer eventjes te herinneren aan de heilige agenda zodat je terug wordt gebracht naar wat nu wilt en nu is.
Wijsheid,  zielsafstemming en richting gebundeld in een sessie. Welkom bij Soul Seeds Sessions.

Elke Soul Seeds Session werken we met een specifiek thema, zo kunnen we echt een deepdive maken en is er meer ruimte voor persoonlijke vraagstukken.

In Soul Seeds Sessions zien we elkaar als inspiratie want een groep komt nooit zomaar samen. We weten dat we verbonden zijn via een energetisch netwerk. Tijdens de sessies zien we elkaar dus ook al een spiegel of inspiratie. Wetende dat veel vragen op diepere lagen resoneren met andere thema’s in je leven, en dat de antwoorden voor een ander net aanhaken op dat wat je zelf nog niet kon zien, voelen of ervaren, dat ene kippenvel moment, of net die herinnering die je nodig had op dat moment. Dit is de kern van Soul Seeds Sessions.

 

‘Bizar hoeveel de groep gemeen had, terwijl het niet ‘random’ thema’s en vragen waren. Soul Seeds waren het zeker, ik voelde me zo bekrachtigd en versterkt. Ik was mezelf even kwijt maar door deze sessie herinnerde ik me weer waarvoor ik hier ben.’

Maaike

As above, so below.
As within, so without.
As the universe, so the soul.

holistic moon course

Waarom een Soul Seeds Session?

Als intuïtieve bewuste vrouw zul je vast herkennen dat je soms even vastloopt. Daar kun je niets aan doen, buitenom dat de samenleving niet bepaald ingericht is voor het welzijn van de mens (lees voldoende rust en ruimte voor de innerlijke stem), kan het ook zijn dat we een blinde vlek hebben voor een bepaald thema, iets niet helemaal durven of kunnen zien en daarvoor weg bewegen, of emotioneel te betrokken zijn op dit stuk waardoor we het niet meer weten. Tijdens een Soul Seeds Session doen we een groepsafstemming, een groepschanneling. Vooraf deel jij je vragen/thema’s met mij en tijdens de sessie stem ik mij energetisch af. Dit blijft helemaal anoniem, maar elk stuk zal voor iedereen iets toevoegen in haar reis . 

Hoe gaat dat dan?

We komen met een kleine groep samen via Zoom, en vooraf kun je je vragen via een vragenlijst naar mij doorsturen. Ik lees de vragen vooraf door, stem mij daarop al af en ik pak de overlappende thema’s tijdens een Soul Seeds Session erbij en stem mij energetisch af om door te krijgen wat nu de bedoeling is, wat de grotere boodschap hierachter is, waartot je wordt uitgenodigd of wat er speelt.

Je vraag zal met een groter en hoger perspectief beantwoord worden en gedeeld worden in een boodschap die zal aansluiten op de hele groep. Ik neem tijdens de sessie ruim de tijd om alle vragen en situaties vanuit het hogere perspectief te beantwoorden waardoor jij je volledig kan laten inspireren, dragen en voeden. Zo heb je na de sessie weer helder welke kant je op mag, wat belangrijk voor je is en wat nu nodig is.

Ervaringen van andere vrouwen

 

Ongelofelijk inspirerend, niet alleen privé maar tijdens de sessie stroomde er zoveel inspiratie ook voor mijn werk als coach. De sessie is elke euro waard, dit was alles wat ik nodig had om weer in beweging te komen en te zien wat er van mij werd gevraagd.
Silvia

Hele voedende sessie die mij weer helderheid gaf op wat ik nu te doen had. Stond al eventjes stil voor me gevoel en de sessie wakkerde positief van alles aan.
Wietske

Ik heb heel veel aan de sessie gehad. Veel vragen waar ik al lang mee rond liep werden beantwoord waardoor ik tijdens de sessie al weer meer ontspanning voelde in mijn hoofd en lichaam en na de sessie veel meer energie. Gewoonweg doordat ik dingen te horen kreeg die letterlijk krachtige vuurtjes in mij aanwakkerde.
Miranda

Praktisch

THEMA: THE CHILDREN

Datum: 4 december 9:30 uur 
Waar: Ergens op een fijn plekje via Zoom
Replay: Binnen enkele uren en 2 weken beschikbaar
Investering: €44,44

Je ontvangt vooraf een vragenlijst waarin je kunt delen en jouw vraag/situatie zal anoniem worden beantwoord.

Er is beperkt plek

Veelgestelde vragen

.
Hoeveel vragen mag ik insturen?
Maximaal 2, en ik kan je vertellen dat 9 van de 10 keer al jouw vragen op de onderlaag met elkaar verbonden zijn, omdat het ergens energetisch niet stroomt blokkeert het meerdere wegen, of als er een boodschap is die je nu niet kan zien/voelen of horen, dan zal dat op meerdere vlakken in je leven zich terug spiegelen.
Kan ik meerdere keren meedoen?
Zeker! Juist omdat het leven ons altijd weer wat anders laat zien en ervaren.
Hoelang duren de Soul Seeds Sessions?
Ongeveer 1,5 uur. Weet dat je de sessie niet in een keer hoeft te bekijken, je ontvangt de replay en je zou ervoor kunnen kiezen om elke dag een stukje te luisteren. Ik wil je al gelijk uitnodigen om het niet als tijd te zien, maar de antwoorden te zien als zaadjes of voeding voor jouw ‘al geplante’ zaadjes. Ik wil je uitnodigen mee te bewegen met je eigen ritme en je eigen verlangen. En je bepaalt natuurlijk zelf wanneer je dit beluistert, misschien met een kop thee in de tuin, tijdens je fietsrit, of misschien wel tijdens het koken. Vertrouw er maar op dat het je precies zal brengen wat je nodig hebt op dat moment.
Als ik extra verdieping nodig heb op mijn vraag, kun je dat dan bieden?
Tijdens de Soul Seeds Sessions is dat niet mogelijk. Maar ik beloof dat je echt voldoende ‘soul seeds’ krijgt tijdens de sessie om mee te bouwen!
Wat als ik niet kan tijdens de live sessie?

No problemo! Je ontvangt de replay binnen 24 uur. De replay is 2 weken beschikbaar, je hebt dus alle tijd.