Work with the Intuition Code

Meer dan 10 jaar geleden begon ik met ondernemen, als jonge vrouw begon ik een holistische schoonheidssalon. Ik kan je vertellen dat ik echt heel hard heb gewerkt. Hard werken om klanten te krijgen, hard werken voor salaris, vele uren maken voor een schaars salaris. Ik durfde mijn zielsmissie niet volledig tot uitting te brengen, had angst wat de wereld daarvan vond, de overtuiging dat het geen inkomen kon genereren (die ik toen wel nodig had), en de ‘er zijn al zoveel’.
Tot ik in 2019 een prenatale depressie kreeg bij mijn 2e zwangerschap en dit zieltje kwam met The Calling. Het was tijd om te stoppen met het oude en echt te gaan staan voor mijn missie. Hoe spannend ook.. Ik verkocht mijn zaak en mijn hele inboedel, binnen 48 uur.
De situatie was zo hoog opgelopen dat ik geen andere weg meer had, ik voelde me zo sterk ondersteund en bekrachtigd maar tegelijkertijd nog vol met mijn voetjes in de modder door alles wat er toen speelde.

Ik geloof dat iedereen ergens in zijn/haar leven een moment krijgt die je op een hele andere manier naar het leven laat kijken, naar de dingen die je doet en uitdraagt in de wereld. Dit kan een opleiding zijn die veel losmaakt, misschien wel een scheiding, een reis, een retreat of misschien wel een intens inzicht tijdens een meditatie dat het zo niet anders meer kan. Dit is The Calling of The Soul – het is tijd om je missie tot uiting te brengen.

En hoewel die missie kraakhelder kan zijn, is ondernemen toch echt een ander vak. Toch is het noodzaak om deze 2 met elkaar synchroon te laten lopen. Een bezielde missie gaat niet samen met een aardse ondernemerstechniek vanuit logica, angst en schaarste.
Een bezielde missie kan alleen stromen wanneer dit ook in dezelfde frequentie tot uiting wordt gebracht. En dit is waar het bij 99% van de bezielde ondernemers misgaat.

Geen (natuurlijke) klantenstroom, ploeteren, twijfels, weinig inkomen, verkeerde verhouding tussen het mannelijke en vrouwelijke, inspiratie mist of worden overmand door angsten.

Ik geloof heilig dat bezield ondernemen de toekomst is, en dat het een kwestie van tijd is totdat de niet bezielde ondernemingen moeten stoppen. Het past niet meer bij onze toekomst, het resoneert niet met de frequentie waar we naar toe gaan. Het zal de komende jaren eerst een situatie worden van hele grote massa bedrijven (met slechte intenties) die geld binnenharken, en een selecte groep aan bezielde ondernemers die echt hun missie leven, op de juiste manier uitdragen en met de juiste intenties blijven staan en kunnen floreren. Misschien schuurt dit al wat ik nu deel.. maar met de hoge kosten & klanten die selectiever worden omdat hun eigen bewustzijn aan het verruimen is en dus voelen wat wel en niet klopt, is dit meer een optelsom.

Ik ben deze reis jaren geleden aangegaan, ik ben mijn intuïtie volledig gaan belichamen, ik werk nu in verbinding met de ziel van mijn bedrijf. Ik werk afgestemd op het goddelijke/het universum, en elke keer opnieuw ervaar ik daardoor echte zielsvervulling & zielsvoeding op elke laag. Ik ben niet meer chronisch uitgeput maar juist meer intuned dan ooit tevoren. Ik heb alle tijd voor mijn gezin, ik ontvang in overvloed op alle lagen, ik leef mijn missie en ik doe alles met een puur gevoel van JOY.

Nu ben ik niet iemand die je gaat vertellen hoe je bakken met geld kunt verdienen (geld is meer een logisch gevolg van de JUISTE & zuivere energetische uitwisseling, wat er overigens ook niet altijd in de vorm van geld hoeft uit te zien), ik ben ook niet degene die het voor je kan doen, maar ik kan je wel leren hoe ik het doe, wat ik heb geleerd, hoe ik met dingen omga, hoe ik creëer en hoe dingen bij mij stromen, en jou helpen om op een andere manier te ondernemen waardoor er meer stroming in elk vlak wordt gecreëerd.

Ik wil mijn kennis met jou delen. Ik wil jou helpen. Juist omdat ik weet dat het nu belangrijker is dan ooit.

Omdat je in deze 5 weekse reis intensief werkt met mij, ben ik ook selectief. Niet om iemand af te wijzen, maar omdat ik weet dat dit gaat werken met de vrouwen die de juiste intentie hebben. Dit ben je misschien niet van mij gewend, maar ik geloof dat er bepaalde situaties en een juiste energie nodig is voor echt resultaat, en omdat ik maar beperkt plek heb, moet ik selectief zijn zodat mijn energie niet gaat naar het oplossen van problemen maar juist naar groei.

Work with The Intuition Code is voor de vrouw die:

  • Intuitief wilt ondernemen in verbinding met de ziel
  • Voelt dat dit de toekomst is, en dat haar missie onderdeel daarvan is
  • Onderzoekend, startend of ervaren
  • Niet blijven hangen in schuld, schaamte & boete cyclus
  • Verantwoordelijkheid wil nemen en haar keuzes laten niet laten afhangen van een ander
  • Knopen kan doorhakken zonder te blijven hangen (of daar op z’n minst nu voor willen gaan)
  • Voelen dat ze niet langer meer willen wachten en blijven hangen in ‘eerst moet ik nog.. of als ik dit heb dan pas kan ik…
  • Volledig commitment willen hebben in reis en er echt voor willen gaan
  • Wilt gaan staan voor haar (ziels)missie
  • De juiste energetische uitwisseling wilt creëren
holistic moon course

In Work with the intuition Code gaan we elke week met een thema werken van 19 juni tot 17 juli, zodat jij nog voor de zomervakantie alle tools en wijsheid in je draagt en je daarna de tijd hebt om de stof te laten landen en integreren.

Week 1: From seed tot Soulmission
Week 2: The intuition Code
Week 3: Creating with the Soul
Week 4: I Expand
Week 5: In flow

Thema’s die voorbijkomen zijn o.a. hoe je start (met intuïtief ondernemen tot een nieuw product/programma/traject), hoe je dit afstemt op de ziel en de ziel van je bedrijf, vertrouwen krijgen, hoe je de juiste energetische uitwisseling creëert, hoe de juiste klanten op je pad komen, hoe intuïtief ondernemen werkt en eruitziet, maar ook hele aardse tools zoals menselijke marketing (dus geen graaien en trucjes maar echt vanuit waarde iets helder overbrengen).

We hebben 3 live webinars op maandag 19 juni, maandag 3 juli en maandag 17 juli om 09:30. Je ontvangt de replay binnen een paar uur.
Je ontvangt in die mail met de replay ook een link waar je je vraag (of vragen) kunt stellen, over jouw onderneming, of over de stof, of over een situatie die jouw onderneming of plan betreft.
Ik ga zoveel mogelijk van deze vragen (soms bundel ik ze samen) beantwoorden via spraakmemo’s in een besloten telegram groep, waar je alleen op mij in een kader kunt reageren (daar kun je op klikken om te reageren en lezen, maar je kunt er ook voor kiezen om dat niet te openen en dan zie je alleen mijn berichten – geen overprikkeling dus).
Op de weken dat er geen webinar is, is er een audio met wijsheid, kennis, tools en meer!

Omdat ik echt resultaat met je wil bereiken voor de zomer is het intensief, en kun je dus verwachten dat de webinars 1,5 uur duren, en de audio’s in podcast vorm (op de weken dat er geen webinar is) wel een uur kunnen duren. Daarnaast zal ik gedurende de week antwoorden geven via spraakmemo’s en daar plaats ik de thema’s bij zodat je zelf kan voelen of dat interessant voor je is. Voor deze reis is het fijn om elke week minimaal 3 uur te plannen. Een fundering aan wijsheid voor de toekomst dus!

Naast deze reis kun je ervoor kiezen om aan te sluiten op 1 van de 2 live dagen.
Tijdens een live dag hebben we het niet over ondernemen maar ga je een deepdive maken in het contact met je intuïtie. Rooted Intuition Course in een live dag!
Deze dagen zijn op 22 juli en 16 september van 10:00 tot 16:00 in Haarlem. Op deze dag leer je je energetisch afstemmen op jezelf, leert om op je intuïtie te vertrouwen, onderscheid maken tussen ego en intuïtie, neem ik je mee in allerlei tools om tot je intuïtie te komen en is puur magie! De optie komt er na aanmelding, klik dus het scherm nog niet weg.

Je kunt naast dit programma een upgrade nemen, ik heb namelijk voor 2 vrouwen plek voor 1 op 1 ondersteuning. Dit gaat via whatsapp en bellen en is zeer exclusief en intensief. We hebben echt dagelijks contact. De prijs hiervoor is €3000,00. Voor meer informatie mag je mij mailen naar info@sahrona.nl

Op dit moment is de groep vol!

 

Veelgestelde vragen

.
Wat als ik niet bij een of meerdere webinars kan zijn?
Het is fijn om erbij te zijn, maar mocht dat niet lukken dan kun je de replay bekijken. Via de vraaglink kun je mij vragenstellen hierover. Echter adviseer ik je echt dezelfde dag nog de replay te bekijken en niet uit te stellen.
Kan ik hele persoonlijke vragen stellen over mijn onderneming of plan?
In de audio opnames zal ik alle vragen toegankelijk maken voor iedereen, ik zal jouw vraag dus iets universeler maken bij het beantwoorden. Wil je echt 1 op 1 advies en afstemming, dan kun je je verdiepen in het exclusieve 1 op 1 traject.
Hoelang blijft de content aanwezig?
Tot 1 november 2023 blijf je toegang houden tot de webinars en de besloten Telegram groep met alle audio opnames dit voorkomt uitstel en afstel. Het is dus wijsheid om een notitieboek te gebruiken en aantekeningen te maken van opnames en antwoorden.
Ik blijf twijfelen, kun je op mij afstemmen?
Ik heb er heel bewust voor gekozen om dat deze keer niet te doen. Juist omdat dit gaat over intuïtief ondernemen en ik maar beperkt plek heb wil ik alleen werken met vrouwen die een volledig commitment voelen op deze reis. Vrouwen die knopen willen door hakken en niet willen blijven hangen in afhankelijkheid van de keuzes en adviezen van andere. Ik wil dat je daar staat met een open hart en 100% toegewijd op je zielsmissie. Intuïtief ondernemen is GOUD maar je moet wel kiezen.
Heb ik contact met andere vrouwen?
Via de opmerkingen in de telegram groep kan dat, tijdens de live webinars zie je elkaar, en wanneer je op de live dag bent ook!