A Journey to a Intuitive & Conscious Lifestyle

Sahrona Holistic Life is de plek om je ware zelf te ontdekken, wie jij in essentie bent, los van alle labels, overtuigingen en kaders. Een plek om jouw gaves (verder) te ontwikkelen en om dichter bij jezelf & jouw intuïtieve vermogens te komen.

Dus welkom sister, sluit je aan, en neem de sprong om jouw volledige potentie te leven.

Holistic Moon Course

Grootmoeder maan.. Zij die ons helpt om jezelf te bevrijden van oude patronen, zij die ons helpt ons droomleven te manifesteren, zij die ons spiegelt en onze ware kern omhoog laat komen. Zij heeft haar eigen ritme en dit is duidelijk voelbaar voor ons.

Wil jij ook ontdekken wat de maan voor jou kan betekenen?
Wil je jouw persoonlijke maanenergie elke maand ontdekken en zien wat er voor magie kan ontstaan? Dan neem ik je graag mee op reis in de HOLISTIC MOON COURSE.

Let the moon teach you the art of being
a beautiful and mysterious woman.

healing with Angels

Maandelijks geef ik online thema groepshealings. Nooit eerder werden we zo uitgenodigd om op een diepe laag te transformeren en het oude los te laten. Healings zijn een geweldige ondersteuning in dit proces. Tijdens een healing werken we op diepe en ondiepe lagen, vastgeroeste patronen en overtuigingen, energetische koorden, energetische contracten, geloftes, (familie)karma, trauma en alles wat jou belemmert en niet meer dient voor het hoogste goed. 

It’s time to break the cycle. Time to heal & reminding that you are whole.